User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Turbo Devreye Girmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabada bi son susturucu bide yazılım var yahu ,kardesim bi yerden yakıt almıs yolda kalmış,shell den cok istasyona bakacağız demekki,düzgün olsun opette olur ,benim arabamda parfüm kokuyor temiz temiz
    Dun eskisehirden ankaraya gectim. Yol guzel fena degil, hele sehirmerkezini gectikten sonra saglam downhiller var. 5 kisilik arabaya 7 kisi dolusup, "music on" şekilde, 245 basmissin, gorenler var. Aliağa sana calisiyo ama o da seni kesmemiş, oktan artirici atiyomussun garibana. Shell filan da diyosun içim kötü oluyo, en son shellden alinmis benzin uzerine depoya dokulen oktan artirici ve c5 corvette kovalamacanın sonucu olarak çekici ile dönmüstük eve biz.
    200 den sonra ruzgarin direnci varsa fakirinde gravity si var diyip asiliyomussun bayır aşağıya, sonrada çektiğin videoları kisa film festivaline gondermissin, takibimdesin olm, kacamazsin bi yere, müzik piyasasından son gelen sonuçlar itibarı ile silmiş durumdayım seni, yeşilçamda da yer yok sana. Ya Amerikaya Hollywood'a yada Hindistan'a Bollywood'a.
    Yazılım piyasasinda zayıfım diye orda da rahat at oynatıyosun onun da farkındayım. Etrafta ne kadar motorlu araç varsa hepsine yazılım attırdin bilmiyorum zannetme. Bahçedeki su motoruna da yazılım attırıp daha çok devir çevirmesini ve daha az elektrik tüketmesini sağlayacağım diye milleti yiyomussun, o işlerinle de ilgileneceğim ama sırası gelmedi daha

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde dizelde basima geldi dizelde enjektor temizleyici koydum sonax marka aracin turbosu cok gec devreye giriyor gaz tepkisi kotu oldu, mazot eklettim sonra gecti.

Kimseye kullanmamasini tavsiye ediyorum.
    bizimde dizelde benzer şey başımıza geldi, turbo basınç basmıyor / yada az basıyordu bi de mesela 60-70 gelip ısıklara yaklaşıp boşa atınca vitesi stop ediyordu, depoyu boşaltıp gtl almıştık polo ya düzelmişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dun eskisehirden ankaraya gectim. Yol guzel fena degil, hele sehirmerkezini gectikten sonra saglam downhiller var. 5 kisilik arabaya 7 kisi dolusup, "music on" şekilde, 245 basmissin, gorenler var. Aliağa sana calisiyo ama o da seni kesmemiş, oktan artirici atiyomussun garibana. Shell filan da diyosun içim kötü oluyo, en son shellden alinmis benzin uzerine depoya dokulen oktan artirici ve c5 corvette kovalamacanın sonucu olarak çekici ile dönmüstük eve biz.
    200 den sonra ruzgarin direnci varsa fakirinde gravity si var diyip asiliyomussun bayır aşağıya, sonrada çektiğin videoları kisa film festivaline gondermissin, takibimdesin olm, kacamazsin bi yere, müzik piyasasından son gelen sonuçlar itibarı ile silmiş durumdayım seni, yeşilçamda da yer yok sana. Ya Amerikaya Hollywood'a yada Hindistan'a Bollywood'a.
    Yazılım piyasasinda zayıfım diye orda da rahat at oynatıyosun onun da farkındayım. Etrafta ne kadar motorlu araç varsa hepsine yazılım attırdin bilmiyorum zannetme. Bahçedeki su motoruna da yazılım attırıp daha çok devir çevirmesini ve daha az elektrik tüketmesini sağlayacağım diye milleti yiyomussun, o işlerinle de ilgileneceğim ama sırası gelmedi daha
    cipsiz olmaz abi,aynen öyle garibanın 1.4 ünün rampası var seklinde 250 ye yanastık ,18 lerle 230 u gecmiyor rampadada. astraya biniyorum su an onu saldım videoyu koymayım kötü olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar sorun bugün yine basıma geldi.1.viteste basmaya basladım,2 ye alınca araba cok agırlastı,3-4.viteslere aldım ama yine aynı,120 ye zor geldim,arıza vermedi araba,durdum stop ettim çalıstırdım öyle düzeldi.neden yapar bunu,yazılım öncedende vardı böyle kesme hiç yapmamıstı.lütfen yardım.

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar sorun bugün yine basıma geldi.1.viteste basmaya basladım,2 ye alınca araba cok agırlastı,3-4.viteslere aldım ama yine aynı,120 ye zor geldim,arıza vermedi araba,durdum stop ettim çalıstırdım öyle düzeldi.neden yapar bunu,yazılım öncedende vardı böyle kesme hiç yapmamıstı.lütfen yardım.
    Aynı sorun bendede var ve hala servise gidemedim.Vag larda limp mode deniyomuş bu olaya.Araç kendini korumaya alıyo ve basınç basmıyo.Yanma odasında gaz birikmesinden olabilirmiş.Benim egzost çok fazla patlamaya başladı su sıralar korkuyorum ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı sorun bendede var ve hala servise gidemedim.Vag larda limp mode deniyomuş bu olaya.Araç kendini korumaya alıyo ve basınç basmıyo.Yanma odasında gaz birikmesinden olabilirmiş.Benim egzost çok fazla patlamaya başladı su sıralar korkuyorum ..
    benim pompa değişti ya yakııtan dolayı acaba içerde kalanlarmı bunu yaptı

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim pompa değişti ya yakııtan dolayı acaba içerde kalanlarmı bunu yaptı
    Yazılımdan olabilir diyolar.Veya bi kaç valf ismi verdiler.En iyisi servise gitmek.Siz gittiniz mi servise bunun için ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gideceğim burak su an arızayı düşürdüm

Wednesday,12,October,2011,20:51:40:46862
    VCDS Version: Release 10.6.0

Address 01: Engine Labels: Redir Fail!
    Control Module Part Number: 03C 906 016 F HW: 03C 906 016 F
    Component and/or Version: MED17.5.5 5048
    Software Coding: 0000072
    Work Shop Code: WSC 00191 264 15243
    VCID: 2240E8D6C295E70C
    1 Fault Found

000564 - Boost Pressure Regulation: Limit Exceeded (Overboost Condition)
    P0234 - 000 - -
    Freeze Frame
    Fault Status: 01100000
    Fault Priority: 0
    Fault Frequency: 1
    Mileage: 42643 km
    Time Indication: 0
    Date: 2011.09.19
    Time: 19:57:08

Freeze Frame
    RPM: 6004 /min
    Load: 100.0 %
    Speed: 48.0 km/h
    Temperature: 87.0°C
    Temperature: 32.0°C
    Absolute Pres.: 900.0 mbar
    Voltage: 13.970 V

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burak kardeşim,bendeki sorun 2 seyden kaynaklanıyor.birinden biri.sende ne olur bilemiyorum.
    N75 valfi veya bizde wastegate cubuğu sıkışma yapabiliyormuş.yalnız sen bi baktır asırı basınctan da olabilir seninki.yazılımsal yani

akbaba78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar bu tarz katki maddeleri aracta benzin az iken kullanildiginda o2 sensorunu bozabiliyor oda direk AFR yi etkiliyor..katki maddesini koyduktan hemen sonra basmadan iyice benzine karismasini beklemek lazim daha once bende sikinti olmustu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)