2000 model pololarda 1.9tdi 90hp bir motor bulunuyor sanirim,
bunun 130lukla farki turbo ve enjektor mu sadece?
Printable View
2000 model pololarda 1.9tdi 90hp bir motor bulunuyor sanirim,
bunun 130lukla farki turbo ve enjektor mu sadece?
90Hp polo ile 130 hp'lık 1.9 tdi arasınca cokca fark var.En temeli enjeksiyon sistemi.Turbo , emme vs..
İhtiyaci olan varsa kacirmasin bebek gibi malzemeler
http://www.techturkey.com/forum/stan...s-sistemi.html
Beyler bisi soracagim sizin pd130 larda partikul varmi? Bende yok mesela bugun bi superb ye baktim 1.9 dizel oda onda var partikul servisteki cocuk arkadasim diyo cogunda var sizde yok orda 2001 dizel passat var ondada var anlamadim iptalmis gibide durmuyor zaten muayenedende gectik
Vw mi degisiklik yapmis acaba
Benım arabamda yok.
2004 İbiza.
110luk tdi ve pd130lar arasnda sadece turbo ve enjektor(pd sistemi) farkimi var?
suskunluk çökmüş buraya nedir bu pencerelri acıp havalandıralım biraz
Partikulu sordum bi cevap geldi:)
PD150 Golf 4 aracımızın bakımlarını yaptırdık, Mobil 5-40 Yağ koyduk, orjınal yağ filtresi takıldı, mazot filtresi takıldı, balatalar değişti, gergi bilyası bozuktu komple gergi ve onu bozan sıkışan alternatör kasnağı değişti, hava ve polen filtresi değişti, 4 motion a özel almanyadan aldığımız coilover takıldı, araba kendine geldi...
Araba servisteydi yani sordum partikul dediler zaten farkli birsey bende yok yani sasirdim
Orjınal turbosu GT1749VB. KM orjınal 130.000 109.000'e kadar almanyada olduğundan ve amca arabası olduğu için gazlanmadığından sıkıntımız yok şimdilik. Sırada aks kafalarının revizyonu ve körüklerin değişimi var haftaya. 4 çeker Haldexin de yağ ve filtresi değişecek serviste.
Ahali naaptnınız kimsenin sesi çıkmıyor :) Herkeze iyi yıllar. :)
bu serdar gitti golf aldı bu konuya daha yazmıyor konu az hareketli uyuz oldum serdar sana :D