1.6 tdi için filtre kit+downpipe+yazılımla ne kadar güç elde edilebilir yapan var mı aramızda acaba
teşekkürler![]()
İyi geceler arkadaşlar 1.6 tdi dsg araca komple egzoz ve yazılım yapıldığında tsi gibi vites geçişlerinde patırdarmı yardımcı olursanız sevinirim ?
Evet yaziimin cikmamasi ilginc bu araclarda. Ben epey bir memnunum bu aractan 4 silindirli TDI'in 160 oldugunu var sayarsak tek silindiri eksik 1.2 tdi 12o olur...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Enjektorleri ayni mi? Ben hic arastirmadim bizim araclar nedir ne degildir diye? Ekonomi amacli aldigimdan olsa gerek gerek ancak sesi 4 silindirli 1,6 TDI'dan daha guzel onu soylemeliyim.Ayrica kmler gectikce arac daha da kendine geldi... 20000 km de performansi ile 60000 deki arasinda fark var iyi yonde...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
aynı mantık değil ama 105 likten 140 güzel rakam bence
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Ben racechip box takmistim 73hp den 89hp cikmisti. Burdan yola cikarak 100 110 araliginda olur normal bir yazilim diye dusundum. Birde bizdeki arac bluemotion, 3 4 5 vites normal 1.2 tdi dan uzun.normal 1.2tdi 3 4 5 disli grubunu kullansak birqzdaha hizlaniriz. Hersey beygir demek degil![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)