%160 çok büyük , %80le 250hp ideal. GT22 2bar bi ömür bin..
250hp için motor içi önemli değil.
Printable View
%160 çok büyük , %80le 250hp ideal. GT22 2bar bi ömür bin..
250hp için motor içi önemli değil.
Egz falan 250hp ıcın gereksız oglu gereksız.Cok kalıtelı bır cooler ve manıfoldla beraber gt22 2 bar 10 sene basar.
pd 105 dsg yuklendiginde dsg nin en ust limiti nedir?
250hp gibi dsg dayanir mi diye soracam da torku kac oluyor bilmedigimden hp baz alarak soruyorum.
pd130 debriyaj ne kadar güce dayanır ? sachs mı daha iyi luk mu? y.dışında genelde sachs kullanıldığını goruyorum pd lerde nedense
Gul gibi focusu sat
Yag yakan gti al
Sonra tekrar dogru yolu bul
Bunada sukur :)
arkadaşlar yarın egzosu yaptırıcam,60 lık dp - 60 lık boru ve 60 lık son susturucu yaptırıcam,tavsiye ve onerısı olan varsa yazarsanız sevinirim
Arkadaşlar yok mu önerisi ya da tavsiyesi olan?
PD130 TDİ araba korumaya alıyor gitmiyor stop edip çalıştırınca düzeliyor sıkıntı nedir bilen var mı?
2000 km kullanılmış sıfır gibi gtb2563vk turbo var arkadaşlar turbo büyütmeyi düşünenler pm atın lütfen..
Wheel ölçülerini vereyim, 300hp üfler uygun setup ile.
gtb 2260 > 60mm - 44mm
gtb 2563 > 63mm - 47mm
arkadaşlar aracıma acil 8-9 lt tek taraflı intercoler arıyorum...
daha önce yazmıştım turbo alt devirlerde miyavlama yapıyor gibi ses geliyor diye video da koymuştum. sorunu bulduk. spiral değişimi yaptırmıştık sanırımki spiralin yapısından dolayı bu ses geliyor çünkü eniştemin 320d yede egzoz spirali değiştirdik ondada miyavlama başladı:)
Arkadaşlar pd130-pd140-pd150 bu motorların hepsi aynı sağlamlıkta mı?
Pd 140,130 dan daha mı iyi mesela?
Ve pd140-150 motorlar hangi arabalarda var?
Anlaşılan bu konuda tsi konusu gibi.
PD150 - 160 motorlarda yapısal bazı farklılıklar var. Kapak saplamaları daha başarılı v.s.
Old Leon Toledodan Çıkar Golf4 de de var.
PD140 2.0 TDI dır. 1.9 lar 130-150-160 olarak gider.
2008 den sonra hepsi cr. Digerleride motor kodundan anlasiliyor sanirim tam kodlari bilmiyorum biraz arastiri ver
hangi motor kodu hangisi bunu nerden bulabiliriz bi liste şeklinde varmı bu motor bu kadar hp diye
mesela arl=pd150 asz=?
en azından her satıcıdan motor kodunu isteyebilirim
ayrıca motor kodları her markada aynı mı
mesela arl pd150; golf bora leon toledo hepsinde aynımıdır
TDİ logosunda gri, tek kırmızı, iki kırmızı, 3 kırmızı gücü belli edermi
List of Volkswagen Group diesel engines - Wikipedia, the free encyclopedia
Bütün kodlar burda yazıyor hangi araçlardan ne çıktığına dair,
TDi logosundaki kırmızı doğru gösteriyor fakat değiştiren bol kırmızılı takanları da gördük :)
ASZ, BLT > fwd pd130
ARL, BTB > pd150
2005 5 ve 6. aylarda kodlar A serisinden B serisine döndü genelinde. O yüzden farklılık. Motorlar aynı yoksa. Bir de ASZ de o meşhur uzun şanzıman varken BLT lerde genellikle daha kısası oluyor.
yok mu satılık pd130 bora,golf :D
satıcılar da bilmiyor motor kodunu :) o şekilde attığın mesajlara cevap alamayabilrsin . %90 böyle. bilinçli kullanıcı / temiz araç bulmak lazım, oda yüksek fiyat demek.
biri bana bi golf 3 için '' her isteyene motor kodu mu vercem, 130 beygir bu passat motoru'' demişti.bunun dışında '' motor kodu ne ? '' gibi cevaplar vs vs
pd130 bora nın hakkı nedir sizce
km150 160 binde
ayrıca ilanlarda pd150 golf var dibim düştü valla :D
150-160 binde kalmamistir ama 200k yi gecmemis bi boranin hakki 26 bence