Eyvallah teşekkür ederim
Printable View
onur toprak olarak soruyorum sana aracından memnunmusun Connecting site... bu aracı dusunuyorumda yazılım ne ne oluyor bunlar kendımde vw yetkili servşs teknisyeniyim kurcalicam biraz :)
ben de golfe gtb2563vk takıyorum bakalım nasıl olacak :) orjinal turboyu emekli ettik sonunda..
Bana gore tipleri cok guzel eski durmuyor yuzu yalitimi cok iyi trim sesleri nerdeyse yok bende yol tutusu guzel
Kemikli araba kisacasi eksi yonlerine gelince
Motor sarsintili ve sesli
Vitesler sert. Debriyaj setinden mi bilmiyorum.
Sanziman kisa. Sehir ici yakit makul s.disi 140+ km lerde yakit fazla sanzimandan dolayi. 218 gibi kesicide. Sadece yazilimla dumduz yolda kesiciye giriyorum.
Kartel koruma cok alcak. Yuklu kamyonlarin asfaltta yaptigi ize bile denk geliyo surtuyor. Yay yok bende.
Bunlar disinda simdi aklima gelenler frenler cok cok basarili o yillarin araclarina gore focus astra hepsini kullandim. Abs cok guzel nerde calisacagini iyi biliyor. Dozajlayarak kullaniyorum ben genelde.
Klimasi guzel gorus acilari iyi. Yol bilgisayarinin ekrani kucuk fakat kullanisli. Dij. Klimanin pikselleri genelde öluyor veya akiyor. Pahali ve cikmasi pek yok. 25 bin liraya kadar alacagim tek araba. Su da bi gercek kesinlikle boradan kaliteli. Iddia deden olursa kanitlarim :)
pd130-150leri kolay ve kesin olarak ayırt etmenin yolu varmıdır ? Yada aracın başına gittiğimizde 130-150 olduguna nereyi kontrol ederek emin olabiliriz?
motor koduna bakın
Yok mu hareket kimsede konu cok sessiz kaldi :)
Şu ara niyetleniyorum 1.9tdilara 20bin civarı bütçe ile hangi 1.9tdi alınır?
130luk bulunabilir mi bulunursa yazılımla 170 180 oluyormuş heralde..
105likler sadece yazılım downpipe vs ile ne verir?
alırken nelere bakmak gerekir yada bu sorularımın cevabı eski sayfalarda varmı :)
Pd alamazsin o paralara. Vp alabilirsin 90 ve 110 luklardan. Leon toledo golf bora passat octavia ibiza hepsinde mevcut bu motor
http://i57.tinypic.com/2nhhser.jpg
Konuyu Ufaktan canlandıralım :)
Keşke turbo ön tarafta olsaydı , kaput içi renklenirdi :rolleyes:
motor ve turbo modeli nedir ?
maşallah güzel görünüyor.hayırlı kazasız belasız gazlamalar..
Onlar yazılımla vs ne olur ? ikinci araç olcak günlük kullanımda da arka tarafı boşaltmayı falan düşünüyorum 150-180 aralığına çıkabilirse yeterli olur bence.. Yada pd leri kaçtan itibaren bulabiliriz?
Bide 130lukların alayı pd midir? bazı ilanlarda ASZ falan yazıyor. Olayı nedir ki pd'nin verdiği güçleri verirmi vermezmi ?
Ufak tefek şeyler ile +150 180 hplerde günlük binilecek durumda bi araba istediğim bunun içinde şartmıdır pd? şunlarda olur diyecek seçenekler varmı ?
Ne çok soru sordum ya :D dizel konusunda cahilim :D
110 olanlar 150 olur bora toledo ve golfler fakat daha fazlasını bekleme onun için turbo büyütmen lazım pd ler 25 bin liradan başlıyor onu da bulabilirsen
Bana gelseydin ya özelden :) ASZ 130 luğun motor kodu. ARL de 150 lik, ARL ve ASZ en çok denk gelebileceğin pd motorlar TR de.
Şart değil PD olması istediğin güç aralığı için ama PD olursa daha keyifle binersin bence uzun vadede önü daha da açık hem.
Ancak VP ile de 150 üzerini sağlıklı çıkarman için pompa turbo enjektör gerekecek. PD de sadece yazılımla 180 hp civarı sağlıklı binersin.
Minimum 25 lira şuan gün şartlarında PD için gerekli mebla.
daha büyük bir pompa rotoru adapte ediliyor bu şekilde daha fazla yakıt basılabiliyor
200 civarı hedefliyorsan mesela mutlaka o pompayı yapman lazım onur
600 torkta egt em ne olur :D
Ecutuned İbiza TDİ Rev lımıt - YouTube
90 lıkların çoğunda 9mm
90 lıklardan tek tük 10mm
110 lukların hepsinden 10mm
rotor çıkıyor diye hatırlıyorum, net değil, yanılıyor da olabilirim. baştan söyliyim :)
oem enjektör, oem turbo ile
9mm için 130-135 limit denebilir
10mm için 155-160 limit "
11 veya 12mm rotor upgrade ile güçler çıkıyor yoksa diğer upgradeleri tamamlasan bile biyerden sonra ekstra getiri alamıyorsunuz.
özendiriyorsun :D
reklamlar
ibiza için seat sport paspas satılık beyler :D
reklamlar
Leventcım estagfurullah kul yapısı ürünler bunlar Allah herkese daha ıyılerını nasip eder inşallah..ah bıde bende eskı hevesım olsa :) Nos kılıt fıber uclusu cok can yakar..
Serdar 600 torkta neymıs dıme o torkda egt mı olur daha 800 u var 900 u var :D
Hepimize inşallah Eyüpcüm, ama kilidi yap hevesim olsayı falan boşver :)
Yap, boşuna biniyormuşum bu kadar süredir kilitsiz dersin :D
Beyler PD150 Toledomu satıyorum. Motoru elden geçirildi, iyi durumdadır. KM sine takılmayın derim.
Connecting site...
nerdeyse VP parasına..
üzerindeki mekanik extralar,
Bronz disk
Port Polish silindir kapağı
Kumandalı eksoz
6cm spor yay
18" OZ Jant 9.9kg
Sıfır Starmax lastikler
Niyetli olana yardımcı olurum..
arkadaşlar ufak bi sorunum var. aracımla bi gün yokuş tırmanırken motor arıza ışığını yaktı. aynı gün servise götürmek için yola koyuldum. sevise gideceğini anlayınca söndürüverdi ışığı hemen :D ertesi gün yine başka bi yokuşu tırmanırken aynı ışığı yaktı. işlerimi halledip yine servise gidecekken yine söndürdü ışığı. inat ettim gittim servise. bilgisayara bağladılar ve arızanın turbodan geldiğini ve aracı sıkıştırınca arıza verdiğini söyledi servis. sizce neden olabilir. turbonun ömrü dolmuş mudur? (araç 2005 model passat tdi(130))
Arkadaşlar Pd100 (ATD) motora sahip bi araç alma niyetindeyim. 190-210 hp'ler için yapılabilecekler neler olabilir bu motorda? Yada enjektör+turbo+egzoz ile sağlıklı bir şekilde bu güçler alınıp pd130-150 kadar verim alanıbilir mi? ( Sonuçta aynı alt yapıya sahip diye düşünüyorum.. Çok büyük farklılıklar varmı bilmiyorum? ) 90'lık veya 110'luk lar mı tercih edilmeli? Bilgi ve tecrübelerinize göre araç için araştırma yapıcam.. Teşekkürler..