User Tag List

Sayfa 33/117 İlkİlk ... 2331323334354383 ... SonSon
2218 sonuçtan 609 ile 627 arası

Konu: VAG 1.6 TDI (Genel Konu )

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uraz AS Hakan usta
    Yazılım da sizin Ankara şubesinde yapılmıştı.
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı academian97 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazılım da sizin Ankara şubesinde yapılmıştı.
    Keyifle kullanıyorsunuzdur inşAllah..

EGR yi kapatmışmıydık ?
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'da carbon clean yaptıracak yer tavsiyesi istiyorum arkadaşlar. Bir de 90bin bakımından önce mi, sonra mı yaptırsam?

Avrupalı ustaya saatlik 60 Euro para ödüyor siz ustaya el emeği deyip saatlik maks 50tl arada 4 katı fark var.

Avrupalı sökülen karbonu yok bilmem ne aşamasından geçmeli çevre kanunları var deyip birde onun için para ödüyor, bir yallah deyip çöpe atabiliyoruz.

hal böyleyken adam gibi gidip 200-400tl para verip adam gibi dpfsini,emme manifoldunu,egr valfini,egsoz manifoldunu,turbo kanatlarını ortaya çıkarıp adam gibi temizleme ile tamamen temizlemek yerine gidip yarardan çok zararı olan carblon clean tercih edildimi içim yanıyor be kardeşim.

ha illa carbon clean tercih edeceksende elbetdeki bakımdan önce yapacaksın,sonrasında değil.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmetim saygılar

benim golf 138.000 km oldu ( golf 6 90lık ) hava toparlansın yağı filtresi değişecek debriyaj değişecek. Bu arada buna carbon clean yaptırayım mı ? gerekli midir yada işe yarar mı ?
    birde bunun ortalaması 8,5 ların altına hiç düşmüyor ekranda bu normal mi ?

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmetim saygılar

benim golf 138.000 km oldu ( golf 6 90lık ) hava toparlansın yağı filtresi değişecek debriyaj değişecek. Bu arada buna carbon clean yaptırayım mı ? gerekli midir yada işe yarar mı ?
    abi kısa mesafeli kullanıyorsan normaldir.Bende(polo 90lık) kısa mesafede 6.5 yakıyorum bu soğuklarda şehir içi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmetim saygılar

Saygılar bizden müdür,

Emme manifoldun çamur içindedir, sökülüp bi temizlensin. sonrasında EGR yi contayla körletebilirsin, tekrar kurum birikmesin.

Carbon Clean özellikle yakıt sistemi kondisyonunu diri tutar. Sende yaptır bence.

90hp Golf6 çok yakar, habire gaza bastırır sana.. EGR nin kapatılması şehir içi tüketimine pozitif etki eder. Muhtemelen 1-1.5lt yakıtı partikül filtresi temizliği(rejenerasyon) için harcıyorsundur.
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah babacım,

Yağı değiştrirken emmeyi söküp temizleteyim. EGR yi kapattıktan sonra yazılımsal vs bir şeye gerek var mı kapatınca iş bitiyor mu ? birde bu carbonu bu tarafta nerede yaptırabilirim var mı tavsiyen yada sana mı geleyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamı yeni aldım 1.6 tdı 110luk.450km'ye geldi.Daha hiç gazlamadım bile.İdeal rodaj nasıl olur?Nasıl yapmalıyım sizce.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabamı yeni aldım 1.6 tdı 110luk.450km'ye geldi.Daha hiç gazlamadım bile.İdeal rodaj nasıl olur?Nasıl yapmalıyım sizce.
    Sıfır A3 o kmlerdeyken top speed yapmıştım ben alıp götürme esnasında yolda

2 hafta önce arkadaşa Golf 7 TDi aldık biz de, 250-300 km geçtikten sonra esneklik ile hızlanmaya başladık, 1000 e yaklaştı 4000 devri 2-3 defa geçmişizdir toplamda. Şu havalarda araba ısınana kadar %30-40 gaz oranını geçmeden manuel modda 1600-2600 devir aralığında kullan derim bi süre daha sonra sıkıştırmaya başla ufak ufak..

A3 ten hatıra 507. km deymişiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah babacım,

Yağı değiştrirken emmeyi söküp temizleteyim. EGR yi kapattıktan sonra yazılımsal vs bir şeye gerek var mı kapatınca iş bitiyor mu ? birde bu carbonu bu tarafta nerede yaptırabilirim var mı tavsiyen yada sana mı geleyim
    CarbonClean i yağ değişimi öncesi yaptırsan iyi olur. Az da olsa silindirlerden aşağı bazı kimyasallar yağa karışıyor.

EGR yi körleyip bana bi uğrarsın, yazılımdan kapatalım. Az da canlandırırız, yakıtın düşer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CarbonClean i yağ değişimi öncesi yaptırsan iyi olur. Az da olsa silindirlerden aşağı bazı kimyasallar yağa karışıyor.

EGR yi körleyip bana bi uğrarsın, yazılımdan kapatalım. Az da canlandırırız, yakıtın düşer.
    eyvallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keyifle kullanıyorsunuzdur inşAllah..

EGR yi kapatmışmıydık ?
    Keyif bir yana, Sırbistan'ın, Bulgaristan'ın uzun tır kuyruklu sollamalı, tek gidiş-tek geliş yollarında çok ekmeğini yedim, son hız kasmayacağım için hız limitörü iptali yaptırmadım, benim meselem ivmelenme ile ilgiliydi, soft bir yazılımla 2013 Ekim ayında 41.000 kmde iken işi halletmiştik Ankara'da.
    İşlemi ben başka bir işim için yine yurtdışına çıktığımda dayıma yaptırtmıştım, yani şubenize hiç gitmedim, EGR de kapatılmamıştı sanırım, olmazsa bi uğrasam garanti kapsamında yapar mı şubeniz? Yani yapmam gerekir mi?
    Şu an kullanımım genelde şehiriçi ve Erzurum'dayım. Yaklaşık 2000m rakımda basınç azaldığından 1 ve 2'nin alt devirleri çok tatsız. (Siz bu konu içinde daha evvel "uğrayıp basıncı açtırın" demiştiniz fakat Ankara'ya gitme fırsatım olmadı henüz.)

Ek olarak tüketimim zaten kış dolayısıyla arttı ama normalde de şehir içi biraz yüksekti bu yaz bu şehirde.
    Onun dışında soft yazılımdan memnunum, 170'lik Suberbin kapışma sonrası ışıklarda camı indirip kaçlık bu diye sorduğu bile oldu.
    ...
    Haftaya planım; Ankara'ya gidip CClean, 90bin bakımı ve Megachips'e uğramak.
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keyif bir yana, Sırbistan'ın, Bulgaristan'ın uzun tır kuyruklu sollamalı, tek gidiş-tek geliş yollarında çok ekmeğini yedim, son hız kasmayacağım için hız limitörü iptali yaptırmadım, benim meselem ivmelenme ile ilgiliydi, soft bir yazılımla 2013 Ekim ayında 41.000 kmde iken işi halletmiştik Ankara'da.
    İşlemi ben başka bir işim için yine yurtdışına çıktığımda dayıma yaptırtmıştım, yani şubenize hiç gitmedim, EGR de kapatılmamıştı sanırım, olmazsa bi uğrasam garanti kapsamında yapar mı şubeniz? Yani yapmam gerekir mi?
    Şu an kullanımım genelde şehiriçi ve Erzurum'dayım. Yaklaşık 2000m rakımda basınç azaldığından 1 ve 2'nin alt devirleri çok tatsız. (Siz bu konu içinde daha evvel "uğrayıp basıncı açtırın" demiştiniz fakat Ankara'ya gitme fırsatım olmadı henüz.)

Ek olarak tüketimim zaten kış dolayısıyla arttı ama normalde de şehir içi biraz yüksekti bu yaz bu şehirde.
    Onun dışında soft yazılımdan memnunum, 170'lik Suberbin kapışma sonrası ışıklarda camı indirip kaçlık bu diye sorduğu bile oldu.
    ...
    Haftaya planım; Ankara'ya gidip CClean, 90bin bakımı ve Megachips'e uğramak.
    Koray bey size yardımcı olacaktır.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıfır A3 o kmlerdeyken top speed yapmıştım ben alıp götürme esnasında yolda

2 hafta önce arkadaşa Golf 7 TDi aldık biz de, 250-300 km geçtikten sonra esneklik ile hızlanmaya başladık, 1000 e yaklaştı 4000 devri 2-3 defa geçmişizdir toplamda. Şu havalarda araba ısınana kadar %30-40 gaz oranını geçmeden manuel modda 1600-2600 devir aralığında kullan derim bi süre daha sonra sıkıştırmaya başla ufak ufak..

A3 ten hatıra 507. km deymişiz
    hep bir 200 foton var çiçeğim
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koray bey size yardımcı olacaktır.
    EGR iptali tavsiye ediyor musunuz yani?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EGR iptali tavsiye ediyor musunuz yani?
    EGR iptali iyidir,

https://www.google.com.tr/search?q=e...CJC9wQ_AUIBigB

motorunuzun temiz hava girişinde bu manzaralar oluşmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EGR iptali iyidir,

https://www.google.com.tr/search?q=e...CJC9wQ_AUIBigB

motorunuzun temiz hava girişinde bu manzaralar oluşmaz.
    Koray Beye bi çay içmeye uğrayacağım inş.

bariskkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba bir sorum olacaktı aracım polo 1.6tdi hararet göstergesi yok bu araçta, ben gösterge takmak istiyorum ama sensörü tam olarak nereye koymalıyım aşağıdaki resimde işaretlediğim yere taşırma kabının ince hortumundan T boru ile montajlasam olur mu acaba

VW

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bariskkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba bir sorum olacaktı aracım polo 1.6tdi hararet göstergesi yok bu araçta, ben gösterge takmak istiyorum ama sensörü tam olarak nereye koymalıyım aşağıdaki resimde işaretlediğim yere taşırma kabının ince hortumundan T boru ile montajlasam olur mu acaba

Orası olmaz.

Sağ tarafta hava filtre kazanına giden geniş hava kanalının altındaki su borusundan okumanız daha doğru olacaktır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)