1.2 tsi polo ve 1.2 tsi golf7 turbolari ayni mi ?
Printable View
1.2 tsi polo ve 1.2 tsi golf7 turbolari ayni mi ?
1.4 tsi 125 bg manuel hakkında yorumlarınız nedir? Ufak bütçelerle neler yapılabilir? Stock motor ne derece verimlidir? Mevcut arabamı verip 125'lik jetta almayı düşünüyorum.
VW Golf Mk VI 1.4 TSI Highline 6 İleri Manuel Şanjıman (122Hp-200Tork) otomobil kullanıcısıyım. Aracım bilindiği üzere tek turbo beslemeli CAXA motora sahip. Çift turbo beslemeli olan 160hp temiz bulamadığım için alamamıştım. Kafamdaki soruların cevabını alabilirsem Ecu yazılımı ise 147hp ye çıkarmayı planlıyorum.
abt web sitesinde abt yazılım ile 122hp 200tork olan aracımın 160hp 250 tork olabileceği ifade edilmektedir. Fakat fayda/maliyet analizi yapmak mümkün değil. Yazılımın güncel fiyatı 1.590,00 €. :)
link:http://www.abt-sportsline.de/vw-tuni.../motortechnik/
122 lik 160 olur mu :
Golf 7 1.2 TSİ 110 hp 16v olanı yazılımla ne kadar güç alınıyor yaptıran oldu mu? garantiden çıkıyor mu?
Polo 1.2 tsi dsg hakkında yorumlar nedir? Yakıt 1.6 tdi a göre fazlamı? Yazılımlı kullananlar var mı?
Dsg kullanmadım 1.2'nin yakıtı iyidir.
Uzun yolda 800 900 km boyunca 4.2 yakmıştım. Şehir içi de 7-8 yakıyordu
Ben uzun yolda full depo ile 1250 km gidiyorum 100 110 aralığında sakin kullanımla şehir içide 50tl ye 180 200 km civarlarını dikkat etmeden yapıyorum. 1.2 tsi da bu değerleri standart veya yazılımlı halde görebilir miyim acaba. Yılda da 15.000 civarı yapıyorum üstüne çıkmadım ama işte iki yılda 29.000 km ye geldim. Çok kararsızım satsam üstüne pek birşey koymadan model yenilemiş oluyorum. Ama yakıt korkutuyor açıkcası.
1.2 TSI, TDI kadar az yakmayabilir ama sizi gidiş ve yakıt olarak fazlasıyla tatmin eder.
Ortalama hızım 34 km iken 5 lt ortalamam var telden baktım şimdi
bu ortalama gayet güzel gibi duruyor aslında :)
tdi dan şuan gidiş ve yakıt olarak aslında oldukça memnunum tatmin ediyor beni ama işte bir taraftan da insanın içine kurt düşünce araştırmadan duramıyor :D
tdi a da sahip olmasam ikisi arasında direk bir tercih yapacak olsam tdi almak mantıksız olabilir bencede ama elimde sıfırdan beri bende olan çiçek gibi bir araç varken gidip düşük km de olsa tsi dsg ye geçmek mantıklı mı onu bilemiyorum.
mesela baktıklarımdan biri bu ufak defek çizikler var ama cam tavan büyük avantaj. Ama beyaz poloyu hiç sevmiyorum bendeki kırmızı renkten çok çok memnunum:D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17045180/detay
Şimdi dizel'den benzin'e geçersen ilk 3 ay sanırım morelin bozulabilir.Ama seneye vurduğunda avantajdasın.
1.2 TSI vergisi düşük bir kere.
Şöyle bir durum var yeni alcağın polo eski polo'dan daha yüksek donanım'a sahipse bence hemen al.
Yanlız geçen ay 1.0 TDI polo kullandım ankarada günü birlik.Araba deli az yaktı valla gözüm kaldı ama gitmiyor tabi eve gelince benim araba porsche geldi bana :D
Şimdi dizel'den benzin'e geçersen ilk 3 ay sanırım morelin bozulabilir.Ama seneye vurduğunda avantajdasın.
1.2 TSI vergisi düşük bir kere.
Şöyle bir durum var yeni alcağın polo eski polo'dan daha yüksek donanım'a sahipse bence hemen al.
Yanlız geçen ay 1.4 TDI polo kullandım ankarada günü birlik.Araba deli az yaktı valla gözüm kaldı ama gitmiyor tabi eve gelince benim araba porsche geldi bana :D
1.2 tsi comfortline manuel aracim 5 bin km ye ulasti. Aldığım yakit fislerinin tamamini saklamistim, tam 5 bin km olunca fisleri topladim. 1310 tl yakit almisim, 5000 km yapmisim. 1310/5000 hesapla km.de 26 krs yakmisim. Hemen hemen tamami sehir ici kullanim. Ocak ayinda almistim.