2260 gtb mehmet gazıhanda bir tane boşta var idi daha degişk birsey bakar isen tdi power serdar da var diye biliyorum
Deniz merhaba,
bulabilirsen 17/22 tavsiye ederim. Hiçbir yeri değiştirme derdin olmayacak direk 17/49 u söküp onu takacaksın.
Benim İbiza 'nın turbosundan, Yasin 'e de sorabilirsin kullanmıştı. O da tavsiye edecektir.
TeamPASAOGLU
al tak yapayım diyorsanız hybrid için yardımcı olurum
RACE WERKS
selamlar saygılar... polo gti ımı satıcam sattığım an kafamda olan jetta 1.9 pd 105 hp aracı almak istiyorum gelelim şimdi sorulara
1- 105 liğe 2260 takmak istiyorum
2- %160 enjektör - egzantrik - cooler - eksoz standart biçimde olucak 2260 yerine 1749 nasıl olur olursa 1749 hybrid nasıl olur ?
3- 105 liğin üst kapak falan sorun yaratırmı duyduğuma göre krank farklı imiş 150 liklerden motor içi yapmaya gerek varmı ?
amacım şöyle 250 hp verse kafi polo gti ı aratmasın bana
tabi debriyaj volan vs set olarak alıcam bütce 12 tl falan var ayıracağım araca.
jetta da kararlı olduğum için 1.9 105 de ısrarcıyım başka araç istemiyorum 2.0 cr bakmıyorum
%160 çok büyük , %80le 250hp ideal. GT22 2bar bi ömür bin..
250hp için motor içi önemli değil.
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Egz falan 250hp ıcın gereksız oglu gereksız.Cok kalıtelı bır cooler ve manıfoldla beraber gt22 2 bar 10 sene basar.
DynoDynamics in Ecutuned
pd 105 dsg yuklendiginde dsg nin en ust limiti nedir?
250hp gibi dsg dayanir mi diye soracam da torku kac oluyor bilmedigimden hp baz alarak soruyorum.
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
pd130 debriyaj ne kadar güce dayanır ? sachs mı daha iyi luk mu? y.dışında genelde sachs kullanıldığını goruyorum pd lerde nedense
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)