leş ibizaydı hızlı dizel oldu şimdi sadece ıntercooler borusunun yuzunden...
Printable View
leş ibizaydı hızlı dizel oldu şimdi sadece ıntercooler borusunun yuzunden...
bende yardımcı olabilirim turbo konusunda
Bende bi tane GTB var ama tamirat lazim. Dısı saglam
Garrett tabiki bmw serisi 5 ve 7 kasa 3.0d nin
kimse yazmamış uzun zamandan beri.
Aracımda takılı olan ekzantriği söktüm yine eski ekzantriğime döndüm Dbilas :D
Böyle bi ses değişikliği olamaz. Gaza yüklenince Eksoz çok daha farklı ve yüksek ses çıkarmaya başladı. performansım da arttı tabi haliyle. Üşenmesem şu enjektörleri de kalibre ettirip taktıracaktım ama üşendim kalsın dedim :)
bu eksoz subaplarını daha erken açtığı manasına geliyor (;
Enjektorlerden sonra ciddi EGT yaşıcaz senin arabada..
Seat / Ibiza / 1.9 TDi Sport / ORJİNAL 2005 1.9 TDİ 130 sahibinden.com'da - 98882456
Bu arabayı almayı planlıyorum üzerindeki pd130 motoruna ne gibi gıdıklamalar yapabiliriz , seri , atak bir araba olabilmesi için yapılması gereken liste için neler önerebilirsiniz ?
geçen senede ilana konmuştu gidip baktım araba yanlızca biraz bakım istiyor harun isimli kişi sahibi zaten onunla tanışıp konuşmuştum durumu çokda kötü değildi rakamda anlaşamamıştık ama araba alınabilir öyle çok vasat değil rakamda anlaşıldıktan sonra
bende aynı duyumları alıdım kimsenin arabasına b.. atmak istemem ama araba çok daha yorgun duruyomuş kmsinden
motor durumu iyiydi geçen sene ben gittiğimde işte bakımları dışında hiç bişey yapılmamış ağaç altında kalmış bi araba sebep o :)
o zaman alınası bi araba
gtb2260vk sıfır fiyatı nedir şuan ? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. benimde kanım kaynıyor bu aralar.
mehmet abi bu arada vasgate i taktık arabayı almadım ama çok güzel olduğunu söylüyolar teşekkür ederim yarın rahatsız edicem seni tekrardan :)
o siyah ibiza için kozmetik olarak cok kötü dediler. motorunu falan bilmem tabi