User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: A3 1.8T için filtre kiti

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo, şanzıman, enjektörler ve yazılım gibi farklılıkları var.

TorqueTuning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    150/180 ve 210/225 BG'lik 1.8T'ler arasında motorun içindede farklılıklar mevcut. Farklı ve daha güçlü pistonlar, sübaplar, enjektörler, çift intercooler, farklı enjektörler, benzin pompası, yazılım, k04 turbo ve egsoz manifoldu.. Liste uzayıp gidiyor.

Sağlıklı bir 150 BG'lik 1.8T stok olarak 400 BG'lere kadar çıkabilir.

SlpMrt
    Misafir
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150HP 1.8T, 180HP 1.8T ve 225HP 1.8T modellerindeki bu güç farkı sadece yazılım mı? yoksa turbolar da değişikmi? yoksa başka birşeylermi var? Bilgi alabilirmiyim?

1.8T motora stock pistonlar ile kaç bar basılabilir? 150'lik ya da 180'lik makina 225'liğe çevrilebilir mi?
    abicim konuyla alakasız bir şekilde apayrı bir soru sormuşsun, ayrı bir forum açsan daha iyi olmaz mı

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SlpMrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim konuyla alakasız bir şekilde apayrı bir soru sormuşsun, ayrı bir forum açsan daha iyi olmaz mı
    Maksat forum kirliliği olmasın hani 1.8T ile ilgili konu açılmışken sormak istedim.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kirliligi devam etiriyorum kusura bakmayın ama, biyerde duydum yada okudum hatırlamıyorum 1.8t stock internal ile 600hp-700hp civarı bişey cekmişler turbo makinede rekor gibi bişeydi sanırım

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    225 lik 1.8T ise dediğin, doğrudur.. 150 ve 180 lerde, 400 hp den sonrası sallantılı internala girmeden

SlpMrt
    Misafir
    Madem öyle iyice konuyu saptıralım, bana göre 1.8 motorda 300-350 max olmalı, zaten üstüne çıkıldığında pistonlar yataklar kapak v.b. gibiler değişiyor olması lazım bildiğim kadarıyla..

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.8T Motorun stock olarak kaldırabileceği gucler belli. Tabiki belli bir noktadan sonra yetmiyor, ama 300-500 hp değil..

Zaten 500 hp'ye yada ustune cıkmak isteyen biri internallarada girer, yoksa en azından 5000 d/d de gelecek, 8000 de bitecek guc pek bi ise yaramaz, 8000 deviride fazla uzun sure ceviremezsin zaten orjinal internallar ile.. Yani stock motorla o gücleri alırsın, ama bir isine yaramaz

Tabi bu soylediklerim 225 lik icin... 150-180 icinde aynı hacimde aynı seyler gercerli ama 400lerden sonra kasarsın internalları..

.

Tansu
    Misafir
    evet kesinlikle stocklarla 400+ tehlikeli en azından piston kolları değişmeli...
    ayrıca filtre içinde aem 1.8t ler için dry filtre çıkardı. yazın kullandım ve çok memnun kaldım. yaklaşık 3 ay kullandım ve maf ile ilgili bir problem yaşamadım. borulamayı da kendimiz yaptık ve gayet güzel olmuştu...

mevlut-S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu hortlatmış olacam ama aceba 2007 yılından bu yana bu 1.8t lerde sağlıklı bir şekilde BOV kullanmanın bi yolu bulundu mu yani yeni bir ürün filan üretildi mi internette araştırdım ama ne varsa yine tech te var sizlere sormadan edemedim. yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim...
    Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...

d16y4
    Misafir
    Alıntı Tansu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet kesinlikle stocklarla 400+ tehlikeli en azından piston kolları değişmeli...
    ayrıca filtre içinde aem 1.8t ler için dry filtre çıkardı. yazın kullandım ve çok memnun kaldım. yaklaşık 3 ay kullandım ve maf ile ilgili bir problem yaşamadım. borulamayı da kendimiz yaptık ve gayet güzel olmuştu...

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mevlut-S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu hortlatmış olacam ama aceba 2007 yılından bu yana bu 1.8t lerde sağlıklı bir şekilde BOV kullanmanın bi yolu bulundu mu yani yeni bir ürün filan üretildi mi internette araştırdım ama ne varsa yine tech te var sizlere sormadan edemedim. yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim...
    kullanıp hıc b eksıgım yok gayet memnunum dıyen de var verdıgı paraya yedıreeyıp,kullanıp memnun kalmadım dıyıp efendı gıbı ıtıraf edenı de var 1.8t ıcın uygun olan Forge Dv maf sensoru ıptal edılmedıgı surece

mevlut-S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullanıp hıc b eksıgım yok gayet memnunum dıyen de var verdıgı paraya yedıreeyıp,kullanıp memnun kalmadım dıyıp efendı gıbı ıtıraf edenı de var 1.8t ıcın uygun olan Forge Dv maf sensoru ıptal edılmedıgı surece
    tesekkur ederm
    Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)