Arkadaşlar merhaba ilk defa amatör olarak polisaj makinesi kullanmaya başlamak istiyorum şimdilik 2 makine arasında kaldım sizce hangi makine amatör kullanım için uygundur.yada sizlerin önerdiğiniz makine nedir ?
Einhell CC-PO 1100/2E
Catpower 6680.
Bazı araçların ön kaputunu açtığımzda hortumlar dahil olmak üzere pırıl pırıl görünüyor. Bu zararlı mı değil mi bilmem ama benimki toz içinde. Nasıl bu şekilde temiz tutabilirim.
wd40 önermez iseniz sevinirim.
Konu gokangokan tarafından (20-03-2020 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.
Würth temizleyici kullanıyorlar ama kirlenmenin önüne geçen bir şey ben görmedim daha. Yazın motoru temizledim kışın özellikle su birikintilerinden geçme ile beraber motor aşırı kirlendi
Bu würth motor temizleme spreyini nereden bulabilirim İstanbul da hangi benzinliklerde vardır?
Virüs yüzünden evde patlıyorum. Otoparkta yalnız başıma biraz uğraş çıksın en azından
Divortex susuz motor temizleme spreyi kullanıyorum aşırı memnunum
Araç içini temizlerken Würth'ün temizlik spreyini kullanmıştım, arkasında "anti statik özelliği sayesinde toz tutmaz" diyordu, belki motor spreyinde de öyle bir şey vardır, Bauhaus'ta falan farklı ürünleri bir arada görürseniz arkasını okuyun derim
Detailworks'te çok vardı iç temizleyiciden, belki bu da vardırbenzinliklerlde hiç würth görmedim belki Bauhaus, Koçtaş. Ama fiyatı yüksekmiş Volkan'ın tavsiyesine göre
https://www.trendyol.com/wurth/motor...many-p-3020329
Ürün bu mudur?
DVX Susuz Motor Temizleyici - Waterless Engine Degreaser 16 Oz 4
Liqui Moly parçalarını almaya gittiğimde görmüştüm DVX'i, kendi markamız, 35 ülkeye falan ihraç ediyoruz demişlerdi ve yok yok adamlardaAma ürünleri deneyen görmemiştim, bir şans vermek iyi olur sanırım
Fiyatlar zaten hep "denemeye değer" seviyesinde
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)