...............................
Sabit konuya yazmıştım cevaplayan olmadı bir de buraya yazayım.
Collinite 915 nereden bulabilirim ?
Teşekkürler, bir sıkıntı yaşamam heralde dimi ? [siteyle alakalı]
Aracımda yağmur damlacıkları var bunu nasıl çıkartabilirim? Özelliklede camlarda çok var su izleri.
Uzun düşünceler, kısa cümlelerle anlatılır.
Mehmet Deveci
arkadaşlar, aracıma prof uygulama yaptırmayı düşünüyorum. bu zamana kadar birkez o da 3buçuk yıl önce falan cila yaptırmıştım. onun haricinde kendi yaptığım uygulamalar var. fakat bunlar el uygulamaları. haliyle anlık parlaklık ve boya yüzeyini arındırmak dışında çok ileriye gidilmiyo.
benim sorunum şu, aracımı verdiğimde ne yaptırmam gerektiğini bilmiyorum. sonax a yaptırcam,fakat uygulamalarına baktığımda bir sürü seçenek var.
soruna göre çözüm bulabilmek için söylüyorum, aracımda kılcal çizikler var bunları ben el uygulamalarıyla gideremiyorum. bunun haricinde en büyük sorunum aracımın boyası eski görüntüsünü kaybetmiş durumda. sanki daha koyu görünüyo. o metalik boyanın parlaklığını vermiyo. eski görünmeye başladı kısaca. benim için en önemlisi bu, boyanın yeni gibi görünebilmesi için yaptırmam gereken uygulama nedir? bu arada aracım gri renk.
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
meguiars mikrofiber bezim baya bir kirlendi, makinada falan yıkatsam özelliğini kaybeder mi?
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Ön Göğüs ve karbon kaplı ön konsol için hızlı bir öneri istesem??
Yarı Mat gibi olsa daha makbule geçer..
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
Çok yazılmış ancak ben tekrardan bilgi almak için sorayım .Aracım için meguiars düşünüyorum
cila ile cilalı şampuan ayrı ürünler değil mi ?
ben cila ,cilalı şampuan mikrofiber bez ve quick wax hızlı sprey düşünüyorum ..
Çeşit çeşit oluyor bunlar hangilerini tavsiye edersiniz ?
imzasız..
evet detailing olayina tekrardan giriseyim dedim. Cok uzun suredir piyasayi hic takip edemedim komple set almak istiyorum ama en iyileri neler bilemiyorum bu konuda bir yardimci olup liste yazabilirseniz sevinirim. Elimde polish makinasi vs mevcut komple girecegim![]()
Almana değmez, VAG araçlarda makineyle bile çizikleri çıkarmak için normale göre daha fazla emek sarfederken, böyle çizik giderici elle uygulanan ürünler bizim araçlarda vakit ve nakit kaybından başka bişeye yaramıyor.![]()
EMC
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)