User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
90 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Turbo 206 gti

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı JusticeForAll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatlar için çok teşekkür ederim. bu hafta izinli olduğum gün gidip ustamla bi görüşecegim sımdı bu yazdıklarınızı not ediyorum. kendiside çok bilgili bi pejo ustasıdır zamanında rallylerde 205 gti ile katılıp derece elde etmiş bi kişilik. çok turbo yukledi araçlara subaru sti'lere kadar. tekrardan teşekkür ederim.
    önemli değil ama GTİ turbo yaparsan tadına doyum olmaz

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı TurboJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önemli değil ama GTİ turbo yaparsan tadına doyum olmaz
    yapmayı gerçekden çok istiyoruz bakalım inşallah

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ew10 kolu diğer emsallerine göre oldukca kalındır. 0.5 havada rahat basılır.
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düz mantıktan turbo + beyinde 0.5 barda %60 güç alınır ortalama kolda dayanırsa 0.7 bara kadar zorlanır gerektiğinde ortalama dediğim gibi eksoz falan derken 220 hpler alınır.

JusticeForAll
    Misafir
    düz mantıktan turbo + beyinde 0.5 barda %60 güç alınır ortalama kolda dayanırsa 0.7 bara kadar zorlanır gerektiğinde ortalama dediğim gibi eksoz falan derken 220 hpler alınır.
    210 üstü güç bize yeter diye düşünüyoruz umarım en kısa zamanda projeye başlayabiliriz

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0.5 bar bize yetecekdir sonuçta şehir içi kullanacağız belki draglara giderizde pek bişey elde edemeyeceğimiz için

TurboJDM
    Misafir
    0.5 bar bize yetecekdir sonuçta şehir içi kullanacağız belki draglara giderizde pek bişey elde edemeyeceğimiz için
    motor içine girildikten sonra 280 hpleri görürsün. yeterki turbo için piston ve piston kolların olsun. dereceli ıvır zıvır 300 hp basarsın yeterki motor içine girilsin.

ERkut 205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı caglargungor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuçta adamın istediği güç 220 bg coilover takıp rahatlıkla kullanır ayrıca bu aracı satıp temiz bi rc bulması ayrı bi zor aradaki fiyat farkı boşa elinde temiz bi araç varken boş fanteziler bunlar
    Benim saydıklarım madem boş fantazi, senin bakış açınla gidelim
    Al 2-3 liraya bi 205 kasası koyalım üstüne turbo piyasada en kolay ne bulabiliyorsan isen 2.0 200 hp standart bir makine... Totalde sana 15 i geçmez amaç güç elde etmekse sadece hangi kasaya ne motoru koyduğunun bi önemi yok

Ama araç sahibi arkadaş diyorki bak motorumu yaptırdım, kaportam boyam iyim. ön takımım iyi şu bu yanii araç sahibi için aracın durumu ekstra özelliklerininde ''senin boşa fantezi dediğin şeylerin önemsiz şeylermiş gibi göstermen senin şahsi fikrin, benim yani şahsi fikrimin üzerine boşa fantezi,gereksiz gibi kelimeler kullanmazsan sevinirim '' Sen fikrini yaz bende yazıyım araç sahibine de hangisi en mantıklısı geliyorsa o onun taktiridir alır kullanır
    //// PEUGEOT SPORT
    Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor içine girildikten sonra 280 hpleri görürsün. yeterki turbo için piston ve piston kolların olsun. dereceli ıvır zıvır 300 hp basarsın yeterki motor içine girilsin.
    yaptın mı nerden biliyorsun?
    ne kadar kolay yazmak
    tüm mesajların millete boş boş şunu yap bunu yap şeklinde
    biliyosan yaz yoksa kafadan yazma
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaptın mı nerden biliyorsun?
    ne kadar kolay yazmak
    tüm mesajların millete boş boş şunu yap bunu yap şeklinde
    biliyosan yaz yoksa kafadan yazma
    yok yapmadım araştırdım. belki aşırı decere maddiyat gerektirir ama 300 hp olmıcak diye birşey yok. 206 Gti Turbo +300BHP Dyno run @ DP Engineering - YouTube buda kanıtı olsun.

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yapmadım araştırdım. belki aşırı decere maddiyat gerektirir ama 300 hp olmıcak diye birşey yok. 206 Gti Turbo +300BHP Dyno run @ DP Engineering - YouTube buda kanıtı olsun.
    youtube le araba yürütülse haklısın
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

caglargungor
    Misafir
    Alıntı ERkut 205 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim saydıklarım madem boş fantazi, senin bakış açınla gidelim
    Al 2-3 liraya bi 205 kasası koyalım üstüne turbo piyasada en kolay ne bulabiliyorsan isen 2.0 200 hp standart bir makine... Totalde sana 15 i geçmez amaç güç elde etmekse sadece hangi kasaya ne motoru koyduğunun bi önemi yok

Ama araç sahibi arkadaş diyorki bak motorumu yaptırdım, kaportam boyam iyim. ön takımım iyi şu bu yanii araç sahibi için aracın durumu ekstra özelliklerininde ''senin boşa fantezi dediğin şeylerin önemsiz şeylermiş gibi göstermen senin şahsi fikrin, benim yani şahsi fikrimin üzerine boşa fantezi,gereksiz gibi kelimeler kullanmazsan sevinirim '' Sen fikrini yaz bende yazıyım araç sahibine de hangisi en mantıklısı geliyorsa o onun taktiridir alır kullanır

Totalde sana 15 i geçmez amaç güç elde etmekse sadece hangi kasaya ne motoru koyduğunun bi önemi yok demişsin
    insanlar neden swap yapıyor diye bir düşünmek lazım en hızlı araçlarda neden başka motorlar var demekki kasada çok önemli

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konudaki parça-fiyat listesini baz alarak araç yapanın vay haline. Şu bilgi-tecrübe sahibi olmadan fikir sahibi olanlar ayrı bir konu.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işte şüphesiz en tecrübeli RCKid Mustafa. 2.5'tan 3 tane farklı setup kullandı. Stok motorada bastı etti. Gerçi RC makinası GTI makinasından biraz daha dayanıklı ve Mustafa'nın arabası gerçekten çok düşük KM'lerde iken turbolandı. Ancak genede ben lafımın arkasındayım. 12-13 bin TL kenarda dursun eğer aç gözlü değil isen torku ile hızlı bir araç elde edebilirsin.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Schumi hocam yanlış anlaşılma olmasın. Parça fiyat olarak hatalı dediğim turbojdm'nin yazdıklarınaydı.
    Yoksa kendimden biliyorum muhakkak ek masraflar çıkıyor. Daha 5 gün önce oem beyni uçurduk. Şimdi yana yana ecu arıyoruz.

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Schumi hocam yanlış anlaşılma olmasın. Parça fiyat olarak hatalı dediğim turbojdm'nin yazdıklarınaydı.
    Yoksa kendimden biliyorum muhakkak ek masraflar çıkıyor. Daha 5 gün önce oem beyni uçurduk. Şimdi yana yana ecu arıyoruz.
    yanlışları düzeltinde bizimde bilgimiz olsun.

JusticeForAll
    Misafir
    Arkadaşlar tartışmanıza gerek yok hepinize teşekkür ediyorum ilginiz için . sonuç olarak kafamda şöyle bi düşüncede oluştu 106 veya 205de olabılırde boş bi aracın motorunu yüklemek ama bu daha zahmetli olur. kafamda oluşan şey öncelıkle bi baskı balatamı değiştirmem lazım ondan sonra parça toplamaya başlamayı düşünüyorum ancak ustamlada görüşüp bi liste çıkarmalıyım ilk başta.

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar tartışmanıza gerek yok hepinize teşekkür ediyorum ilginiz için . sonuç olarak kafamda şöyle bi düşüncede oluştu 106 veya 205de olabılırde boş bi aracın motorunu yüklemek ama bu daha zahmetli olur. kafamda oluşan şey öncelıkle bi baskı balatamı değiştirmem lazım ondan sonra parça toplamaya başlamayı düşünüyorum ancak ustamlada görüşüp bi liste çıkarmalıyım ilk başta.
    baskı balatayı değiştirirken 17*77 ayna mahruti takmayı unutmayın
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baskı balatayı değiştirirken 17*77 ayna mahruti takmayı unutmayın
    şanzımanım sıkıntılı aslında 3. vites sarmış onu yaptırsammı yoksa kısa mı alsam karar veremedim ama kısa şanzımanda istemiyorum bi yandan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)