bu uygulamaları nerde yaptırabilirim ve nedir ne değildir bilgi kim verecekkk
bu uygulamaları nerde yaptırabilirim ve nedir ne değildir bilgi kim verecekkk
selman cok sahane olmus eline koluna sağlık aracta parlamada mükemmel![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
selman fena olmuş maşallah maşallahhh
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bugün pazar pazar boş oturmayalım dedik komple uygulama yaptım içine deri koruyucu,motor yıkama koruma dışınada wash and wax ardından 66 en sonda 155le silip bitirdim.İşte fotolar cep cekimi gene
![]()
selman maşallah abi araba sahane gozukuo allah nazarlardan saklasın... bi spoon spoyler cok yakısır sana
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
bugün yazlıkta AK GTİ mızı nxt sampuanla güzelce yıkadım, ardından meguairs ultimate quık wax geçtımhersey bitti bir iki poz aldım 5 dakıka sonra yağmur başladı
![]()
buda boncuklar![]()
![]()
Kapıda sadece turtlewax'ın cizik giderici dalgası var, arka kısım nxt 2.0
Nxt 2.0 sürülmüş hali
Son Hal
öncelikle cilalı sonax şampuanla yıkadık, üstüne turtle'ın çizik gidericisini uyguladık. Parlatma açısından başarılı ama çizik giderme yetisi olmayan bir zımbırtı, üstüne meguiars nxt 2.0'ı sürdük sonuç canavar gibi parlak. aynalardaki griliklere de macota plastik cilasını kullandım.
nokıa 5800 tel ıle cektıgım ıcın cok prof deıl![]()
Wax olarak meg 26 kullanmıştım bir ara ondanda memnun kaldım koruma konusunda iyi ürünler ama beni 2 de tam anlamı ile memnun etmiyor parlaklık konusunda bir ara farecla wax top deniycem.
Turtle Wax cila ile bu kadar![]()
yakında güzelce bi girişicem kangoo ile partner a
![]()
Bugün yazlığa gittim şans eseri saro-ş adlı üyemiz oradaydıdeniz kum güneş faslını geçtikten sonra akşama benim boyası matlatmış Biloya el attık buyrun bakalım
Meguiars Car Wash Şampuan
Meguairs Ultimate Compound
Muguairs Nxt Cila
Meguairs Finish
Meguairs Ultimate Quik Wax
Usta Cilacı Saro hala cila modunda aahahha
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)