Aracın son durumu çok güzel olmuş...Gerçekten emek var..
Aracın son durumu çok güzel olmuş...Gerçekten emek var..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
harika olmuş maşallah kazasız belasız kullanın....
"I'm so JDM I sleep on the right side of my bed and i only dream about EK hatchies!!!"[SIGPIC][/SIGPIC]
maşallah çok şık oluyor
çok güzel olmuş maşallah![]()
cihan abi hani siyah olcaktı bu arababen bayadır takip edemedim kusura bakma ama güzel olmuş maşallah allah utandırmasın
![]()
offofffff offff diyorum allah kaza bela vermesin taşş gibi olmuşnazar değmesin, gözü olanın gözü çıksın , süper olmuş yaa ellerinize sağlık
güle güle bin aracına
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Allah korusun nazar edicem die bakıp bakıp maşallah dedimçoğu gidip azı kalmış çok iyi sürede ilerledi proje tekrar maşallah
bittiği zaman bi kurban kesersiniz artık.
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
eksoz dediler çapraz dediler magnaflow dediler. heveslendim ahanda görücez die. kaportayı tek gördük![]()
ama onu da görürüz. maşallahı var. ön taraf toplanınca süper olucak.
41 kere Maşallah nokta olmuş.Allah kazasız belasız hayırlı binmeleri nasip etsin,emeğin karşılığı fazlasıyla alınmış Maşallah tekrardan.
41 Kere Masallah Dıyorum Bu Kadar Emegın Karsılıgını Fazlasıyla Alıcagımıza Inanıyorum
Bıraz Once Sanayıden Cıktık Eve Geldım Sımdı Arac Bıttı Incık Boncugu Kaldı Onlarda Sabah Bıtırıcez ınsAksam Ustu Karsısına Gecıp Buyukk Bı Zev kle Seyredebıılırız
![]()
Bıraz Once Sanayıden Cıktık Eve Geldım Sımdı Arac Bıttı Incık Boncugu Kaldı Onlarda Sabah Bıtırıcez ınsAksam Ustu Karsısına Gecıp Buyukk Bı Zev kle Seyredebıılırız
[/QUOTE]
Birazdan evden çıkıp aracın yanina gidicem,bugun çok keyifli olucak,
Maşallah çok Güzel oldu,İnsanın baktıkca içi açılıyor![]()
GARAJ İZMİT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)