@tarık, allah allah :S randevu aldım ben aslında ? Sabah bırakıp akşam alıcaktım. Perşembe gününe hatta.
@ömer ve özgür, teşekkür ederim. Kaputtaki sıkıntılarım da olmasa çok güzel olucak ama neyse artık. megden sonra da resimleri paylaşırım.
bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki perş. Randevu aldımBen 10-1 ve 4-7 arası başında durucam arasında dersim var
Gelirsen görüşürüz.
Corolla fotoğrafı çok güzel örnek olmuşkomple uygulama sonrasıda fotolar bekleriz
bizde bugün doush ile elimizdeki sonax çizik giderici (ki bişe olduğu yok) ve highspeedwax ile bişeler yaptık boş zamanımız ve güzel havayı yakalamışken çok iyi olmadı ama çokta kötü değil değil
çizik giderici bişeler yapmak lazım ilerde artık
son fotoda ışık az olduğu için fazla pozladık biraz ama iyi gözükmüş
![]()
Urunler bunlar bide bikacbisey daha var onlari bulamadim netten(ugrasmadim)
buda kirli bi aracin ustune yagan yagmur damlalari(nerdeyse 1.5aydir falan cila yapmiyorum,hicbisey yapmiyorum daha dorusu
haha)
Buda temiz arac (cilali) su testi`kendimceuaauh `
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
tymu seçkinin aracın resminide koyabilirsin.onun özünde var aslında parlaması ama.haftada 14kere yıkıyor galiba
maaşallahı var dün hem 207 hem palio hemde benim Ef güzel oldu.en güzelide 207 oldu.ayna gibi olmuş.neekadann güzel bi çilaymış o yaa
Bizde Serkan abimin sarı civcivcini profosyonel işleme soktuk, sonuçlar mükemmel![]()
Aracı yeni almıştık boyanın durumu pek iç açıcı değildi, araç uzun bir süre yatmış
Würth kil, wax cleaner,153, 154, 155 ve Nano boya koruma
![]()
ohaa arabanın rengi değişmişmaşallah
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)