Söz meclisten dışarı cumartesi bi olaya şahit oldum ecufastli bi polo GTİ vardı ***** yerde evotech li birsürü golf rocco ve gti vardı deneyelim dedi çocuk yok abi özgün basıncı çok acıyo bizim yazılım safe dediler ? bu bir kıstas mı?
Printable View
Söz meclisten dışarı cumartesi bi olaya şahit oldum ecufastli bi polo GTİ vardı ***** yerde evotech li birsürü golf rocco ve gti vardı deneyelim dedi çocuk yok abi özgün basıncı çok acıyo bizim yazılım safe dediler ? bu bir kıstas mı?
Ecufastli polo gti kendini belli et bakalim simdi :D deneyelim diye herkeze soluyo bende sahitim :))))
benmıyım o:D
Kanka hicbirimiz isim vermedik ama bas harfi plakanin hng :D. :D
Senmisinki :p
yok kanka benki kng:D//
Ne dıyım kı,bayılıyosunuz bu tarz ıslere...
Hadı adam kımse oyle demıs,eee ne olmus?
O ıs onu baglar,gercı varılmak ıstenen yer bellı. Mıllet elıne cekırdek alsın,ekranda keyıf yapsın...
Yahu,bır suru revo,ecufast-evotech araba yollarda.Hadı evotech adına konusayım,bır cok kullanıcı var,evotech kullananların %60'ı 30 yas altı,yanı cadde de gazlıyan ınsanlar,bulusun yahu.
Illa bu ınsanların bu forumda yazmaları yada uye olmaları gerekmıyor,mutlaka karsılasılır...
Gecersın-gecılırsın,merak edıyorum ondan sonra ne olucak....
Burada bazı ınsanları gaza getırmek ıcın soylenen sozler suya yazı yazmak gıbı.
Bırakın aracınızdan keyıf alın,modlarınızı tepe tepe kullanın,rolla cıkın,cıkamayana gaz verın ;)
Sozle olmaz,sonuc alınmaz. Evotech kullanan bazı arac sahıplerı bızı arıyor,aa sunu gectım,su yazılımı olan su aracı gectım yada gecıldım. Bızde aferın dıyoruz,ne dıyım kı ;)
hatta o polo koprude onumuze atladı :D köprüden aşagıya düsücekti carpsak :)
alın polemik heheh
Abi dedigim gibi skntim vardi yoksa gecilecegimi bile bile denerim sknti yok maksat muabbet ;) saygi duyuyorum ben 1.6fsi lara :D
o gecen arenle ozgun aradi araba duman atiomus bi skntimi var dediler
atasehirden giselere gidene kadar sol serit toz icindeydi e55 te o tozda gitti :D
makinada sikinti yok :D sadece ayar yok hahaha tüv den belge beklioruZzzz
:D numaran yoktu gördüm bende ama Aren'de dogrulamıştı.. ciddi bise olmasında.. belasız sıkıntısız bi geceydi.
sesten beynm mikildi zaten o gece cutout acik kullandim hep ameke :D
Özgün deneneme olucak mı haftasonu? Kameraları alıp gelelim:D
Bu arada benim yıllar önce hastanede kaybettiğim abimin yaptığı arabalardan da çağırayım mı? :)
Revo.Evotech.Ecufast var o yok farkında mısın? :) Birde Unitronic Chipped yok ;) En büyük kim? :)
kpro al gel lan :) hemen hallederiz:D
Safa burda olucak, haydi tsi cılar cuma gece buluşalım ;)
alakasiz olcakta bende mini JCW mi görmek istiyorum stock zaten benide haberdar edermisiniz:D:D
İlhan abi nerelerdesin :D
Duhan abi ile okeylestik Bugun itibari ile aracim tamamdir. Sadece filtre kiti eksik :) sonuc gayet tatmin edici
arkadaşlar konu ile çok alakalı değil ama leon cuprada evotech nasıl oluyor acaba..kullanan yaptıran tanıdık eş dost varmı..
Bende kendi aracımın durumunu görmek adına sizlerle denemek isterim.;)
la ozaman dur downpipeimu takayımda bende gelim :D
ooooooo konu renklenmiş 1.4 tayfa :D dizellerde gelebiliyomu duman spec :D