box kesinlikle bi işe yaramıyortepki mepki 1-2 gün sona kendi kendine geriye geliyor Box la
19 Jant la jetta
![]()
box kesinlikle bi işe yaramıyortepki mepki 1-2 gün sona kendi kendine geriye geliyor Box la
19 Jant la jetta
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Tekrardan slmlar, telefondan girdigim icin yazim hatalarina simdeden ozur
Sonucta ben sadece paylasim yaptim ve o insanlarda bu isten ekmek yiyor, yapilan islemlerden memnun kaldigim icin belki forum kurallarini sizin ordan gordugunuz sekilde hice saymis olabilirim. Eger bu islemleri ecufast da yapsaydi ve sizde yaptirsaydim samimiyetle soylemek isterim ki sizinde tipki imzaninizda yaptiginiz reklam gibi reklaminizi yapardim.....
Box tekrar eski haline nasil geliyor, mantik olarak aciklarsaniz sevinirim. Yani dunya da yapilan bunca islemler uretim reklam vs.. tum calismalar 2 gunde kendini bilano eden bir parca icinmi ? ben elbette daima yazilimdan yanayim fakat su anda sizinde bildiginiz gibi bizim araclara yazilim yapabilen bir firma yok, isterimki bunu ecufast basarsin..
Boxda ayar 3. seviyede ve toplamda 8 seviye var, bir diger konu ise jantlar 17've replika, buda araci fazlasiyla yoruyor. Orjinal jantlari taktiktan sonraki degerlendirmeleri tekrardan sizin ile paylasirim.
Simdiden verdiginiz cevaplar icin tesekkur ederim.
www.drecu.com
www.drecu.com
Box yerine yazilim tercih edilmesini gerektigini Ozgun hem teknik hemde konusma dilinde anlatiyor,motor goz etmeksizin dogrusu bu...
Cok denedim bazi araclarda,ise yaramiyor...
Bendeee basta box vardi racechip pro diye motor rolantideyken fazla titresim yapiyordu , fazla acarsaniz altlarda iyi ustperde korumaya aliyordu tikaniyordu arac daha kisik seviyedr kullanincada zatem guc az geliyor iyice dusuyordu , bi anlami kalmiyordu sonra yazilima gectim rahata erdim hem daha saglikli arac icin , arjadasimda 1.2 tdi icin kullaniyor 8 aydir filan hala yazilim bekliyor ciktigi gun aticak box i cope ...
1200 yapcam Araçta Yazılım var.. Herkez gazlama koymuş bende ekonomi Yapim
1.6 Tdi 17 çakma Advan jantlarımla 2 kişi dolu bagaj
yakıtı aldığımda sıfırlamıştım 126KM + 1040 =) o kadar uzun yol bulamadığımdan Test yarıda kaldı
Araça uzak olanlar için Depo 170 Tl ye Doluyor
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Polo 1.6tdi Stock 0-100km 11.5 sec. 50-150Km. 22 sec.
EVOTECH POLO 1.6 TDI 140Hp 300Nm 0-210km. Turkey - YouTube
çok çok başarılı
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)