Yazilimdan sonra tdi 100-200 32sn civarinda. Gti ise 18sn civarinda. Stock tdi turbosu ile imkansiz. Buyuk turboda bence zor gibi...
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Gti dedince ben peco sanmıştımpolo gti gecmek için biraz fazla uğraşmak lazım
limitler lazım yani bence
![]()
Biraz toplanmışmı ? aracın birde stock hızlanma videosunu izlemenizi tavsiye ederim, kaldıkı partikul fitle iptali ve yapılacak diğer işlemler ile çok tatlı bir hal alacak. Her şey bir kenara az yakıt, yüksek performans.
Umarım '' Dirk '' en kısa zamanda işlemlerini bitirir ve güzel bir video koyar.
Benim suan downpipe arti ecufast yazlim var daha olcemedik kac beygir tork bilmiyorum ama gidisi gayette tatmin etcek derece eger gece cekebilirsem kadran vidyosu cekerim belki fikir olur jetta icinde.
gti tdifanteziyi bırakalım
abartmayın
hehueuheuhe stock halde gti felan geçemez dti
dpf iptalide çok güzel oluyor bartunun arabayı beyendim ben basıncla çok oynamadan çok güzel bişiy çıktı ortaya
kendinzi kandırmayın yaklaşık 13 14 tane yaptık hafta başından beri dizel man oldum resmenalper tdi diip yatıo tdi diip kalkıo
şaaka bi yana beklemiyordum bu kadar zevk açık sölim golf 7 Tdi düşünüyorum
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Cussesine gore iyi yuruyor iste. Beklentileri kalibinda tutarsak miss gibi araba.
160 a kadar bir cok araca kafa tutabilir.
İnsanlar gorsin diye Pbox ilede olctum ama bu tip videolar gaza getiriyor,fazlasi isteniyor. Sanirim 1-1,5 sec daha hizlanir 150 hizlanmada.
Miss gibi ekonomik arac... Hizlida azbucuk...
www.drecu.com
golf VII 2013te gelecekti değilmi?
Golf MKVII 1.6 Tdi
2012 aralık dedilerhatta bugün 6 sipariş et ancak7 alırsın dediler çok güldük
![]()
www.drecu.com
Nette doğru düzgün 1 tane resim bile yok henüz dediğiniz gibiyse birşey kalmamış
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)