maşallah abi bence güzel değerler alınmış![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Teşekkürler herkese,
Üzerindeki baskı balatadan %100 memnun değilim. Ancak çok çok kötüde değil şu anda.. Bir süre daha kullanıp değişimini yaptıktan sonra belki kayıpları biraz daha indirme şansım olabilir.
üstad bilgilendirme ve örneklemeler çok güzel. kirletmekten ziyade gayet güzel bir paylaşım olmuş, teşekkür ederim.![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
bu arada nick ile araç çok tezat ya :P![]()
abartmıyor. motordan o güç çıkıyor ama aktarma organlarının tasarımındanmı, neden bilmiyorum yola aktaramıyor. fakat bunun karşılığında oldukça sağlam yapıya sahip bir aktarım sistemi var.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Maşallah ercan
Ama Honda satıp Pejo alan nadide insanlardan biri oldun :P
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Maşn kazasız belasız gerçekten çok güzel deerler ...
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
Gücüne güç katmak istiyorsan http://www.bmcairfilters.com/VisModel.asp
tak devam et.Çok faydasını gördüm,çok filtre kullandım 2 gti eskittim.Tek geçerim.
Yurt dışı pug forumlarından artılarını görebilirsin ufak bir araştırmayla.Aracın çok diri ve güzel duruyor.Hayırlı olsun
maşALLAH araban cok güzel ben bi şey sorucam vitesleri kaç devirde atmayı düşünüyosunuz eğri çok düzgün yanlız.çok erken düşüş oluyo??7300 gibi bi yerlere kadar devam etmesini bekliyodum açıkcası bunun bi açıklaması varmı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)