Eyvallah kanka aynen cup var ve insallah bi aracda var anlasirsak rakamda hemen satisi alicam aracimi satmadsn yavas yavas da yapip bitirip cikaricam 500+ hp lerde
Printable View
Tr de yok die saniyodum polo. Seyrantepede bitane cup var gerci:)
Edit; ustune basmisim:)
evet anlaşma surecındeyız ınsallah ıstedıgım rakama verırse yarın alıcam :D
benım 1.6 mk1 duz dızele ne gıbı degısıklıkler yapabılırız ben arastırdımda yıne sızın onerılerınızı dınlemek ıstıyorum :)
batuhan bittimi araban. ne durumdasın
Abi sorun sıkıntı yokta eksoz sistemim 55 lik kaldı basınçta 1.8 üst viteslerde 2 basıyo. Şuan tadında geziyorum yani abi:) hızlı olmak için basınç ve bol dumana ihtiyacım var ama kış sonrasına saklıyorum:) Şimdi dertsiz tasasız bınmenın keyfini yaşıyorum diyelim:D
şu setupda deniyelim havalar düzeldiğinde. maksat spor muhabbet olsun.
haberleşiriz .Batuhan denedinmi kimseyle hiç
maksat muhabbet olsun ben zaten araç sökmüyorum. deneriz çay çorba sohbet ederiz
araç sökme taraftarı değilim zaten hiç. ben senden epey hafifim galiba. geçmek geçilmek önemli değil. :) hem sen aracın bu setupta giderini gör hemde ben göreyim.
hp- tork oranı nedir sende
arabanın son halini bi gör o ahh yılmazlar vayy yılmaz olacak:)komple zımparalama+boya düzeltme+pasta+cila+detaylı iç temizlik+motor temizliği+far temizliği+nano koruma yapıldı masallah ayna oldu ya araba suan acayip hosuma gidiyo:)) burdan okuyosa berkay kardesime tekrar tekrar tesekkür ediyorum:))
kapı içlerine ve koltugum destek yerlerine alcantara yaptırsam bana kaça patlar bilgisi olan varmı??
Yavuz ne alcantrasi ya :) mekanik islerle ugras bosver kozmetik işleri.
onları yaza saklıyorum:) babamdan 3 5 ne koparırsam taksit su bu anca bunları yapabiliyorum suan:) kışlık lastik aldım bugun mesela:D