Şimdi ecotechle uğraşmak boş olur diyen arkadaşlara şu linke bi bakmalarını istiyorum. X20xev ki tam örneğe uyuo,
http://www.bf2brasil.com/forum/showthread.php?t=55344 Burdaki olay şu eğer ki stock motordan güç almaktan bahsediliosa evet x20xev c20xe den kötü bi kapağa sahip. Ama olay eğer motora emek harcandıktan sonraki kısım için konuşuluosa tamamen yannış fikirleriniz. C20xe den stock makina da daha kolay güç alınır ama x20xev üzerinde uğraşılırsa( Düzgün bi tuner ın elinde) x20xev den güç alınmaz die bi şey söz konusu deil. Yane olayı çok açılı düşünmek lazım. O zman bunca tuner boşuna uğraşıo ecotechlerle, işi bilmiolar. Boşuna opelin şu ana kadar ürettiği en ii motor olarak kabul edilen z20leh ecotech o zman. Ben de boşuna gidip zletle uğraşmışım o zman. C20let mi swaplasaydım ne yapsaydım?Dediğim gibi olayı sadece stock makina olarak değerlendiriosak c20xe ok. Ama üzerinde emek harcanıp hala güç alınamadı oalrak değerlendiriosak orda karşı fikirdeyim. Kim yaptı, neyle yaptı, daha önce ne yaptı da bu yürümedi die sormak lazım