benimde bi sorum olucak.elimde NXT generation tech wax 2.0,ultimate quik detailer,glaze7 var.bunlarla nasıl bir uygulama yapmam gerekir sırasıyla?
benimde bi sorum olucak.elimde NXT generation tech wax 2.0,ultimate quik detailer,glaze7 var.bunlarla nasıl bir uygulama yapmam gerekir sırasıyla?
uygulama pediyle veya benzer bişeyle glaze'i sürüyorsun, çok bekleyip kurutmadan siliyorsun, nxt'yi sürdükten yaklaşık 15 dk sonra siliyorsun. uqd ise araca fıslatıp mf bez ile siliyorsun, iz kalırsa temiz bi bezle tekrar geçebilirsin üstünden
ben de bu cumartesi uygulamaya giricem
kil tolga (Tholl-ga) abide mevcut ben söyledim yarın alacağımkil mutlaka yapılmalı , çünkü araştırmalarım ve takiplerim sonucu, kilsiz çalışma, tozlu yüzeye boya yapmak gibi oluyor
meginin kili 25 lira civarı, daha ucuzları var ama ne kadar iyidir bilemiyorum
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
önceki sayfaları kurcaladım da şimdi benim bu
1.kil , wax, uqd ile sadece parlaklıkmı yakalayacağım ben ?
2.benim kılcal çizikler gitmeyecekmi ?
3.sanırım çizikleri gidermek için swirlx uygulamak gerekiyormuş doğrumu ?
4.ne işe yarar ne kadar faydası var?
5.elle yapmak mümkünmü?
6.çizikleri tam olarak giderirmi ?
7.bir de collinite 915 nedir ne işe yarar ?
8.çizikleri gidermek için elle yapılaacak basit bi ürün varmı ?
9.hangisini tavsiye edersiniz ?
![]()
![]()
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Çizikleri sadece poilsh grübü ürünler yok eder, kil, wax, sealant, glaze çizikleri yok etmez.
Elle uygulamada çizikler tamamen yok olmaz ama önemli ölçüde azalır (tekniğe, kol gücüne, sabıra ve ürüne çok bağlı).
Elle uygulamada en başarılı ürünlerden biri AG SRP. Çok az aşındırıcı bol oranda dolgu özelliğine sahip, temizleme de yapan bir üründür.
karaköye hiç geçmiyorumkibana baya uzak kalıyor, telefonla sipariş versem kargo yaparlarmı acaba
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
http://www.youtube.com/watch?v=VN2OaW_q-Sw&feature=fvsr
bayağı bi uygulamak gerekiyormuş sanırım![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)