Rev2 de basıncı yüksek .2 ile bitirimiyor suandaa Rev 1 orjinal basınc ne basıyorsa onu basıyor
Printable View
Rev2'de egzoz sistemiyle falan oynamaya gerek yok demi ? :)
Sanirim sen kendin yapiyorsun :)
soylemem onlar bana kalsa :) . Bunlari basinc yuksek evet stock degil
Avansid aafr side degisik :) stafe 3 icin turbo alman gerekiyor daha yuksek basinc sikinti yaratir turboda :)
Ecu Fast Polo Gti gördük geçen gün sahilde patır patır gidiyor :)
Patir drken canim :))
yok be abi,loglara bakıyoruz sadece,gokhanınkı tımıng yuruyor basınc yok.bendede 4-5 rpm arası stok 5-5800 arası az gıdıklanmıs sonrası stok.ben gelmeyi düşünüyorum nisan ılk haftasonu gibi.mass flow değeri maks.111 gr 5500 rpm.130 ları gormek mumkunmudur?
aracım stok,catback egzoz var sadece.ben guzel bıseyler istiyorum rev1-2 farketmez stok aracta maks verimi alalım :)
kemalın golfte 26 pt..beyaz ,rev1 mıydı?
deneyebilirmiyiz rev2 lı bi araçla baska bi 122 tsi ı
kendine guvenen bi evotechli yokmu hala deneme yapamdık
Sali gunu yola cikiyorum kismetse pers cuma denemeye hazir olur bnm arac :)
ya dün duydumda hoşuma gitmedi bizim hakkımızda boş söylentiler var sanrım
Biz istenilmediği sürece hiçbir polo gti i açmıyoruz deliler gibi :) kaçmasına gerek yok kimselerin
safe yazılım diyebişiy yoktur beyler adam gibi benzin alındığı sürece hiçbir araba kendi kısmaz korkmayın bukadar çok...
Revocular alınmasın PLs
320d ye ecufast yaptırdım alper geldıgınde ızmıre yazılımı yaptı.. cok hosuma gıdıyor yuruyusu 260da kadran duruyor devır dwm edıyor 100de dtc fln yakıyor fakat azcık alt devırlerde yuksek yakıyor alper bır duzeltme yapıcak:) memnunum tavsıye ederım:)
Ozgun,Evotech mi alinsin ;)
Laf tasinirken biryerde eksik tasinmis...
Yazilimi agresif-safe yada kullanici nasil istiyorsa oyle yaparsin ozgun,adini ister safe koy ister kisik,ister piste gore yada ekonomi yada ...
buarada kulagina yanlis yada olmamasi gereken birsey geldiyse mutlaka goruselim,dedikodu sevmem,kim yanlis konustuysada duzeltsin.
Kendine guvenen varmi,kendilerine sormak gerek ama bizde birtane var,sali servise giriyor,sonra yildayla denersiniz,buarada yilda kendine guvenir,guvenli cocuk ;)
Su roll isinide sahsilestiriyorsunuz ya,ne diyim ;)
Yaaaa abi bilmedigin sheyler var ne pisti ne ekonomiisi hepsiicin ayrimap nedir bana komikseyler soyleme abi race tune vardir yakitli
Gazlamaz isen ekonomi olur hepsi icin ayri mapyoktur burda nasil map apildiginida anlatmama gerek oldugunu smanmiyorum oule bir plrogrmsm yappicaksinki. Pisttede surulucek hic kimseye ayri harita yaptigimi hatirlamam. Bizimkiler race degil kimsede race felan demedi kac kmlerdir kullaniyorlar hic sikintida yasanmadi kendimizi kandirmayalim insnanlarada bazi seyleri yanlis lanse etmeyelim benim canim buna cok sikiliyor acikcasi custom hazirdan iyi diyen varmi aranizda??
Ya murat abi denemelikse iddda varsa isin ucundan kizmayin gucenmeyndepolo gti a gerek yok guzel yapili bir. Scrocvco bile zorlar alayimizi amac o degil benim canim asiri sikildi biri gidiyor ozgun onu cok acti benkimsenin arabasini acmam acmadimda racelik diye bisy hic yapmadim race likyapsam yakitni koyarim kimse hicbisiy diemez ben 2 cesit program yapiyorum 1 inim bansinci cok degil 95 ile bile istedigin zaman kulllanirsin bunun ama,ci bilmeyen anlamayan insanlarinda bunu kullanmasi icin
Biride 97 oktana program a gore acigi kisigi yok bunu birileri anlasin artik :))
Sekerim Maslatayim,durumu sordum. Bu gecelik program yapiyor lafindan cikmis anlasilan,yada agresif adi her ne ise. Zaten yakita gore program sart zaten.
Bu soz konusu olaysa,yine senin musterin yada cevrendeki adamlarin Yildanin yaninda konusmasiyla cikan bir husus...
İsin teknik konusunda ben cok konusmam biliyorsun,hep isin erbabina danisirim,sorar ogrenirim. Zaten senin yaptigin ayarlari sorguluyacak hic degilim,bosunami Dr. Sin?
Herhes haddini bilicek,kim neyi iyi biliyorsa onu konussa yeter.
Benim takildigim yada kizdigim nokta laf tasinmasi,yahu tasiyorsun magdem dogrusunu ogrende gorevini yap!
Buarada,Gtr in problemini bulduk,pompa kutlenmis! Sinir oldum oglm ya,pist gunum rezil oldu!
Abi ates olmayan yerden duman cikmaz.) burda orda kinusulan bisiydegil....
Abi sen su cobbbdan vazgec caglarida ugrastirma :)))) gel sana beyin takalim hahaha
bızde ecufast rev2 122 arıyoruz deneyecek varsa baska bi yazılımlı 122 ile denemek ısterız
Dur ariyim seni su beyin icin...
Tuned Gtr lar Cobb kullaniyor genelde,oyuzden Cobb aldim.
Ates var ama duman yanlis geliyor ;)
fazıl siz safayla haberleşiosunuz sanırım gelince cidden hepberaber bi toplanıp deneyelim.. şu olay artık hırstan, geçmekten geçilmekten çıksın.. ben bile bıktım artık şu mevzudan, yakında satıcam arabayı sonra arkamdan konuşmasın kimse bak denemeden sattı diye.. özgünün safe yazılım muhabbetine gelirsek hepimiz sonuçta daha iyi olmaya çalışıoruz motor kırmadan bana daha hard yazılımı sorunsuz verecek biri olursa her zaman düşünürüm ben..
anlamadınız :) anlatamıyorum yada söyle söleyeyim 97 oktan benzinim var diyorsun ya optimum yazılım var safe i ekonomiiğği yok o şeiklde yapabilen adam benim gözümde amatordur program yapılır oransal olarak normal kullanımda düşüş sağlanır okey ama gazlayınca ekonomik diiye bişiy yok nekadar ekmek köfte muhabbeti :) kötübenzinde kendini kısar iyi benzinde açar bukadar basit AAaa safe yaptım die bişiy yok :) onu söylemeye çalışıyorum :) basınca hep hard dır zaten :) basınca kırılıyorsa ozaman hard deil salaklık oluyor VAg da
iyide abi piyasada 97 oktana göre diye gezen,sen yaptıgın 95 ayarında cok adam var otesini görünce insanlar daha acık diyor böyle bişey oluyor.banada bu turboyla bu kadar,basmıyor,basamıyor demıslerdi.yaparkende adam 97 al dıye söyledi.
ben dedimmi ? hayır ? ben herkese 97 öneriyorum 95 lede çalışıyor hiç sıkıntısı yok ama kesinlikle 97 nin altını kullanma dediğim insanlar var Haa kırılyormu hayır kırılmıyor amma velakin kendini kısıyor bellide ediyor anladınmı olay su intercoooler yettiği sürece basıncı acabilirsin Kapak flow rate vb gibi şleyler de var tabiki 1 polo gti var arkadaşımda sıkıntılı mesela :) 50-150 9.1 yapıyor dsg biraz kaçıırıyor soğukkenama :D
heee bakın o açık derim ama deniyoruz test ediyoruz bu açıktır oda zaten sokakta görebiliceğiniz bir araba deil
Evet Hayırlısıyla Yarın Sabah yola çıkıyorum Akşamında arkadasımda kalıp Çarş sabaha işlemlere baslıyoruz. Kayseriden Metin abinin aracıda Maslakta STG3 yapılmış hazır durumda bekliyor (Leon Cupra).
Eger perşembe gününe aracın işi biterse çekiciyle yollatcaz kayseriye 2 aracı...
Buyuk ihtimal yetişmicek ama Perş. Cuma gibi akşam bulusma yapılabilir denenebilir fakat havaların durumu nasıl orda bilemiyorum...
Çarş Allah izin verirse Maslaktayım duyurulur Maslakta olan arkdasları beklerim tanısmak için iletişim için PM :)...
Edit İTG filtre kitleri hala TR ye gelmemiş filtre kitim eksik kalıyor sadece Artık dandik Kutu içi ile idare etmek zorunda kalıcaz :(
50-150 9.1 cok yavas özgun baba ahsksnajjaj:)
Cuma otomobil fuarina gidiyorum,su Roll isini pazartesi yapsak?
Yada siz yapin,pzartesi birdaha yapariz ;)
Ozgur 9,1 "cok yavas" ise,8 sec falanmi?
Ucuyomusun oglm??!!!
Gtr ile yuruyelim ozaman ;)