User Tag List

Sayfa 221/305 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271 ... SonSon
5786 sonuçtan 4.181 ile 4.199 arası

Konu: Car care ürünleri hakkındaki her türlü soru buraya...

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chaylak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar başka bir konuda daha yazmıştım ama cevap alamadım.

AG SRP üzerine fusso light wax kullanmamızın bir zararı olur mu? SRP cizikleri maskeliyor ve wax ile bu durumun biraz daha kalıcı hale getirmek istiyorum.
    Mantık doğru. önce srp üzerine fusso

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pastadan sonra ufak tefek taş izleri çıkması normal midir ?
    normaldir.

Alıntı UmutBuran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırmızı bir aracım var kaputunda falan fırça,bez çizikleri var elle uygulayabileceğim uygun bir ürün var mı bildiğiniz? Teşekkürler
    gtechniq p1 veya
    chemical guys Scratch Swirl B-Gone

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırmızı bir aracım var kaputunda falan fırça,bez çizikleri var elle uygulayabileceğim uygun bir ürün var mı bildiğiniz? Teşekkürler
    polisaj makinesiyle girişmen lazım gibi gözüküyor.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

UmutBuran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polisaj makinesiyle girişmen lazım gibi gözüküyor.
    2 aya yakın bir süre önce pasta cila yaptırdım makineyle, aracı aldığımda pembeleşmişti kırmızısı bir güzel görüntü elde ettik ancak kar kış tazyikli su falan derken bez ve fırça çizikleri oldu, her yıkamadan sonra hızlı cilasını atıyorum ama ışık altında rahatsız eden çizikler var o yüzden elle uygulayabilceğim birşey bulursam daha iyi olur benim için.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aya yakın bir süre önce pasta cila yaptırdım makineyle, aracı aldığımda pembeleşmişti kırmızısı bir güzel görüntü elde ettik ancak kar kış tazyikli su falan derken bez ve fırça çizikleri oldu, her yıkamadan sonra hızlı cilasını atıyorum ama ışık altında rahatsız eden çizikler var o yüzden elle uygulayabilceğim birşey bulursam daha iyi olur benim için.
    elle uygulamayla o çizikleri tamamen alamassınız . srp gibi ürünlerle saklayabilirsiniz ancak yada kil ile temizleyip fusso 12 atın hem boya korumanız tazelenmiş olur hemde çizikleri nerdeyse yarı yarı ya maskeler .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Islak parlaklık alabileceğim hızlı cila tarzı ne önerirsiniz? Araç yeni boya korumadan çıktı. Üzerine gyeon wet coat ve gyeon cure uyguladım. Ama yine de parlaklık konusunda daha başarılı bir sonuç bekliyorum. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Islak parlaklık alabileceğim hızlı cila tarzı ne önerirsiniz? Araç yeni boya korumadan çıktı. Üzerine gyeon wet coat ve gyeon cure uyguladım. Ama yine de parlaklık konusunda daha başarılı bir sonuç bekliyorum. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim
    boya korumada ne atmışlar son katman bilginiz var mı ? ona göre tavsiyede bulunalım fusso 12 falan sa fukupika var parlaklık için tavsiye edilen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boya korumada ne atmışlar son katman bilginiz var mı ? ona göre tavsiyede bulunalım fusso 12 falan sa fukupika var parlaklık için tavsiye edilen
    Sonaxta yaptırdım gösterip anlatmıştı ürünü ama ismi cismi aklıma gelmiyor meg nxt falan iş görmez mi

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyah arabanın haresi için Meguiars Swirl Remover iyi midir ? Elle uygulama yapabilirim. Varsa onun haricinde meguiars ürün tavsiyesi alabilirim. (özellikle meguiars istiyorum tanıdığım listeyi çözücek )
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokayy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyah arabanın haresi için Meguiars Swirl Remover iyi midir ? Elle uygulama yapabilirim. Varsa onun haricinde meguiars ürün tavsiyesi alabilirim. (özellikle meguiars istiyorum tanıdığım listeyi çözücek )
    elle hare gitmez kardeşim malesef. makine şart .

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracımda epey derin çizikler mevcut (anahtarla biri ipneligine yaptı heralde )

polisaj makinesiyle yapma imkanım var,sizce ne gibi ürünler kullanmam gerekir? önce pasta falan mı uygulamam lazım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba arkadaşlar arac limon sarısı ve siyah deri koltuklu daha önce birşey yapılmışmı bilmiyorum ama çizikler var bunları kapatmak ve parlaklık sağlamak için srp ve fusso mu yoksa sadece fusso yetermi birde deri korumak ve beslemek için basit ve etkili bir ürün nedir şimdiden teşekkür ederim.
    66 vatan 06 mekan

Mert Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokayy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elle ancak arabayı parlatırsın. çizik gideremezsin müdür. çiziksiz bir yüzey istiyorum illede meguiars olsun diyorsan; meguiars m105-m205 ikilisi veya.. m83 tek başına yeterli gelebilir. tabiki makina ile uygulamada

Mert Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serdargoksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar arac limon sarısı ve siyah deri koltuklu daha önce birşey yapılmışmı bilmiyorum ama çizikler var bunları kapatmak ve parlaklık sağlamak için srp ve fusso mu yoksa sadece fusso yetermi birde deri korumak ve beslemek için basit ve etkili bir ürün nedir şimdiden teşekkür ederim.
    önce kil ile yüzeyi temizleyin,sonrasında fusso uygulayın tatmin edecektir.. deri için silikon süt sürmeyin,ne sürerseniz sürün.. turtle wax leather,sonax vs. olabilir,yapı marketlerde kolayca bulabilirsiniz. internetten sipariş verecekseniz gliptone ürünlerine bakın,bölünmüş şekilde satışı var.

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor temizligi icin ne onerirsiniz arac 5 binde cok kirli degil ama parlak dursun diyorum yarin uygulacagim izmirde hemen gidip alabilcegim bi urun varmi acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorun elektronik aksamlarını kapatıp cok hafiften su tut ve uzerindeki tozu ve az olan kiri temizle sonrasında meguiars d170 kullan ..gerci bu urun profesyonel bi urun 3.78 lt olarak satılıyo fakat bu urunleri etrafında kullanan bir esnaf var ise oradan az bi miktar iste...1/1 yaparsan aşırı parlar ve sonrasında cabuk toz tuzar ben musteri araclarına 1/5 yaparak uyguluyorum...uygulaması cok basit... sprey gibi sıkarak uyguluyosun....ardından bi sure bekliyosun...sonra hava ve sunger yardımı ile motorun plastik aksamına yediriyosun...bu urunu 1/1 veya 1/2 olarak sulandırırsan motorun heryerine sık sonrasında kaputu kapat ve motoru calıstır....motor ısındıkca ürün motora işliyo... kaputu actıgında parlaklıgı gordugunde sasırma sakın kapalı bir garajın var ise bu sekilde uygulamanı tavsiye edrim....
    SEDAN RED VTİ

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elle uygulayabileceğin tarzda ürün olarak önerim Auto Finesse Tripple olacaktır. Ürün içeriğinde hafif aşındırıcı, sealant ve carnauba içeriği var. Klasik wax sürme yöntemleriyle uygulanabiliyor. Yalnızca biraz daha fazla yüzeysel hareket tekrarı gerektiriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=zo_nUygOkXQ

El ile uygulamayla da pek çok çiziği yok edebilen bir ürün ve kalıcılığı pek çok likit waxtan gayet iyi .

Linki inceleyebilirsiniz : TRIPPLE- All in One - 500 ml

UmutBuran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi çok iyi bir tavsiye vermişsin vallahi allah razı olsun en kısa zamanda deneyecegim

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyah Araç için Hızlı , uygulanması Ped yada makineyle olmayan , kolayca gün içinde yıkatıp hemen peşine bez yada pamukla güzel sonuç alabilceğimiz cilalardan önerilerinizi alabilirmiyim arkadaşlar ?
    TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
    FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
    TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
    VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meguiars black wax Tecrübe eden var mı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)