leş ibizaydı hızlı dizel oldu şimdi sadece ıntercooler borusunun yuzunden...
leş ibizaydı hızlı dizel oldu şimdi sadece ıntercooler borusunun yuzunden...
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
kimse yazmamış uzun zamandan beri.
Aracımda takılı olan ekzantriği söktüm yine eski ekzantriğime döndüm Dbilas
Böyle bi ses değişikliği olamaz. Gaza yüklenince Eksoz çok daha farklı ve yüksek ses çıkarmaya başladı. performansım da arttı tabi haliyle. Üşenmesem şu enjektörleri de kalibre ettirip taktıracaktım ama üşendim kalsın dedim![]()
bu eksoz subaplarını daha erken açtığı manasına geliyor (;
Enjektorlerden sonra ciddi EGT yaşıcaz senin arabada..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Seat / Ibiza / 1.9 TDi Sport / ORJİNAL 2005 1.9 TDİ 130 sahibinden.com'da - 98882456
Bu arabayı almayı planlıyorum üzerindeki pd130 motoruna ne gibi gıdıklamalar yapabiliriz , seri , atak bir araba olabilmesi için yapılması gereken liste için neler önerebilirsiniz ?
geçen senede ilana konmuştu gidip baktım araba yanlızca biraz bakım istiyor harun isimli kişi sahibi zaten onunla tanışıp konuşmuştum durumu çokda kötü değildi rakamda anlaşamamıştık ama araba alınabilir öyle çok vasat değil rakamda anlaşıldıktan sonra
bende aynı duyumları alıdım kimsenin arabasına b.. atmak istemem ama araba çok daha yorgun duruyomuş kmsinden
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
motor durumu iyiydi geçen sene ben gittiğimde işte bakımları dışında hiç bişey yapılmamış ağaç altında kalmış bi araba sebep o![]()
gtb2260vk sıfır fiyatı nedir şuan ? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. benimde kanım kaynıyor bu aralar.