2 aya yakın bir süre önce pasta cila yaptırdım makineyle, aracı aldığımda pembeleşmişti kırmızısı bir güzel görüntü elde ettik ancak kar kış tazyikli su falan derken bez ve fırça çizikleri oldu, her yıkamadan sonra hızlı cilasını atıyorum ama ışık altında rahatsız eden çizikler var o yüzden elle uygulayabilceğim birşey bulursam daha iyi olur benim için.
Islak parlaklık alabileceğim hızlı cila tarzı ne önerirsiniz? Araç yeni boya korumadan çıktı. Üzerine gyeon wet coat ve gyeon cure uyguladım. Ama yine de parlaklık konusunda daha başarılı bir sonuç bekliyorum. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim
Siyah arabanın haresi için Meguiars Swirl Remover iyi midir ? Elle uygulama yapabilirim. Varsa onun haricinde meguiars ürün tavsiyesi alabilirim. (özellikle meguiars istiyorum tanıdığım listeyi çözücek)
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
aracımda epey derin çizikler mevcut (anahtarla biri ipneligine yaptı heralde )
polisaj makinesiyle yapma imkanım var,sizce ne gibi ürünler kullanmam gerekir? önce pasta falan mı uygulamam lazım?
merhaba arkadaşlar arac limon sarısı ve siyah deri koltuklu daha önce birşey yapılmışmı bilmiyorum ama çizikler var bunları kapatmak ve parlaklık sağlamak için srp ve fusso mu yoksa sadece fusso yetermi birde deri korumak ve beslemek için basit ve etkili bir ürün nedir şimdiden teşekkür ederim.
66 vatan 06 mekan
önce kil ile yüzeyi temizleyin,sonrasında fusso uygulayın tatmin edecektir.. deri için silikon süt sürmeyin,ne sürerseniz sürün.. turtle wax leather,sonax vs. olabilir,yapı marketlerde kolayca bulabilirsiniz. internetten sipariş verecekseniz gliptone ürünlerine bakın,bölünmüş şekilde satışı var.
Motor temizligi icin ne onerirsiniz arac 5 binde cok kirli degil ama parlak dursun diyorum yarin uygulacagim izmirde hemen gidip alabilcegim bi urun varmi acaba
motorun elektronik aksamlarını kapatıp cok hafiften su tut ve uzerindeki tozu ve az olan kiri temizle sonrasında meguiars d170 kullan ..gerci bu urun profesyonel bi urun 3.78 lt olarak satılıyo fakat bu urunleri etrafında kullanan bir esnaf var ise oradan az bi miktar iste...1/1 yaparsan aşırı parlar ve sonrasında cabuk toz tuzar ben musteri araclarına 1/5 yaparak uyguluyorum...uygulaması cok basit... sprey gibi sıkarak uyguluyosun....ardından bi sure bekliyosun...sonra hava ve sunger yardımı ile motorun plastik aksamına yediriyosun...bu urunu 1/1 veya 1/2 olarak sulandırırsan motorun heryerine sık sonrasında kaputu kapat ve motoru calıstır....motor ısındıkca ürün motora işliyo... kaputu actıgında parlaklıgı gordugunde sasırma sakınkapalı bir garajın var ise bu sekilde uygulamanı tavsiye edrim....
SEDAN RED VTİ
Elle uygulayabileceğin tarzda ürün olarak önerim Auto Finesse Tripple olacaktır. Ürün içeriğinde hafif aşındırıcı, sealant ve carnauba içeriği var. Klasik wax sürme yöntemleriyle uygulanabiliyor. Yalnızca biraz daha fazla yüzeysel hareket tekrarı gerektiriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=zo_nUygOkXQ
El ile uygulamayla da pek çok çiziği yok edebilen bir ürün ve kalıcılığı pek çok likit waxtan gayet iyi .
Linki inceleyebilirsiniz : TRIPPLE- All in One - 500 ml
abi çok iyi bir tavsiye vermişsin vallahi allah razı olsun en kısa zamanda deneyecegim
Siyah Araç için Hızlı , uygulanması Ped yada makineyle olmayan , kolayca gün içinde yıkatıp hemen peşine bez yada pamukla güzel sonuç alabilceğimiz cilalardan önerilerinizi alabilirmiyim arkadaşlar ?
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)