Araçta tamamen stock yazılıma döndüm, revonun ecusu kalmadı yani. Aracı değiştireceğim yakın zamanda, onun için bu haline dokunmayı düşünmüyorum. İlginiz için teşekkür ediyorum. Para konusuna girmiyorum hiç, üzerinden zaman geçmese belki konuşulabilirdi ama baya bir zaman oldu. Sağlık olsun.
ÖZGÜRRRRRRRRR koy video koyyyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Yav disardayim doktor yOksa koyardimmurat abinin araba hizli ama bizim yaptigimizdan hizli olani daha yok
Elinize saglik![]()
Ozgurun surelerini zaten birlikte olcmustuk.
Sekerim resim cekmistik degil mi? Telde vardir ozaman,video yok,sende varsa koy.
Ozgun,sezarin hakki sezara,50-150 hizlanmam hizli ancak 100-200 de 0,3 sec daha hizli senin yaptigin gti
Sureler cok esit birbirine.
Deniyecek araba bulamadik Rocco yada Polo baska yazilimli...
Sanirim videoyu koymicaktik,1 ay once koyduk millet istemedi.
Hatta Ozgur konu bile acmisti![]()
Beyler Powershop ile görüşüldü.
Revonun özellikleri arasında beyinin elektrigi kesildiğinde HIRSIZLIK yani yazılım HIRSIZLIĞI önleme amaçlı kendini korumaya STOCK a çeviriyor...
Şöyleki beyin sunu diyor elektrik kesildiyse bir işlem yapılacak eger yazılım çalınacaksa stock değerlere ulaşılsın onlar çalınsın diyor REVO...
Elektrik kesildiğinde stocka dönermi saçmalık diyen arkadaşların birazdaha bu işi araştırmalarını öneririm.
Ayrıyeten aracımda elektrik kesilmedi olması orası tamamen ayrı bir konu. Kimse burda benzin kalitesini hesaba katmamış.
Bende düşünemedim.
Elektrik kesilmedi ise: 1. SOrun benzin kalitesiz oldugunda yine REVO nun özellikleri arasında arabayı korumaya alması var zarar görmemesi için. Bunu bilmiyorduk öğrenmiş olduk...
Benzinimi güvenilir bir yerden aldım ve tekrardan denicegim 1-2 gün içinde aracım suan garajımda...
Ayrıyeten VAGCOM dan loglar alınıp revoya yollanıcak teyit amaçlı ama sorun olugunu sanmıyorum Benzin kalitesi tek sebep gibi gözüküyor...
İlgilendikleri için Firmaya teşekkürlerimi burdan sunuyorum bilmediğim bir çok özelliğini öğrenmiş oldum Revonun güvenim böylece dahada artıyor....
ne marka kaç oktan benzin kullanıyordunuz da araba kendini korumaya aldı ?
Tamamen katılıyorum abi size. Benim sıkıntımda ben istanbulda olmadıgım için bana orta ayarlı bir yazılım geliyor fakat firma attıgı yazılımın kontrollerini vs yapamıyor Arac kayseride oldugundan... Testleri ben gerçekleştriyorum.. Karşılıklı paslaşılarak sorunların üstesinden geliniyor...
İsmail saçmalamakta sınır tanımıyosun yine. Bu motorlar 20 30 yıllık motorlar değil abicim. Sen yine yat kalk bana dua et senin önünden gidip kılavuz oluyorum sana bu işe kalkıştıgıma dua et1.4 tsi revolu yaklaşık 10 araba biliyorum bunlardan 2 yada 3 ü sorun yaşadı onlarında sorunları giderildi örneğin Mert abinin Kırmızı ibiza cuprası
![]()
Hemen umutsuzluga kapılmamak lazım sana çözeceğimizi söylüyorum inanmıyosun bana![]()
Sizce hangisi mantıklı?
Elinde iyi malzeme olmadıgında bile aynı gücü ayar kısmadan motoru bitirmek pahasına almasımı yoksa?
Yoksa elindeki malzemenin kalitesiz oldugunu anlayıp arabanın ayarları kısıp aracın sağlıgını düşünen yazılımmı daha iyi?
Karar sizin....
Malzemeden kasıt Benzin diyelim...
Revoya olan bu denli bagliliginiz garip ama guzel...
Burada duzgun yapilan yerli yabanci yazilimlar var,bunlarda senin kullandigin benzini kullaniyorlar ve sorunsuz ayrica hizli sekilde yuruyorlar.
Makinayi hizli ancak limitlerde yurutmek Basari degildir. Zaten tsi lar hassas ve harmonisi cabuk bozulan bir yapiya sahip. Sorun yasansn cok fazla yerli ve yabanci yazilim marka var,neden sorun yasaniyor ona bakmak gerek.
Her kullanicinin tarzi bellidir,kendine uygun modu ve sirketi secer. Ancak adima konusmak gerekirse,3-5 hp eksik olsun ama sorunsuz olsun.
Ozellikle tsi larin beynini modlanak gercekten tecrube ve bilgi istiyor...
Bu gucleri hicbir sey degismeden alindi ve bir cok ornegi var...
Tabiki parca degismesi gerekiyorsa degissin ama sart kosulmasi hosuma gitmiyor.
Onceden dedigim gibi,polo gti in hizlanma videosu var,Pbox da koyarim ve degerler gayet tatminkar.
Baska sureler post edilirse gormek isterim.
Yapilan ise guvenmek gerek,eli kulagindaki isler bana gore degil...
www.drecu.com
ya yapzmayayım dedim ama salak saçma konuşmayın ARABa kendini zaten koruyor salaokmı o araba Knockingi görünce kısıyor zaten Revo tamamen kendi yazılımı kopyalanmasın diye böyle bişiy yapmış anlayın işte...
her vag programdan kapamadığın sürece kendini korur bunu unutmayın
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)