Daha önce bende bölünmüş olarak pw aldım şöyle bir şey fark ettim bir ay kadar önce orijinal bir litre şişeler geldi ondan aldım ikisinide şeffaf bir şişeye döktüğümde orijinal olan saf turuncuysa bölünmüş olan farklı bir ton açık tonda turuncuydu bence bölünmüş ürünleri sulandırıyorlar. Artık almıyorum bölünmüş ürün şahsen aldığım yeri söyleyip kimseyi zan altında bırakmak istemem ama bölünmüş ürün alırken bir kez daha düşünün![]()
@Eray sana söylüyorum inanmıyorsun. Adam bölünmüş satıyor illaki sulandıracaktıe. Bende saf olduğuna inanmıyorum açıkçası
Merhaba arkadaşlar yine beyaz arabaya döndükDiger beyaz arabalarımda Soft99 White Wax kullanmıştım memnundum. Yine aynı üründen mi alıyım ? Yoksa başka bir ürün öneriniz olabilir mi ?
Arkadaşlar selam, Klin Korea Twisted Pile kurulama havlusu yada Liquid Elements Silverback XL kurulama havlusu nereden temin edebilirim bilen var mı ?
Sel Gider Kumu Kalır.
Instagram: SrtGaraj282
2016 Hyundai i20 Style Pan 1.4 Crdi
2017 Seat Leon Fr Desire Red 1.4 TSI 150 HP W/O ACT
Puliş marka ürün kullanan varmı?
PW ideal sulandırma oranı nedir sizce ?
Ben 500ml'ye 15ml gibi yapıyorum, doğru mudur?
Cam sıyırıcı fitil temizliği nasıl yapılır? Camları aç kapa yapınca hem iz bırakıyor hemde yağmurlu günlerde çamur gibi oluyor ve yan görüşü etkiliyor.
Araya bez sokarak yaptım ama olmadı istediğim gibi.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)