User Tag List

Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
247 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Iskender usta egzoz hakkında bildikleriniz

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rascal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haha Aren o fiyata ancak ben yaptırıyordum ki Gökhan öz kuzenim biliyorsun şimdik bana bile 1200 tl fiyat çekti ki susturucular falan hariç
    gökhan abiye birini yönlendirdim bende Arkadasa da Kerem'in arkadasıyım de dedim son susturucu ve orta duz boruya 1300 TL demiş.. Dedim heralde benim adımı verdim diye yüksek verdi hahahaa

selamlar sana Gariban Reis
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi marka acaba merak ettim? bir de neredeki fiyat bu acaba?
    Gecen hafta btg den alınmış fiyat 500 Euro Mini için cat back sistem
    C R M performance

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani 1300 TL downpipe yok, taktırman ıvır zıvır 1400 de. giderim anlaşırım 1000TL Iskender'e veririm. İstediğim sesi de kendisi ayarlar, markaya baglı kalmam
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökhan iskender kurumsal bir firma değil öncelikle.

Mesela kurumsal firmalar öreneğin Jack & Jones veya Zara Türkiyede hangi mağazasına gidersen git tshtrtte kazakta montta aynı para ama iskender öyle değil

Esnaf mantığı ile hareket eder iskender ile arandaki sohbete bakar pazarlık gücüne bakar . sana düz boruyu son susturucuyu 1200 yapar başkasına 800 yapar sen yaptırmaya niyetlensen abi işte şudur budur desen kırıcağını sanmam çok oldurmedikçe tabiki.

marka takıntımız neden var onuda anlamış değilim marka olunca daha kaliteli diye birşey yok R56 için millet borla satıyo yüzüne bakmıyo ama iskender egzostu satabiliyosun bugün ALTA egzost alsan ve kaynak yerinden patlasa ne yapıcan yurdışına ya kendine yazıcan yada aldığın yere gidicen o yine yurtdışına yazıcak bir sürü silsile ama İskenderle bole birşey yaşasan en kötüsü hemen ya yenisini yapar yada kaynatır ki bi hata olduğu zor goruldu biz T shirt üretiyoruz kralı olsun işçlik bilmemne kumaşı hadi 7 usd olsun kimisi 10 usd ye satıyo armani gucci LV 700 usd satar ama kalite neticede aynıdır burda senin bütçen ve ne istediğin konuşur saygılar...
    Aren konu kurumsallik falan degil ben İskender'in işçiliğine işine laf etmem emeğe saygı diyorum esnaflik demisssinde bende esnafım kapalı çarşıda neyin ne olduğunu lv veya gucciyle dandik bi tişörtü es tutacak biri değilim ben kimsenin maliyetini işçiliğini karını hesaplamam istemistir almıştır hakkıdır isime gelir yaptırırım isime gelir yaptırmam

Mesela bende headers aldim sıfır sanayi ısı hatta bu siteden aldim izmirden 500 headers 200 tl son susturucu el yapımı krom hazır degil sadece düz borum kaldı alacağım eywallah. Belki İskender gibi olmaz ama sen İskender ben İskender o İskender yaptirisa aradaki fark nerde cikicak ortaya sen beni geçince İskender farkı diyebilcem keske bende yaptırsam ucuz olsa ama bana fiyati yüksek tekrar söylüyorum işçiliğine lafım yok kendi headersimda da eksozumdan da memnunum
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirden gökhan abiyle iletişimede geçebilirsiniz, tek parça potsuz ve inanılmaz hafif ara borular.

fiyatlar çok güzel. siteye sponsor zaten
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aren konu kurumsallik falan degil ben İskender'in işçiliğine işine laf etmem emeğe saygı diyorum esnaflik demisssinde bende esnafım kapalı çarşıda neyin ne olduğunu lv veya gucciyle dandik bi tişörtü es tutacak biri değilim ben kimsenin maliyetini işçiliğini karını hesaplamam istemistir almıştır hakkıdır isime gelir yaptırırım isime gelir yaptırmam

Mesela bende headers aldim sıfır sanayi ısı hatta bu siteden aldim izmirden 500 headers 200 tl son susturucu el yapımı krom hazır degil sadece düz borum kaldı alacağım eywallah. Belki İskender gibi olmaz ama sen İskender ben İskender o İskender yaptirisa aradaki fark nerde cikicak ortaya sen beni geçince İskender farkı diyebilcem keske bende yaptırsam ucuz olsa ama bana fiyati yüksek tekrar söylüyorum işçiliğine lafım yok kendi headersimda da eksozumdan da memnunum
    Kanka eski egzost headrs i soktum iskender yapti net 2 boy abarti yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haha neden söktüğünü söylede bari yanlış anlaşılmasın veya yeni yaptırdığının boru çapını flan
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rascal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haha neden söktüğünü söylede bari yanlış anlaşılmasın veya yeni yaptırdığının boru çapını flan
    Speclerim gizli kanka eski headrs ve egzost portposihsiz bir mini icin iyi ama bna artik yetmiyodu ondan degistirdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay tamamen arabaya bağlı arkadaşlar,

bende 206 varken borularımı gittim imalatından aldım. dirsekler borular vs. orta susturucu kullanmadım. son susturucum devil'di.

edirne'de imkanlar kısıtlı ancak ustaya gittim durumu anlattım. daha önce hiç yapmadım ancak deneriz dedi beni kırmadı. ve gayette güzel bir işçilikle düz borumuzu çektik.

bana maliyeti 130tl borular (krom), 60tl işçilik.

ama şu da var 206nın altı çok kolay. zaten öncesinde katı iptal ettirmiştim. onun için ek para ödemedim. sadece alttan düz boru yaptık. 1 tane pot bulamazdınız.

ancak şöle birşey olsa. bir typer'ım olsa yada cooper's im kesinlikle edirne'de elletmem. çünkü aracın altı karışık ve yapılması zor. o zaman kesinlikle bu işi daha önceden yapmış referans birisini ararım. buda kesinlikle iskender usta yada custom garage(doğru yazdım sanırım ) olur.

JDM1
    Misafir
    Konuyu baştan sona kadar okumadım ama iskender ustadan bahsediliyor. Benim bulunduğum yerde(kktc) iskender ustanın işleri dilden dile dolanır. Hatta keşke gidip iskender ustayla iş yapabilsem diyenler bile var.Sağlam ve mühim bir işciliği var duyduğum kadarıyla.

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen hafta btg den alınmış fiyat 500 Euro Mini için cat back sistem
    Sistem hangi marka?

BlackEmperor
    Misafir
    iskender ustanın işçiliği iyidir ayrıca en paçoz işçilikle iskender ustanın işçiliğindeki TL farkı peformansa o ölçüde yansımıyor. aradaki farka başka işlemler yapılır mevcut bütçeye göre daha fazla güç kazanılır.

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatı piyasaya göre pahalı olabilir ama yaptığı işe göre ucuz bile bence.. yaptırırken pazarlık yapmaya bile utandım açıkçası o kadar el emeği ve ustalık gerektiren bir zanaat yaptığı sanat hatta..
    insanlığı ve esnaflığı da bir o kadar mükemmeldir adamın hasıdır
    YouTube
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara nevzat abi nasıl iskendere göre kıyas yapabilecek varmıdır bende gecen yaptırdım resimlerden anlasılcaksa eklerim,iskender varsa karsılastırabiliriz

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökhan abiye birini yönlendirdim bende Arkadasa da Kerem'in arkadasıyım de dedim son susturucu ve orta duz boruya 1300 TL demiş.. Dedim heralde benim adımı verdim diye yüksek verdi hahahaa

selamlar sana Gariban Reis
    1300 tl neymiş öyle neyden yapıyor egsoz sistemini bu adam
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1300 tl neymiş öyle neyden yapıyor egsoz sistemini bu adam
    Paslanmaz boru + tig kaynak, müthiş işçilik, misafir perverlik, 10 numara esnaflık, kişilik = 1300 lira
    Anıl Atabey

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa ben bişey sormak istiyorum..konu açıp ortalığı kirletmek istemiyorum,hazır konumuz egsoz iken..benim aracımda şuan sadece son susturucular mevcut..kat ıptali ve headers var..ben son susturucularıda cıkartmak istiyorum..dümdüz olsun niyetindeyim..bu, aracın performansında bir düşüş yaşatırmı? eksileri artıları nelerdir?

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    x5 e mi yapcan kanka onu

şaka bi yana şuan bile sesi çok iyi. performansı bilmem ama ortalığı gereğinden fazla yıkar. her gazladığında bi kaç kişi korkudan kaldırımdan filan yürürken düşer.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa ben bişey sormak istiyorum..konu açıp ortalığı kirletmek istemiyorum,hazır konumuz egsoz iken..benim aracımda şuan sadece son susturucular mevcut..kat ıptali ve headers var..ben son susturucularıda cıkartmak istiyorum..dümdüz olsun niyetindeyim..bu, aracın performansında bir düşüş yaşatırmı? eksileri artıları nelerdir?
    corvette için söylüyorsan sakın deneme yoksa kulakların sağır olabilir performansda kayıp olmaz artış olur ama kullanamazsın aracı 10 km öteden sesi duyulur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)