Ulen biz yaslandik evlilik hazirliklari var sana ne oluyo:d
Printable View
Ulen biz yaslandik evlilik hazirliklari var sana ne oluyo:d
Yok gazlarimda zevki masraflardan elimden geldigince kaciyorum:D
Amin onurcum.yavas yavas hazirlik yapiyoruz annem kziyo biran once evlen git diyo istenmiyorum evde :D
iyi muhabbetler arkadaşlar!1.9TDİ aracımı sırasıyla ufak tefek bakıma sokuyorum.önce turbo revizyonu ve kat iptali yaptırdım.sonra baskı balata,carbon clean yaptırdım.şimdi sıra emme manifolt temizliğinde.yaklaşık 1 yıl önce egr'yi temizlettiğimde emme borularının da katran içinde olduğunu gördüm ama o an zamanım yoktu kapattırdım motoru.egr'den o kadar kurum çıkarmamıza rağmen çekişte pek bir fark hissedememiştim.acaba emme manifoldunu temizletirsem fark görebilir miyim?aracım 181000 km'de bu arada.nasipse bu hafta sonu yaptıracağım.egr'yi de iptal ettirmeyi düşünüyordum ama usta bu modellerde sorun olabileceğini söyledi.manifolt contası iyiyse değişmeyiz dedi.sizce kesin değişmesi gerekir mi?temizleme fiyatı olarak da 70 tl fiyat aldım.sizce normal mi?teşekkürler...
kapı kolunu arıyorum arkadaşlar yardımcı olabilecek varmıdır.?
http://i.hizliresim.com/x9zQRk.jpg
Arkadaşlar aracım ibiza sport 1.9tdı.. Aracımın üzerinde coilover var fakat konfor yönünden hoşuma gitmedi.. Yay'a geçiş yapabilirim.. Özellikle 3.5 luk tercihim çünkü aracın biraz esnemesini istiyorum.. (Hergün 100 km lik yol yoruyor) sizin tavsiye edebileceğiniz marka model varmıdır..
Birde aracımda 17inç jant ve 40 yanak lastik var.. Bunu 45 e çıkarsak konfora kavuşurmuyum..
Çevresinde ibiza pd 130 veya 160 aracını satmayı düşünen varsa pm atarsa sevinirim tekrar dizele dönelim nasipse .
bi pm debiz alalım
beyler 2004 passat 1.9 tdı lar nasıldır ? özelliklede şehir içi yakıt tüketimi nasıldır
30-35 yeni zamlarla zor.benim yakit genel ortalamam 7.5 lt.cokta trafige girmem ama sehir ici bu yakiyor.
b5 99 model 1.9 tdi passat 180 binde ve orginal sizce yakıtı nasıl olur .alma arefesindeyiz.
Ayni motor passatla benim arabaminki. Sehir ici 6,5 i gecemezsin sehir disi 4,5 yakar 120-130 km hizla.
1.9 tdi 90 hp 105 hp ve 130 hp arasındaki farklılıklar nelerdir ? yardımcı olabilir misiniz
Benim bir sorum olucak fakat daha önceki sayfalarda varsa kusura bakmayın kurcaladım ama yanıt bulamadım. PD 130 araç aramaktayım. 5 ileri Tiptronic Bora buldum nedir ne değildir yardımcı olabilecek kimse varmı? Otomatik konusunda herhangi bir bilgi sahibi değilim.
şanzıman enjektör turbo farklılık gösterir pd ler arasında. vp lerle olan fark zaten pompa sistemi temelde.
tiptronic hakkında bilgim yok ancak megachips yazılımlı pd130 otm. golf görmüştüm facede bir ara.
Yakın bi arkadasımda otomatik var fakat tiptronic hakkında bilgi almak istiyorum. Yazılımlı tiptronic PD130 Boraya sorunsuz binilirmi ?
yüklemek isteyen pd alsın vp ye bulaşmayın çok sarsıntılı bir motor pd nin yarısı olamaz...
Bildigim kadarıyla otomatikler 4 ileri fakat tiptronic 5 ileri hakkinda bilgi almak istiyorum. Sehir ici otomatik kullanıp gazlamak icin "+" "-" manuel kullanimda verim alabilirmiyiz?
pd ler 1.9 olarak 105 130 150 diye var 90-110 olanlar biraz daha farklı bende ki 110 hp çok sesli sarsıntılı şanzımanı kısa hemen hemen 220 de bitiyor 5. vites şehir içi tüketim makul ama şehir dışı şanzımandan dolayı yüksek hızlarda seyredince biraz fazla pd 130-150 ler 6 ileri bora leon golf passat ibiza fabia octavia toledo da mevcut
şu araba
Connecting site...
pd mi daha doğrusu mk4 lerde pd motor var mı? ek olarak 20-30 bin arasında pd motorlu hangi araçlar var ?
tuzemen o linkteki araç pd değil ama pd olanları var tabiki
teşekkürler abi pd olup olmadığını nasıl anlarız 105 130 150 olanlar mı pd oluyor sadece 90 110 luklar farklı motor mu?
pd ler 130- 150-160 olanlar benım bildiğim kadrıyla serdr daha iyi bilir. diğerleri sanırsam vp idi
Niye 2.0 lara bu 1.9 lar gibi proje yapılmıyor? dahamı zayıf
Ne yaparsaniz yapin yetmiyor sonu yok bu motor modifiyesinin dizel cok zevkli ama devir donemiyorsunuz yuklemek isteyen 1,8t yuklesin 300 beygire kadar gunluk kullanin mis gibi :)
Bu arada ben arabami satiyorum uygun fiyata vericem herseyi hazir bi turbo ve debriyaji kaldi 200 beygir gezilir sorunsuz