Turbo pali de buyutseniz ustundeki watetcooler sistem yeterli olacaktir extra intercooler hem parasal yonden extraasraf hem de kurulu duzeni bozmak cooleri takmak vs vs ariza isiklari falan gerek yok yani :)
Printable View
Turbo pali de buyutseniz ustundeki watetcooler sistem yeterli olacaktir extra intercooler hem parasal yonden extraasraf hem de kurulu duzeni bozmak cooleri takmak vs vs ariza isiklari falan gerek yok yani :)
160 HP ve ustu almayı planlıyorsunuz 125 lıklerden?
Turbonun emme pali, hava girişini arttırıyor ve buna göre bir yazılımla güç verilebiliyor. Düşünün şuanki turbonuz 1.1 bar basıp belirli bir hava sokuyor. Bunu büyüterek yine 1.1 barda o anki havanızdan daha fazla hava içeri sokabiliyorsunuz. Basit bir şekilde turbo büyütmenin bi ufak versiyonu gibi düşünülebilir :)
Gözle görülür yararıda, yazılım filtre egzozlu TSI122'leri 4 boy civarı geçerken,
bu şekilde olan A3'ü özellikle alt devirde şamaroğlanı oluyorum. Uzun ve üst hızlarda anca kendimi gösterebiliyorum.
160lıklara yapan varmı peki bu işlemi ?
Bilemiyoruz ama hybridle fark illaki fazla olacak ki hybride bunları eklediğini düşün :)
Ben bunları ekleyerek gidicem işte. Actuator ve dv alıyorum. Önümüzdeki haftaiçi yazılım yapılıcak inşallah :)
Sonrasında cooler ve egzos gelicek(yaza doğru yaparım bunları). Sonra bakıcaz duruma göre :)
Hızlı bir giriş yapacam inşallah ...
hadi bakalım tsi lar hızlansın :)
1.4 TSİ 140 hp dsg jetta hakkında fikir paylaşırmısınız? 100k km de 2008 model motoru şanzımanı bana sıkıntı çıkarırmı? Nelere dikkat etmeliyim?
140lık versiyonu bende merak ediyorum..
-160lık guncel versiyondan farkları neler..
-yazılımla ne kadar guc alınabılır.
-160 için kullanılan parçalar bu versiyondada kullanılabilir mi?
1.2 TSI için yazılım varmı arkadaşlar revotechnik bir değişiklik göremedim 1.4 TSI için var sadece.
Ecufast yapıyor ;)
1.2 TSI A3 Sportbackte hantal olur mu acaba?
Yeni motor 1.4 122 veya 1.2 105 lik single charge motorun gelistirilmis hali daha buyuk water cooler daha buyuk turbo ayrica zincirden kayis a donus var . Modlamak icin pek elverisli olacagini dusunmuyorum (sadece yazilimla 60 hp almak gibi bir durum zor)ama daha uzun omurlu daha tamiri kolay olacagini dusunuyorum.
Resmin orijinal boyuyu icin
http://img109.imageshack.us/img109/6702/9915newtsi.jpg
http://img834.imageshack.us/img834/599/tsinew.jpg