User Tag List

Sayfa 12/15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
280 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Focus Turbo Pal Büyütme Hakkında...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    1.6 tdci, hdi fanları inceleyin şu konuyu derim

300hp fiesta 1.6tdci project - PassionFord

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzin o kadar ucuzken niye mazotun pisliğiyle uğraşırlar başka ülkelerde anlamam.

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 tdci, hdi fanları inceleyin şu konuyu derim

300hp fiesta 1.6tdci project - PassionFord
    bu bıldıgımız psa 110 luk focus 1.6 tdci motoru degılmı?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bıldıgımız psa 110 luk focus 1.6 tdci motoru degılmı?
    1.6 tdci 90/92hp üzerinden yürüyor vatandaş.

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiestalar 90. Hatta 110 tdci memeleri takmis turbo cooler debriyaj vs 156 hp alabilmis ilk basta. Bi onceki sayfada racelogic olcumu 160 hp oldugunu iddia ediyordu konu sahibi. Onun oyle olacagini hic sanmiyorum adamlar bosuna milyarlar verip dinamometre almiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiestalar 90. Hatta 110 tdci memeleri takmis turbo cooler debriyaj vs 156 hp alabilmis ilk basta. Bi onceki sayfada racelogic olcumu 160 hp oldugunu iddia ediyordu konu sahibi. Onun oyle olacagini hic sanmiyorum adamlar bosuna milyarlar verip dinamometre almiyor
    dedıgıne bısıy dıyemem ama bugun arkadasın focusu olctuk tekerde 110 kw verdi baya bı gıdıyor yanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4-5 senedir biniyorum bu arabalara, burada beygirler havada uçuşuyor. Bizimki bozuk demek ki

salidogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İddia etmiyorum kardes direk soyluyorum. 160 oldugunu. Varsa 160'lik ayni klasman bir araban buyur gel deneyelim. Turbo arabanin basinciyla enjektor basinciyla oynarsan cok rahat bu guclere ulasirsin. Eski turbolu dizel araclarla kiyas yapacaksanda hic ugrasma ben sana kiyaslayim hemen. Eskiden turbo aracin cekisine destek verip yigilmalari onlemek icindi, suanda turbo dizel araclardaki turbo ise yakit tasarrufu ile birlikte performans saglamak amaciyla kullaniliyor. Neden 1900-2200 arasinda turbo devreye girer saniyorsun? Bunun cevabida bu devirlere kadar zaten motor kendine yetiyor amaç normal surus devirlerini rahatlatmak ve performans saglamaktir.
    Ben bu araca eger 5-6bin lira harcayacak olursamda emin ol cok sey degisir.
    Thank's US_Performance
    Waiting F 7 R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4-5 senedir biniyorum bu arabalara, burada beygirler havada uçuşuyor. Bizimki bozuk demek ki
    Standart yazilimlarda zaten remaps olsun superchips olsun veya costum bir yazilim olsun hatta box olsun. %30-%35 guc alinabilecegine inanipta. Açık bir yazılımla 110'luk aracin 160'a cikmasida zaten %40-45 civari bir fark yaratir. Buda aracinin turbosunu gozden cikardiysan alinabilmesi mumkun bir degerdir.
    Thank's US_Performance
    Waiting F 7 R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı salidogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İddia etmiyorum kardes direk soyluyorum. 160 oldugunu. Varsa 160'lik ayni klasman bir araban buyur gel deneyelim. Turbo arabanin basinciyla enjektor basinciyla oynarsan cok rahat bu guclere ulasirsin. Eski turbolu dizel araclarla kiyas yapacaksanda hic ugrasma ben sana kiyaslayim hemen. Eskiden turbo aracin cekisine destek verip yigilmalari onlemek icindi, suanda turbo dizel araclardaki turbo ise yakit tasarrufu ile birlikte performans saglamak amaciyla kullaniliyor. Neden 1900-2200 arasinda turbo devreye girer saniyorsun? Bunun cevabida bu devirlere kadar zaten motor kendine yetiyor amaç normal surus devirlerini rahatlatmak ve performans saglamaktir.
    Ben bu araca eger 5-6bin lira harcayacak olursamda emin ol cok sey degisir.
    5-6 bin tofoşa harcasan onda da çok şey değişir saygılar ustam.. bizim öğrenceğimiz çok şey ama senin öğreneceğin dünya dolusu şey var emin ol.. şu yukarda yazdıkların arasında bile dünya dolusu yanlış var.
    Ayrıca konuşma tarzın hoş değil. diğer postlarındanda belli tek sen yapmıyorsun
    bu arada rolantideyken bile turbon çalışır pervanelerin hep döner.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı salidogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standart yazilimlarda zaten remaps olsun superchips olsun veya costum bir yazilim olsun hatta box olsun. %30-%35 guc alinabilecegine inanipta. Açık bir yazılımla 110'luk aracin 160'a cikmasida zaten %40-45 civari bir fark yaratir. Buda aracinin turbosunu gozden cikardiysan alinabilmesi mumkun bir degerdir.
    Kaç seneden beri bu motora sahip arabayı kullanıyorum 160hp öyle dediğiniz gibi risk alınarak bile çıkacak değer değil. Bu gücü alırsınız fakat arkanızda devasa bir duman bulutu olur her zaman, duman daha az ise bu seferde turbonuz size 3-4 bin km civarında elveda der.

Tekerde 105-110kw demek krankta en az 170hp üstü güç demek ki bunu çıkarması mümkün değil..

Onur Fatih'in örneğini verdiği fiestaların hepsi hybrid turbo kullanıyorlar ve basınçları 1.6 bar civarında stabil... Oradan gerçekçi güçler hakkında fikir sahibi olursunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sakarkadayim atari sen yapiyon hemde gel diyon cok merak ediyosan sen gel araya bi tir sokmazsam ben kendi arabami ertesi gun saticam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz haklisiniz beyler benim ogrenecegim cok sey var onur 1.9 arabayla 1.6'ya tir sokunca sevineceksen simdiden sevinebilirsin problem yok. polemik yaratmaya gerek yok bence...
    Thank's US_Performance
    Waiting F 7 R

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dun aksam benım aracın tüm ozellıklerını actı saolsun gitmıskende hazır bı gezelım dedık 1 2 turladık bence cok guzel gıdıyo benım eskı aractan daha hızlı yanı benımkınden ıvmelenmesı ıyı ama tutunma problemı var 2 3 oldugu gıbı sarıp duruyo focuslar gercekten cok guzel gıdıyo bunu bı kez daha anladım hele o kıloyla bınmesem ınanmam ole gıttıgıne sonuc olarak benım eskı aracımı tahmınen 2 3 boy daha gecer
    oldukca guzel gıdıyor yazılım ıle o gun aracda uc kısı olmamıza ragmen cok guzel gıdıyordu tek gişi dahada bır canlıdır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sakarkadayim atari sen yapiyon hemde gel diyon cok merak ediyosan sen gel araya bi tir sokmazsam ben kendi arabami ertesi gun saticam
    onurcum yanlıs anlamada senın butun vıdeolarını ızledım o focusu senın arac gecemez hele 1 tır fln komık olmus abartma dun focusada cok bındım nasıl gıttıgını bılıyorum o focusu 1 tır gecmen ıcın senın aracın 200 hp fln olması lazım...kaldıkı 1 tır fln mumkun degıl butun vıdeolarını nasıl gıttıgını ızledım belkı 1 boy gecersın oda cok kucuk bı ıhtımal kardesım abartmayın yanı 1 tır fln komık olmayın cordabayla sahın bastırmıyosunuz...dun ben bastım 190 a geldıgımde adam 6 7 boy onumdeydı ben 200 e geldıdıgımde dahada uzaktaydı senın aracında kalıdıkı ben stock focusla 200 u gordugumde o 220 ustu bı rakamlarda buyuk ıhtımal yanı bence 1 tır fln deyıpte abartma bu arada sende alı kardesımde bırbırınızden bı farkı yok gozumde tarafsız olarak yorum yaptım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakın olun uzamasın konu kımsenın kımseyle gelıp bascagı yojk zaten gereksız uzamasın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seninkinin bozuk olabilme ihtimalı yüksek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    --------------------

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seninkinin bozuk olabilme ihtimalı yüksek
    Anlayadik iste kac senedir senin kadar uzman degiliz. O kaş goz isaretini yediririm sana...

Ne yazilimmis yazilim yaptiran 50 60 hp aliyor. 3 5 idiotta inanmis atar gider yapiyor gelmisler...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)