User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
209 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Revo stage 1 Problemi

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlaşamadığımız konu şu ki araçta mekanik parçada sorun olmaz demiyoruz. Parça değişmek gerekebilir tamam, tavsiye edilenleri yaptık ama sorun kesilmedi. Daha dedik, dahası yok bu böyle dendi. Ne yapcaz şimdi biz ? Revo orda gidip konuşabiliriz ? Ha şuda var ne Bayçuya nede başkasına paramı ver yürümedi olmadı diye tek kelime laf konuşmuşluğumuz çingenelik yapmışlığımızda yok. Problem olabilir araçta hardware'de veya yazılımda. Önemli olan çözüm üretmek. Çözüm üretilemeyince başka alternatifimiz varmıydı ? Sırf log bakabilmek için için vagcom aldım ,ne yapıyor araç diye. Stock yürürken misfire counter 1 tane bile atmıyor, tüm silindirler sıfıra yakın retard veriyor. Araç deli gibi devir çeviriyor. Yazılım varken arkamızı dumana boğuyoruz bu nasıl oluyor ? Yardımcı olacak birileri varsa ben dinlemeye hazırım. Laftan tavsiyeden anlayan insanız sıkıntı yok.
    bence yazılımla baycuya gıdın log alın, revo yollayın, bence bı cozum uretıceklerdır, zamanım olursa işten cıkabılırsem bende gelırım yardımcı olmaya çalışırım para vermışsınız bence sorun çözulmesı lazım,

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu da benim aracın hızlanma videosu Evotech Stage 2 1 . viteste çok sardı

BORKED
    Maşallah hızlı,

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BU DA VMAX DENEMESİ

BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence yazılımla baycuya gıdın log alın, revo yollayın, bence bı cozum uretıceklerdır, zamanım olursa işten cıkabılırsem bende gelırım yardımcı olmaya çalışırım para vermışsınız bence sorun çözulmesı lazım,
    Araçta tamamen stock yazılıma döndüm, revonun ecusu kalmadı yani. Aracı değiştireceğim yakın zamanda, onun için bu haline dokunmayı düşünmüyorum. İlginiz için teşekkür ediyorum. Para konusuna girmiyorum hiç, üzerinden zaman geçmese belki konuşulabilirdi ama baya bir zaman oldu. Sağlık olsun.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ÖZGÜRRRRRRRRR koy video koyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav disardayim doktor yOksa koyardimmurat abinin araba hizli ama bizim yaptigimizdan hizli olani daha yok
    Elinize saglik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozgurun surelerini zaten birlikte olcmustuk.
    Sekerim resim cekmistik degil mi? Telde vardir ozaman,video yok,sende varsa koy.
    Ozgun,sezarin hakki sezara,50-150 hizlanmam hizli ancak 100-200 de 0,3 sec daha hizli senin yaptigin gti
    Sureler cok esit birbirine.
    Deniyecek araba bulamadik Rocco yada Polo baska yazilimli...
    Sanirim videoyu koymicaktik,1 ay once koyduk millet istemedi.
    Hatta Ozgur konu bile acmisti

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler Powershop ile görüşüldü.
    Revonun özellikleri arasında beyinin elektrigi kesildiğinde HIRSIZLIK yani yazılım HIRSIZLIĞI önleme amaçlı kendini korumaya STOCK a çeviriyor...
    Şöyleki beyin sunu diyor elektrik kesildiyse bir işlem yapılacak eger yazılım çalınacaksa stock değerlere ulaşılsın onlar çalınsın diyor REVO...
    Elektrik kesildiğinde stocka dönermi saçmalık diyen arkadaşların birazdaha bu işi araştırmalarını öneririm.

Ayrıyeten aracımda elektrik kesilmedi olması orası tamamen ayrı bir konu. Kimse burda benzin kalitesini hesaba katmamış.
    Bende düşünemedim.
    Elektrik kesilmedi ise: 1. SOrun benzin kalitesiz oldugunda yine REVO nun özellikleri arasında arabayı korumaya alması var zarar görmemesi için. Bunu bilmiyorduk öğrenmiş olduk...
    Benzinimi güvenilir bir yerden aldım ve tekrardan denicegim 1-2 gün içinde aracım suan garajımda...
    Ayrıyeten VAGCOM dan loglar alınıp revoya yollanıcak teyit amaçlı ama sorun olugunu sanmıyorum Benzin kalitesi tek sebep gibi gözüküyor...
    İlgilendikleri için Firmaya teşekkürlerimi burdan sunuyorum bilmediğim bir çok özelliğini öğrenmiş oldum Revonun güvenim böylece dahada artıyor....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne marka kaç oktan benzin kullanıyordunuz da araba kendini korumaya aldı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmıyacaktım ama dayanamadım. Ben tsi 170 aracıma revo yüklendi. O andan itibaren arac kesiklik yapmaya basladı. Aracı genelde ailece uzun yolda kullandığımız için ben sorunu ilk başlarda fazla takmadım çünkü zaten sıkmadan 120-140 seyahat ediyorduk çoğunluk. Ama tek sıktığımda aracın nasıl gideceği tam bir bilmece ya 10 numara yada hiç gitmiyor. Defalarca servise ve powershopa gittim. Log baktık parça değiştirdik (iridyum-bobin) olmadı. Arast61 nickli jetta tsi sahibi arkadaşımız aracın revolu yürürken revolu yürümezken ve stock halinin canlı şahitidir. Sonunda yapacak birşey olmadığını görüp stock döndüm ve araç 0 sıfır misfire-retard ile geri döndü. Bunun aracın kondüsyonu ilede hicbir alakası yok. Ben aracımı hic 15 de servise götürmedim 9bin tamamdır. En ufak ses vs hemen girer servise ne eksikse yapılır . Revolu yurtdışı forumlara bakarsanız rocco-polo-bocanegra millet ağlayıp duruyor misfire diye. Yazılım ayarsız maalesef. Yetkili servislere sorun kaç tane revolu rocco motoru yaptınız diye. Sadece Acarlar 5 diyor. Sonra ağlamasın kimse vay benim pistonum kırıldı yok kolum çıktı diye.
    Sizin motorunuz zaten stock 20bin kmde iflas eden motor değilmi Golf GT?
    motorunuz zaten hatalı üretimse bu düzen tutmazki?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne marka kaç oktan benzin kullanıyordunuz da araba kendini korumaya aldı ?
    Yalan olmasın BP 97 almıştım 50 liralık tüketimi ölçmek amaçlı.
    Ardından Shell aldık 97 hakkaten shell bir farklı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her arabada sıkıntı cıkmaz 1.4tsi çok bilmem ama sonucta sorun çözülürdü, baycuyla bende çalışıyorum 100kere ayar yapmışdır gece çıkıp, sorun bendede oldu ılk mısfıre yapınca yazılımı sökup atmadık araştırdık baycuda bende sonuçta para vermış sorun eger yazılımdansa para ıade ederler, söyle örnek verıyım 2.0tfsilarda sibob yayları 2010/02 de yenılendı daha uzun sert yaptılar mısfıre hatası verıyodu her 2.0tfis vermedı bazısında verdı bazsında vermedı,ben ıkı cupra aldım benım aldıgım ıkı arabada 2ay ıcınde sıbob yaylarından dolayı ateşleme kacırmaya başladı ama 3senedırde eskı tıp sıbob yayları kullananda var,sıkıntısız
    Tamamen katılıyorum abi size. Benim sıkıntımda ben istanbulda olmadıgım için bana orta ayarlı bir yazılım geliyor fakat firma attıgı yazılımın kontrollerini vs yapamıyor Arac kayseride oldugundan... Testleri ben gerçekleştriyorum.. Karşılıklı paslaşılarak sorunların üstesinden geliniyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En iyisi ben yazılım mazılım yaptırmayım sonra araba 1.4 75 hp bud motora felan dönüşmesin. Azıcık aşım dertsiz başım. bu nasıl iş ya stoğa mı döndü missfire problemi mi nedir bu dava ? 2 kişiye tek kişi bile denedik arkadaslar ibiza tek ben iki kisi adam 2-3 önümde 4 de kapısındayım 5 de yakalayıp geciyorum. Revo acilen bu probleme el atmalı
    İsmail saçmalamakta sınır tanımıyosun yine. Bu motorlar 20 30 yıllık motorlar değil abicim. Sen yine yat kalk bana dua et senin önünden gidip kılavuz oluyorum sana bu işe kalkıştıgıma dua et 1.4 tsi revolu yaklaşık 10 araba biliyorum bunlardan 2 yada 3 ü sorun yaşadı onlarında sorunları giderildi örneğin Mert abinin Kırmızı ibiza cuprası
    Hemen umutsuzluga kapılmamak lazım sana çözeceğimizi söylüyorum inanmıyosun bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu da benim aracın hızlanma videosu Evotech Stage 2 1 . viteste çok sardı

BORKED

PBox verılerınıde Post edebılırım.
    Aracta Bujı-Bobın yada herhangı bır sey degısmemıstır,sadece kat ıptalı vardır...
    Sizce hangisi mantıklı?
    Elinde iyi malzeme olmadıgında bile aynı gücü ayar kısmadan motoru bitirmek pahasına almasımı yoksa?

Yoksa elindeki malzemenin kalitesiz oldugunu anlayıp arabanın ayarları kısıp aracın sağlıgını düşünen yazılımmı daha iyi?
    Karar sizin....
    Malzemeden kasıt Benzin diyelim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Revoya olan bu denli bagliliginiz garip ama guzel...
    Burada duzgun yapilan yerli yabanci yazilimlar var,bunlarda senin kullandigin benzini kullaniyorlar ve sorunsuz ayrica hizli sekilde yuruyorlar.
    Makinayi hizli ancak limitlerde yurutmek Basari degildir. Zaten tsi lar hassas ve harmonisi cabuk bozulan bir yapiya sahip. Sorun yasansn cok fazla yerli ve yabanci yazilim marka var,neden sorun yasaniyor ona bakmak gerek.
    Her kullanicinin tarzi bellidir,kendine uygun modu ve sirketi secer. Ancak adima konusmak gerekirse,3-5 hp eksik olsun ama sorunsuz olsun.
    Ozellikle tsi larin beynini modlanak gercekten tecrube ve bilgi istiyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gucleri hicbir sey degismeden alindi ve bir cok ornegi var...
    Tabiki parca degismesi gerekiyorsa degissin ama sart kosulmasi hosuma gitmiyor.
    Onceden dedigim gibi,polo gti in hizlanma videosu var,Pbox da koyarim ve degerler gayet tatminkar.
    Baska sureler post edilirse gormek isterim.
    Yapilan ise guvenmek gerek,eli kulagindaki isler bana gore degil...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalan olmasın BP 97 almıştım 50 liralık tüketimi ölçmek amaçlı.
    Ardından Shell aldık 97 hakkaten shell bir farklı...
    bp nin 97 si shell inkinden iyi kusura bakmayın
    www.drecu.com

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsmail saçmalamakta sınır tanımıyosun yine. Bu motorlar 20 30 yıllık motorlar değil abicim. Sen yine yat kalk bana dua et senin önünden gidip kılavuz oluyorum sana bu işe kalkıştıgıma dua et 1.4 tsi revolu yaklaşık 10 araba biliyorum bunlardan 2 yada 3 ü sorun yaşadı onlarında sorunları giderildi örneğin Mert abinin Kırmızı ibiza cuprası
    Hemen umutsuzluga kapılmamak lazım sana çözeceğimizi söylüyorum inanmıyosun bana
    TSI King Safa yürü beeee
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya yapzmayayım dedim ama salak saçma konuşmayın ARABa kendini zaten koruyor salaokmı o araba Knockingi görünce kısıyor zaten Revo tamamen kendi yazılımı kopyalanmasın diye böyle bişiy yapmış anlayın işte...

her vag programdan kapamadığın sürece kendini korur bunu unutmayın
    www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)