aracım getz metalik mavi şöyle biraz parlasın canlansın istiyoruz
meguıars m66 gibi bir şey hem parlaklık hem koruma sağlar mı bize
neden amatörlük olmasınki bu kadar insan profesyonel olarak baslamadı sonucta bu işe düşük devirle cok baskı uygulamadan yapılabilir düşüncesindeyim ben.Dandik düşük devirli bi makine olur gibime geliyor benim.Çünkü işin yarısını başkasına yarısını başkasına yaptırmayaı sevmiyorum.Yapılıyorsa bir kişinin elinden çıksın o ya ben yapıyım yada herhangi bir marka Cg-Meg vs vs..
makina kullanmak öğrenilmicek bişey değil , ayrıca köşeler hariç boyayı yakmakta kolay değil zeminde yeterince pasta olduktan sonra kolay kolay yanmaz. Korkarım yakarım diyenler içinde zaten ayrı teknikler var
Ben makina kullanmayı kimseden öğrenmedim , saatlerce video izledim , kuaförlerde ustaların yapış stilini izledim baya bi zaman yemişimdir izlerken saatlerce oturup bitmesini beklediğim olmuştur
En sonunda sevdiğim bi arkadaşımdan emanet makinasını aldım ve gözümü karartıp Allah ne verdiyse başladım o günden bugüne boyası inceler,kalınlar , leşler , pek polishlik işi olmayanlar geldi kendi makinamıda aldım bu arada,işi ticaretede döktüm ve 40 50 tane araba yapmışımdır hiç birindede boya yanması ıvır kıvırı olmadı uzun lafın kısası yeterki öğrenmek isteyin![]()
Livestrong
2012 model 5 aylık sıyah renklı bır arac ıcın parlaklıgı korumamız ve su kaydırıcı ozelligi olan hangi urunlerı tavsıye edersınız ?
Arkadaşlar ben siyah aracıma profesyonel pasta cila yaptıracam. Bu işlem sonrasında ilerleyen zamanlarda kendim meg kil + 915 yapsam bi problem olur mu ? Veya aynı parlaklığı korumak için ne yapmam gerekir?
kil ve 915'e sahibim bu arada.
M. The most powerful letter in the world.
Cila yaptırdıktan sora kil olmaz cilayı söküp alır . Önce kil uygulaması yapıp sora pasta cila yaptırın derim ben
Nxt cilayı polisaj makinasıyla atsak bi zararı olur mu ve hangi koşullarda atmalıyız? Kolay olması ve zaman açısından.
Bu cilayı ne sıklıkta atmalıyız ? Arabayı haftada bi kez kendimiz sonax şampuanla yıkıyoruz.
eleştiri gizli hayranlıktır.
http://chemicalguys.com.tr/ neden calismiyor, bilen varmi?
Experience is what you get when you don't get what you want.
megi liquid wax aldım. el pedi ile uyguladım.. çok çok ince geçtim sanırım waxı. çok ince geçmek mi makbulü? mesela sadece kaput için ne kadar wax harcanmalı takribi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)