Bu fiestalarin sanziman kacta bitiyor bilgisi olan var mi
sen kaç gidion kanka bana onu soylekonuyu piçe çevirmeden soru sorayım benim arabaya hangi turbo uyar bende degistireyim bari 1600 e varmıdır güzel birşeyler
yag pompası koyvermesin ? piyasada buna üretilen parça yok bildiginiz gibi araba 1.6 hdi
EYZ'ni son dişlisi evet farklı şanzumanla baya bir ugraştılar (2 gün) son hızı konusunda ben içinde 210 km hızı gördüm dahada giderdi ancak aşiri derecede bir yol tutuş sorunu var virajlar çok öyle gırgırına Bmw ile basmişlardı o zaman yakalaşmiştim.Bu arada resim çektirmek isteyen olursa akşam Enkadayım(Tüm araçların fotosunu ücretsiz olarak çekiyorum )
[IMG][/IMG]
TURBO GARAGE...
Bu eyz de tam olarak neler var mahsuru yoksa öğrenebilir miyim? Ne kadar güç verdi ? Forumda baya yüklü olduğunu okumuştum diye hatırlıyorum![]()
///MPower
specler burda yazıyor
http://www.techturkey.com/forum/vide...tdci-roll.html
Bilgili kişilerin yazdığına cidden sevindim, pal büyütme konusunda turboyu yapacak olan kişiyi çok iyi seçmeniz lazım bence, fazla basınç basmakta iyi yürümek anlamına gelmez, imkan varsa manifold yapıp yeni turbo takmak olmadı flanş yaptırıp takmak daha mantıklı olabilir..
...
2 bar da her turbo kiriyor zaten bi sure sonra en iyisi cok acmadan keyif almak blincli bi sekilde. Ben hizli arabam olup saginda solunda problem olacagina 50 beygir olsun sorunsuz olsun isterim.. usanirim cunku
basınçla flow çok farklı kavramlar var, 2.4 bar'da yürüyen arkadaşlarım var turbosuna göre değişir.. Mesala ben 1,6 bar basıyorum 1749 ile ..
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)