aynen zaten kac tane pd130 varki ankarada olanlarda yuklu beni asarr
Printable View
aynen zaten kac tane pd130 varki ankarada olanlarda yuklu beni asarr
Arkadaşımda zır stock manuel pd130 b5.5 passat var.Benle bile zar zor deniyor oda tam basamıyoruz bile:D Sordum konuyu görünce yine olumsuz cevap aldım.Ama şöyle bir yorum yapayım 122lik passatı geçiyorsanız stock pd130u geçersiniz bence.
122 lık passat pd130 u gecıyormu yada golf 122 ?
Golf 122 çok rahat geçer pd130 passatı bence.Başka bir konuya da yazmıştım ben kendi aracımla(122lik passat) pd130 passatı geçtim kalkışta.Tabi araçtan araca fark olabilir.Eş-dostta başka bir pd130 denk gelirse denerim, her şey dahada netleşir.122lik motor passatta bile gayet iyi yürüyor bence.
valla ben golfe ıstanbul parkta sans tanımamıstım. kı yazılım yoktu ozaman arada tork var hacım okadar
Doğrudur hocam, araçtan araca, sürüşten sürüşe bile fark eder.:)
ankarada varsa stock pd130 cikar yakinda deneriz
bende hıc sanmıyorum stock pd olcagını :)
122 tsi ve pd130 mu şaka
yani kim gecer
arkadaşlar pd 150 turbosu ile ne yapabilirim acaba
Üzerindeki turbo oem ise Cup'un gt1749va olması lazım, pd150 turbosu da pd160 yani Cupra turbosu ile aynı gt1749vb olan versiyonu.. Flowu biraz daha iyi, o nedenle va da limit 190-200 hp lerde iken vb de limit 210 hp civarında diyebiliriz kabaca..
Polo Cup ın Turbosu Garrett değil. KKK çıkıyor.. Takılabilirmi ? Evt..
Aynen cupdan kkk marka turbo cikti... 1749vb taktim 1.5 da yuruyorum. O zaman biraz daha acilabilir. Intercoll istermi acaba
VB yi nerden ne kadara aldınız acaba?
Vb yi 2bine bulmuşsa benim duyduğum fiyatlara gore makul.3-4binlerden bahsediliyordu vb için,ki sıfır birde
vb va yı sokunce manıfold kısmı dırek oturuyormu?
herşey bire bir uyuyor... sadece basınç kısmına flanş gerekli
banada denizlide 3200 fiyat vermişlerdi...
bısıy sorucam sadece 1749vb mı 2000 3000 tl?
Valla megachipin leon satılıktı sanırım. 300 lü bişeylerde hp si var. Benimde canım istiyo alayım ama imkan yok şu an
hayırlısı abi bakalım satımda bakalım ne alcam suprız :D
Egzosa takıkım hala bende , şeytan dürtüp duruyor. Bugün 230 u az geçtim. Bide sonu söküp deniycem yoksa içimde kalcak :)
gtb2563vk isteyen olursa temin ederim
Golf 1 TD Holset HE221 Test - YouTube
şöyle videolar yolliyim de azıcık gaza gel :D
hayirli olsun diyelim.benimde hayllerim vardi serdar ile malesef butce baska yere gidince yalan oldu turbocuklar:)
Sizin iyimis benim ufak hayallerimi bile gerceklestirmeye vaktim yok :D