gncl....k03 ten baska opsiyon?
Printable View
gncl....k03 ten baska opsiyon?
renault 5gt turbosu olur mu sizce?
ben sana soledim msndende t2 turbo herzaman bulunr hatta benim stocklarımda bile t2 turbolar aşrıderece aynı zamanda yr öbürgün istediğinde büyük uzun burçlu gövde alırsan turboyu daha daha büyültebilirsin
alfa 155 benzinli tubosunda karar kıldık satoyla en sonunda...7lt lik bi de intercooler aldım, ama debriyaj iyi durumda 50.000 km oldu deistirip deistirmeme konusunda kararsızım...şimdi sıra benzin regulatoru, benzin pompası(kadir abi saolsun), nissan 200sx enjektorleri, ve beyin yazılımında...egt gostergesi ve yag gostergesi de lazım galiba...hadi bklm inşallah sorunsuz yurur arabam..
cok tesekkur ederim, bn de debriyajı sizin dediğiniz gibi yapmayı dusunuorm bir iki aya...wideband icin greedy e manage dusunuorm ama apexi vafcII de işime yarar mı? egt tr de nerde bulunur, hks veya woosh marka dısında?
olm ne kdr sevindirdin beni bilemezsin:) 10 numara adamsın...
[QUOTE=izo;212427]cok tesekkur ederim, bn de debriyajı sizin dediğiniz gibi yapmayı dusunuorm bir iki aya...wideband icin greedy e manage dusunuorm ama apexi vafcII de işime yarar mı? egt tr de nerde bulunur, hks veya woosh marka dısında?
vafc2 ve e manage hakkında bılgım yok malesef.egt ıcın greddy olabılır.trde bulunuyor bıldıgım kadarıyla.
ok.....nissan 200sx enjektoru kc cc lik bilen var mı?
uyar mı peki her arabaya? nasıl taktırabilris?
az kaldı az........
bugun 10 a kdr sanayideydim. satonun yaptığı hesap sonunda laserde çelik conta kestirdik, 2 adet de orjinal contasının ortasına koyup hepsini kapagın altına koyduk. contaların su yolarını genişlettik. yanma odası genişledi yani baya bi... benzin regulatoru aldım satodan. arabada geri dönüş olmadığı için onun bir agzına tornadan diş yaptırıp regulatoru bagladık. regulatorun obur ucundan arka depoya kdr boru çekilcek. sarj dinamosu kasnagını deistirdik çelik olanla daha saglam oldugu icin. turbo icin de contaları tamamladık. kalorifer hortumlarının yerini desitirip yer actık ve yeni kalorifer hortumları aldık. ust kapagı takıp triggeri takmak, manifoldu takmak fln derken saaat 10 oldu. yrn sbh calıstırcas artık insallah...
benzın regulatoruyle bı yere kadar benzını arttırırsın ama ne kadar zorlarsan enjektorlere o kadar yuk bınecek.stokları degıstırdın umarım.200sx enj. soruyordun bı ara temın edebıldınmı onları?
gncel......
enjektor olmassa olmaz dıe bısı yokta ,enjektor olmassa fazla boost bekleme.stok enjektorlerle afr'den ızleyıp bı ayar cekersınız ama ne kadar hp gelır bılmıyorum.orjınal enjektorlerının cc'sıne ve regulatorden verdıgın basınca gore degısır.yınede en saglıklısı yenı enjektor haberın olsun.
hmm, saol, yrn cıkmacılara bi bakim ben bari...
wıdeband'da en acılınden :) onada bakıver yarın ;)
ızo naaptın kardesım nasıl gıdıyor calısmalar bende yakında projeye baslıcam
bakalım ıde nasıl sonuc verıcek turboyla
bugun ilk kez denedik bklm...2 de kesilio biras 3 de yuruyo 5000devrde bi kesilio bi daha alıyo...enjektorden mi acaba?
dıyorumya ıste wıdeband baglasa gorebılecek enjektor yetıyormu yetmıyormu..satılıklar bolumunde 2 tane var wıdeband.boyle fırsatta cıkmazkı hep :)
bugun bagladık wideband, araba yuklenince cok fakire dusuyo, avans vurmuyo...gittik sonra ek bi pompa daha bagladık, araba daha az kesiliyo, .7 bar civarı ama kesinlikle benzin yok arada kesiliyo.. yine de acaip gidio...beyin işini, bekliyorum işte, enjektoru de o zmn alcam cunku şimdi fazladan benzin verip bogmak istemiyorum... cok basmıorm ztn..
izo arabanin gitme sebebi sadece fakire kalmasi,
yakinda piston falan eritirsin zorlama bence ;)
enjektoru baglamana gerek yok.beyın gelene kadar turbonu al 0.4-0.5e o sekılde bın benım tavsıyem.
yarım gaz yaoınca ztn alıyo araba, 2500 devrde giriyo turbo devreye...nissan 200sx enjektoru bnm arabaya uyuyorsa alcam da...