Bende uygulanmanın şeffaf film üzerine yapılmasını merak ettim.Elinize sağlık.Araçlara bir bebek hassasiyetinde yaklaşmanız takdire şayan.
Bende uygulanmanın şeffaf film üzerine yapılmasını merak ettim.Elinize sağlık.Araçlara bir bebek hassasiyetinde yaklaşmanız takdire şayan.
Teşekkürler Hakan abi. Evet şeffaf koruma filminin üzerine uyguladım Mohs'u. Bu sayede hem folyoyu dış etmenlerden korumuş oldum hem de kir ve su itici özelliklerinden de faydalanmış oldum![]()
Teşekkürler.. Kullandığım kil olabilecek en yumuşak killerden birisi olan Stjarnagloss Mild&Safe kildi. Araçın üzerinde oldukça az kalıntı olduğundan bu kili kullandım. Eğer zift gibi zor çıkabilecek kalıntılar olsaydı daha sert bir kil kullanmam gerecekti ve bu da boyanın çizilmesine sebep olabilirdi dediğiniz gibi. Gyeon'un kili orta-sert arası bir kil.
Teşekkürler.. Aslında yazmayı unuttum ama bende kaput filminin altına koruyucu bişeyler sürerim mutlaka. Zararı olmaz, tam aksine filmi sökmek istediğinizde oldukça kolaylık sağlar. Ama yine de Antalya gibi güneşin oldukça etkili olduğu bir şehirde kalitesiz markaların filmlerini kesinlikle kullanmazdım.
Teşekkürler..
30.yıl özel üretimi olan bu güzel motosiklete sahibinin beklentileri doğrultusunda detaylı temizlik, bakım ve koruma uygulamaları yaptık.
Boyalı aksamlarda Scholl S17+ / Scholl Bordo Cutting Ped ve Rupes LHR15 kullandım. Krom aksamlarda ise 3D Deep Blue Metal Parlatıcı kullandım.
Son kat olarak da yüzeyi prep ile temizleyip Gyeon CanCoat uygulayarak işlemleri bitirdim..
![]()
goldwing çok iyiymiş elinize sağlık.
cancoat nasıl bir ürün? wetcoat veya cure'dan ne farkı var?
Teşekkürler Salih..
Teşekkürler..
Cancoat Sprey olarak uygulanabilen quartz kaplama ürünü. Temelde içeriği Gyeon Prime'a benziyor ama Aerosol şişede geliyor.
Q
![]()
Henüz 10000km'de olan bu özel araca sahibinin beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak uygulamaları yaparak uzun yıllar boyu sürecek koruma altına aldık.
Detaylı temizlik uygulamalarının ardından, Scholl Concepts S17+ ve ardından S40 ile boya üzerindeki çizikleri giderip parlattıktan sonra Soft99 Fusso12 ile koruma uyguladık.
Hazırlık aşamalarından sonra aracın boyalı tüm aksamlarına Llumar Boya Koruma Filmi, ön yan camlara Llumar ATR20 ve en ön cama Llumar PP60 Cam filmleri uygulayarak işlemleri tamamladık. İyi Seyirler..
![]()
www.dbydetailing.com
Facebook.com/DBYDetailing
Twittter.com/dbydetailing
Instagram: dby_detailing
Foursquare: DBY Detailing Car Care
GOLF R sahibi fazlasıyla titizmiş anlaşılan. Adam arabayı komple naylonla sardırmıs
seffaf film kaplanması canlı bakıldıgında parlaklıgı etkiliyor mu? yada uzun vadede filmin sararmasından görüntü bozukluguna neden oluyor mu?
son olarak da film üzerine cila su kaydırıcı gibi parlatıcılar sürülebiliyor mu? sanki kiri üzerine daha cok yapıştıracakmıs gibi bir duruşu var.
Türkiyedeki Donanım olarak en dolu ve stock hatasız düşük kmli golf R diyebilirim araça masallah ,arac sahibi de z20let nickli ümit abide foruma üyedir zaten
berkay abi eline sağlık bu arada tekrardan
Vmax Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)