Arkadşla denicekseniz bir an önce deneyin haftaya turbo falan yapıcak acaip hızlı ilerliyor
Printable View
Arkadşla denicekseniz bir an önce deneyin haftaya turbo falan yapıcak acaip hızlı ilerliyor
Ahahahhaha :) aynen headers vardi hemen filtre egzozu yapiyor :)
abicim siz değil misiniz accorlar vtecleri zorlar diye ?? şimdi si ın f-e-h lısı sizi rahatsızmı etti anlamdım ne konuçtunuz bu kadar be abi.
Yook caanimmm abartma sende :D
artık eski toprak olayı kalmadı bence :)
herkes arabasını yaptırıp yürütebiliyor.
garajlar çoğaldı çünkü, sır olarak bilinen şeyler artık ortalık malı oldu filan.
Yaptiraydinda goreydik alican ;) eski topraklik kalmadi he :D simdi sen benimle birmisin yani :)
TR'nin en hızlı 306sını yaptık işte, illa honda mı yapmak lazım :)
Saygı duymak ayrı birşey, ben sana saygı duyuyorum yaptıklarına vs. tabi ki.
Ama senle bir miyim değil miyim onu Allah bilir ben bilemem selçuk abi:)
Ne olmuş tem'de selçuk abi :))))) bağlan ma mevzusu mu
Valla en hizlisi oldugunu bilmiyorum ben zamaninda bi zg 734 vardi murat aydinin fena bi arabaydi 306 olarak. Sen ozamanlar belki ortaokula gidiyodun. Bilgiler orta mali oldu diyosunda herkesin arabasi parayi verdimi zart diye hemen yuruyo dimi :) eskiden beri bu isle ugrasan bilgi sahibi kisiler hic detay kullanmiyo kendi araclari icin degilmi ? Onlarin arabasi bi tik onde olmuyo :) tecrube birikim parayla satin alinamaz ;)
Dipnot: sen benle bir olmak icin 40x40 firin ekmek yemen lazim ben soyleyim :) herkes haddini bilecek
neye sinirlendin düşüncemizi söyledik bizde söylemeyelim mi yani :) yok orta okuldaydın filan hahah bişey demedik sakin ol:)
Saygı duymak had bilmek demektir zaten. Sen anlamamışsın benim dediğimi, şimdi adam götürse aracı paşaoğlu'na peak garage'a savaş motorsport'a vs. senin yaptığını yapamayacak mı misal?
Ben bunu anlatmak istedim:icon_tup:
O yüzden artık bence para çözüyor işi, aşırı extrem dahi girilse. Çünkü herkes araştırıyor, herkes püf noktaları öncekilerden öğrendi vs. bugünler eskisi gibi değil. En büyük kanıtı da ülkenin honda dışında çeşitli araçlarıda artık aşırı derecede güçlü hale getirmesi, modifiye etmesi.