Golf 2.0tfsi da valvelift varmi? Sadece audinin tfsi indami var?
Merhaba
1)Araçta komple 76 egzoz(sonda spor son) , yazılım var...Kara duman normalmi?
2)Bu arada egzoz sadece 3000 (-+ 100dd) devirdeyken zangır zungur titriyor.Başka devirlerde hiç bir şey yok bu neden oluyo olabilir ?
Valvelift sistem sadece audi de var. Bizde egsoz tarafında vanos var. Audilerde vanos var mı bilmiyorum ama
US Performance
s3 8p için baskı balata parça kodunu bilen varmıdır ?
2.0 bar üzeri basınçta 1-2 defa kaçırdı araç 60 binde basıncı kısınca kaçırmıyor ama yenilemek gerekebilir,birde volanda değişmek gerekirmi ? değiştirenler varsa daha önce bilgi verebilirse sevinirim ön araştırma yapayım
Team PAŞAOĞLU
Cem selam,
Baskı Balata Orjinal Numarası:
LUK Marka: 06F 141 015 C - 06F 141 015 CX
Bu sonunda X olan ne alaka onu çözemedim ama. Sonradan bir iyileştirme yapmış olabilirler... ya da parça numarası güncellemesi olabilir
Bilya Orjinal Numarası:
0A5 141 671 F
Volan Numarası da:
06F 105 266 AG
Volant 2000TL ye yakın olması lazım
baskı balata 1000TL civarı...
Bilya para değil 170-180TL falan (:
Volant oynak olduğu için bugün değiştirmezsen 30-40k sonra beni değiştir demeye başlar bence. girmişken komple girmekte fayda var (:
Hoş ben senin yerinde olsam o setup da kesinlikle ve kesinlikle baskıyı SACHS Racing alırım. OEM baskı zayıf kalır o basınçta. Sachs Racing 530nm diyor mesela şu modelde ama 600nm ye kadar sıfır sıkıntı (: dilersen NM yi yükseltebiliyorsun ama gerek yok 180 euro verip 650nm liğini almaya. zaten bu da 600nm yi rahat kaldırır...
http://www.ccc-motorsport.de/shop/98...-999502-detail
Loading...
engin bilgiler için çok saolasın ama o basınçlarda araba zaten kullanılmaz bğyğk turbo vs düşünmediğim için aslında çok gerek duymam bence
şöyle bişey var ama debriyaj pedalı sertleşmese sachs stage 2 alınabilirdi ama ben keyif için beton gibi arabalardan bıktığım için s3 aldım şimdi o keyfimden vazgeçmek istemem açıkçası![]()
Team PAŞAOĞLU
abi bir kere unutup 6. viteste alttan bastım orda kaçırdı hata yaptım
sonra bir kerede 4 ten 5e atınca ama 2 bar ve altında kaçırmıyor o yüzdende oem düşünüyorum ama sen deseydin çok ağırlaşmıo günlük rahatça kullanılıo direk bundan alırdım
Team PAŞAOĞLU
Hayir yok tfsi da oem sistem 110 bar seviyesinde calisiyo , a4-a5 lerde ise 160 bar olmasi lazim rakamlar yuzde yuz emin degilim ama boyleydi yanlis hatirlamiyosam
Audi TT 2.0 TFSI ile golf 5 GTI arasında motor olarak ne fark var Audi TT ilk çıkan 2.0 lardan 2007 falan olmalı yanılmıyorsam. Hangisi daha sağlıklı ? Golf te yada TT de dsg sorun olur mu stage 2 yazılım Orj turbo ile
motor kodları üstünden konussanız aslında daha sağlıklı olur ... audide bahsi gecen tfsi lar aslında vw in kullandığı tsi + valvelift...
bir cogunun blok piston kol vs .. aynı tsi ve audinin tfsi larında .. .(golf6 r daki s3 8p deki motor da tfsi ama diğer tfsilar farklı vs.. ) tsi lar genelde zincirli.. oburlerı trigerli vs..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)