Eline sağlık bebegim kırmızı ceedi gördüm kabuk değişmiş![]()
![]()
Emre yeni iş yerin hayırlı olsun bol kazançlar,
Tüm sayfaları tek tek inceledim ellerine sağlık çok güzel sonuçlar almışsın ve işin hakkını vermişsin tebrikler.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
kanka yaptığın her işi dizi bekler gibi bekler oldumellerine sağlık koltuktaki detay çok güzel olmuş
![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Al o zaman bi tane daha gelsin
Foruma da üye olan İnanç beyin Erzurum'da günlük kullandığı aracını misafir edip kendine getirelim istedik, kendisi bu işe meraklı ve bilgi sahibi. Geçirdiği bir kaza sonucu pek ilgilenememiş ve araç bu hale gelmiş malesef..
Araçtan bahsetmek gerekirse yukarda balkon boyanırken ön tamponuna ve kaputuna yağlı boya sıçramış ve üstünden 1 sene geçmiş. Yaklaşık 200-250 adet boya damlalarını temizlemek 2-3 saatimizi aldı İnanç bey'de sağolsun yardımcı oldu
Boyanın genel durumuna bakarsak fazlaca kılcal çizik vardı
Detaylı yıkamasını yaptıktan sonra tüm aracı Gyeon Iron ve Gyeon kil ile temizledim, maskelemesini yaptım
Önceki hali;
Scholl S3 ve 3D yün ped ile çizikleri alıp Scholl S30 ve Scholl polishing ped ile hologramları düzeltip parlattım..
Diğer detayların polisajını Swissvax spot ped ile bitirdim
50/50
Polisajı bittikten sonra IPA ve Gyeon Prep ile yüzey temizliğini yaptıktan sonra çizik durumunu fotoğrafladım;
Araç içinde gösterge panelinin camındaki çizikler rahatsız ediciydi, önce sökmeden el ile Gtechniq P1 denedim fakat istediğim sonucu alamadım
Daha sonra söküp polisaj makinesi ile P1 yapınca istediğim gibi oldu
Öncesi
Sonrası
Koruma olarak İnanç bey daha önceki aracında kullanıp memnun kaldığı Gtechniq C1 istedi, ben de onun üzerine EXO tavsiye ettim ve Gtechniq C1+EXO olarak karar verdik.
İç aksam temizliğini Scholl spam ile bitirdikten sonra, derilere Gtechniq L1, konsol ve trimlere Gtechniq C6, koltuklara Gtechniq I1 kullandım
Ön ve arka cama Gtechniq G1 ve G2, yan camlara Gtechniq G5 kullandım
Motoru scholl spam ve detay fırçası kullanarak temizledim ardından Meguiars hyper dressing kullandım
![]()
Finish fotoğrafları;
Fotoğraflarda hiçbir oynama yoktur
Teşekkürler
facebook/emgdetailing
instagram/emgdetailing
façan yansın![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Bundan yaklaşık 1,5 yıl önce benim aracıma da uygulama yapmıştı ,sağolsun aracın kaderi değişti resmen ki boyası çok kötüydü.
Tekrar teşekür ederim
![]()
Tesekkurler abi, bu fotografi polisaji bitirip maskeleme bantlarini sokerken cekip yollamistim sana hatirladim![]()
Merhabalar,
Benim için ayrı bir yeri olan bir otomobildir E36 M3, hele ki daytona violet renginde![]()
E36 ların orjinal ön farlarında kronik bir sorun olarak su alma problemi varmış, yağmurlu havada dahi su alıyormuş, o yüzden farların içi su dolu, müsait bir zamanda halledilecek
Aracın ilk geldiği hali;
Araç açık otoparkta ağaçlar altında yattığından çok fazla reçine ve kuş pisliği yanığı mevcuttu.
Detaylı bir yıkama ardından gyeon kil ve 3D kil bezi geçtikten sonra kuş pisliği yanıklarını 1500-2000-2500 zımparalar ile zımparaladım.
Janlarda daha önceden kullanılan jant temizleyicilerin bıraktığı izler ve matlaşma vardı, swissvax jant fırçası ile temizletip autoglym metal polish ile parlattım.
Sonrasında maskeleme işlemlerini yapıp çizikleri fotoğrafladım;
Scholl S3 ve 3D Premium Yün Ped ile çizikleri giderdim
Scholl S30 ve Scholl Polishing Ped ile hologramları düzelttim
Scholl S40 ve Scholl Finishing Ped ile maksimum parlaklık elde ettim
Soft99 Fusso12 ile korumaya aldım
F
Final fotoğrafları;
Fotoğraflarda hiçbir oynama yoktur
EMG Detailing - Istanbul - Auto | Facebook
instagram/emgdetailing
Elinize sağlık çok güzel uygulama.Uygulama fiyatları hakkında bilgi alabilir miyim ? Örneğin Polo gibi bir araç için nasıl bir ücretlendirme söz konusu ?
maşallah emeğinze elinize sağlık instagramdan da yazmıştım bmw gerçekten çok çok iyi olmuş.
CEE 87 CORSA C https://r.resimlink.com/H3JFn.png
CAZ83 http://i.hizliresim.com/Mo5XR2.png
RR183 EG CİVİC https://r.resimlink.com/Zr6xZ.png
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)