Sey himmm :-) henuz 1.9lu olamadik ama yakinda ins. Simdi arastirma proje olusturma asamasindayim :-)
Printable View
Komple Enjektor degisimi bildigim kadariyla gerekmiyor. sadece nozzle degisimi yeterli. yurt disindan satin alip burda bilen birisinde kalibrasyon yaptirman gerekiyor.. Yada enjektorlerini bobinleri ile komple yolluyorsun yurt disina, onlar yeni nozzle takip kalibre edip yolluyorlar ki en saglikli ve guvenilir olani boyleymis. tabiki arabani bi kenarda bi muddet yatirabilirsen :)
bal gibi de olur, oluyor da :icon_tup:
Fevzi Bey 'e turbomu gönderdim. Sağolsun yaptı ya da yaptığını sandı.
Sökme-takma, kargo vs derken 1000 TL 'ye yakın param gitti.
Turbo elime ulaştı, otomobilime taktım bir boka yaramadı. Sagolsun çok iyiymiş :cool:
Adana 'da o iş olmaz diyenlere istinaden çok cuzi bir rakama sıkıntıyı hallettirdim. Uzun süredir sorunsuz kullanıyorum :icon_tup:
Herşeyin en iyisini yapan ustalarımız var çok şükür Adana'da ;)
geçen çekememiştim yine aynı derece denk gelmişti bu sefer yakaladım ama bulanık oldu idare edin.paylaşmak istedim 5.5-5.5 olunca:)
http://c1202.hizliresim.com/u/4/2dw7c.jpg
hareket yok heralde kimseden. bu fet denen arkadaş bir işler karıştırıyor gibi geliyor bana :D
Simdilik 3' ex pipe :D
turbo konusunda hıckımseden memnun degılım ben :D
Bır kadran videosu bende cekeyım yaw hafta sonu bakalım ne durumda olcak..
Dou yenı sanzımanı gore bır kadran cekermısn bızım ıcın senle guclerımız aynı bızım sanzıman farkını gorelım bırde 6 da devır bandını bıtıre bılıyormsun?
bugün birşey dikkatimi çekti 1 senelik aracımda:D sol kemerın bulunduğu direkte alt tarafa yakın koltuğa bakan kısımda delik vardı görmüştüm daha önce önemsemedim bu akşam baktımki kırmızı ışık yanıyor lazer gibi sensörmüdür nedir anlayamadım bilen varmı
benden güncel olsun konuya pompayı söktüm kontrol ettim tertemiz çıktı sıfır gibi :) basınç valfini yeniden ayarladık daha sert avans basabiliyor artık.. beyinden +3 derece avanslı yürütüyorum artık çok sert gaz tepkileri :) R32 maf housing aldım onuda vaktim olduğunda takıcam inş
Bende arasta bır ses fark ettım sag onde yarın Erya otomotiv gıdıp gosterecegım bakalım nedenmıs..
ben de bugun birşeyler yaptım ama demeyeyim çünkü sonuçlandıramadım...haftasonuna sonuçlanır gibi görünüyor.
ayrıca kimseden de ricada bulunup birşey istemeyeceğim bunu da öğrenmiş oldum. her işimi kısmetse kendim halledeceğim :icon_tup:
yasinim hayırdır kim sıktı canını ? elimizden bişey gelirse yapalım.
cahit deneme yapıyoruz da kadran videom yok. yagmur camur bitsin yaparız bişeyler. 6da 4400 devirlere kadar indi ;)
Bana mı yazdın bilmiyorum ama. Sen kendin demiştin sana para yollayım sen al bana gönder sana yamuk yapmazlar diye
Bana haber vermeden almışsın benim yapabileceğim birşey varmıydı ?
Ki ben alıp sana yollayacak olsaydım yine güvenemeyip sorun olmasın diye doğuşun ustasına gösterip yollayacaktım :icon_tup:
Sikmayın arkadaslar canınızı hal olur ama..
Benimde basıma cok gelıyor boyle olaylar.. Oyuzden hep kendım yapmaya calsıyorum ya bozuyorum ya kazıklarınıyorum ama :) Yasin kendi işini sen kadar iyi kimse yapmaz ılgılenmez her ne olursa olsun..
Sozum sana degıldır Oguz bilesin..
Cahit 240 yaptım daha giderdi de zorlamadım.
bu vw lerin 1.9 motorunda kaç bg olduğunu nerden anlayabiliriz acaba 90 110 130 bg liği varmış sanırım? belki yazıyodur sayfada ama 63 sayfayı takip edemedim:) ayrıca bora mı golf 4 mu yoksa passat b5 mi tercih edersinz dizelde max 20.binlira paraya konu açmadım kirlilik olmasın diye teşekkürler şimdiden..
Tdi yazısı tamamen gri ise 90. I kırmızı ise 110. DI kırmızı ise 130. Tamamı kırmızı ise 150 ;)
teşekkürler bide 3ü arasında karar verirsem süper olur:) sanırım 20 bine tek kırmızı buluruz anca:)
20 bine tek kırmızının yağ yakanınını bulursunuz ancak :)
3'' 1/4 ölçüsü 80mm civarı diyebiliriz :)
Tam sevdigim 80 lik bise lazimdi banada hause degisemeyince tras yapmak zorunda kaldim :))