Valla benı tatmin edebilecek yıkamacı daha bulamadım anadolu yakasında...Bir heves acıyorlar sonra tırt![]()
Valla benı tatmin edebilecek yıkamacı daha bulamadım anadolu yakasında...Bir heves acıyorlar sonra tırt![]()
oo desene beleşe yıkatıcaz artık![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Altunizade'deki Zadex'i denedim bugün.
İşçilik başarılı denilebilir, benim kıllığımdan yine 1-2 noktada eksikler vardı ama yüzeysel olanları söyleyince hallediyolar, jantın içi kirli kaldı onu da bir dahakine özel uygulamayla telafi edeceklermişYoğun bir yer olmasına rağmen ben kıl-tüy yerlere hava tutmayla uğraşırken istediğim gibi oyalanabileceğim konusunda rahatlığı vermeleri güzel bir şey. Ayrıca patrondan tut, çaycısına, yıkamacısına kadar ilgi-alaka, muhabbet çok güzel, yarın bir arkadaşımı da götürücem, bundan sonrasında da giderim.
arkadaslar ben biyer onermekten cok biyeri tavsiye etmicem bazi arkadaslar onermis ama bakirkoy meguers hic duzgun iscilik yapmiolar. Cok aceleci davranioolar.ben ismine guvenip goturdugumde cok sasirmistim ustelik meg e sikayet etmeyi bile dusundum cogu giden arkadasta memnun kalmadi. Ama yakin olan varsa cennet teki autozen gercekten gusel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)