Sende 5'e at ama dyno verisinde nerede guc duyordu?
Hey masallah sanzimana,4 oldurur,5 surundurur cinsinden![]()
Sende 5'e at ama dyno verisinde nerede guc duyordu?
Hey masallah sanzimana,4 oldurur,5 surundurur cinsinden![]()
Eyup biz aynı turboyla passatlarda 5300 civarı dolu dönüyoruz yazılımla dengeleyebilirsin devir bandını![]()
not: oem 4100 dönüyor
RACE WERKS
5300 deviri şanzuman görüyormu yahu? bende bizim araci yokuş aşağı sıkıştırdım 4500 civarı kesti 235teboşta basıncada o arada nıııı diye kalıyor
![]()
Okan cahitden çok daha safe.. dönebileceği 600rpm i kullanmıyor..
Yeni yeni atıyor üzerinden araba kıralacak korkusunu..
Araba her ay turbo kırıyordu bugune kadar..
zamanla daha da iyileşecektir pilotajı, enjektor girilecek setupa, cooler pipe 60mm genişletilecek, seatsport cooler convert edilecek..
o zaman 10 lu snler hedef..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Knka bırakıyımda sana su yazılımı guncelle basıncta acalım bıraz + Okan degısık yapmadan farkı ındırmeye calısalım..
Birde ben Murat abıye dyno kagıdına bakarak soyledım.. senın ısın bu ısını bılırsınMurat abıden izin var dbn cıhazını alıcaz olcum yapıcaz upgrade gore..
hayellere az kaldığını ümit ediyorum ve hayırlısını diliyorum![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Azıcıkta pd75 3silindirlerden bahsetsek.. elimde bi tane var resmen kaşınıyorum yapmaya ama yeni konumu açsam burdan mı fikir alsam bilemedim.
yüklemeye başlayacağım ama kafamda hiç bişey yok zaten dizelin yabancısıyım aldığım her dizeli istisnasız chiplemekten öteye gitmedim. gündelik kullanımda çatlamadan patlamadan ne turbo gider hangi cooler lazım. enjektör değişmelimi stock pompası yeterli mi? azcıkda bizim ağacı sulayalım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)