User Tag List

Sayfa 32/117 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon
2218 sonuçtan 590 ile 608 arası

Konu: VAG 1.6 TDI (Genel Konu )

mfk1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar uzaktan dyno tuning yapılabiliyor mu bilgisi olan var mı?

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir garip egzoz sorunsalının içine düştüm. Önümüzdeki günlerde 1.6tdi aracıma dp yaptıracağım. Fakat ses konusunda şüphelerim mevcut.Dp ve son iptali olacak.
    Ses istiyorum. Spiral konusu bu işte en ince nüans sanırım. Spiral'i uzun olandan takarsak daha fazla ses çıkacağını söylüyorlar. Doğru mudur? Spiral kaçlık olmalı en iyi ses için ?

FET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spiral 'in sesi etkilediğini ilk defa duyuyorum. 63 mm dp yaptırmanızı öneririm.
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir garip egzoz sorunsalının içine düştüm. Önümüzdeki günlerde 1.6tdi aracıma dp yaptıracağım. Fakat ses konusunda şüphelerim mevcut.Dp ve son iptali olacak.
    Ses istiyorum. Spiral konusu bu işte en ince nüans sanırım. Spiral'i uzun olandan takarsak daha fazla ses çıkacağını söylüyorlar. Doğru mudur? Spiral kaçlık olmalı en iyi ses için ?
    Sipiralin görevi sarsıntıyı azaltmak belki custom susturucu denmiştir o sesi etkiler sipiral değil.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı mfk1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sipiralin görevi sarsıntıyı azaltmak belki custom susturucu denmiştir o sesi etkiler sipiral değil.
    bence de tüp susturucu dediğimiz rezonatörü kast etmiş olabilirler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğiniz spiral dediler ya bende ondan buraya yazdım. Banada garip geldiği için sordum yani.

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spiral bu işi yapmaz ufuk rahat ol. Spiral sadece sarsıntıyı arabaya en az seviyede hissettirmek içindir. Biz Big turbo düz boru şeklinde geziyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar pdf iptali ve yazilimdan sonra alt devirleriniz nasil oldu? Kac bin rpm de doldurmaya basliyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Arkadaslar pdf iptali ve yazilimdan sonra alt devirleriniz nasil oldu? Kac bin rpm de doldurmaya basliyor?
    şöyle söyleyebilirim abi, binip kullandığım kadarıyla.

polo için konuşuyorum, golf 6 kasada da aynı olur aracı bilmediğim için o şekilde yorumlayayım, 2. vites 1200 devirde oturunca 1500 devirde sarmaya başlıyor araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 1.6 tdı alarak bu füryaya katıldım.110luk dsg bendeki.DPF sökülmeden ve dsg çok zorlanmadan kaç hp gelir yazılımdan?Bilen arkadaşlar var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 1.6 tdı alarak bu füryaya katıldım.110luk dsg bendeki.DPF sökülmeden ve dsg çok zorlanmadan kaç hp gelir yazılımdan?Bilen arkadaşlar var mı?
    Sağlıklı olarak 130 Hp 280 nm en fazla gerisi dsg ye zarar ama istenilirse 170 Hp kadar alınır .
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şöyle söyleyebilirim abi, binip kullandığım kadarıyla.

polo için konuşuyorum, golf 6 kasada da aynı olur aracı bilmediğim için o şekilde yorumlayayım, 2. vites 1200 devirde oturunca 1500 devirde sarmaya başlıyor araba
    Polo dizel çok keyifliydi şimdi mk6 dizel var 2000 rpm de doluyor benimki. Bir de konuyu baştan aşağı 2 kez okudum bu hp ler nm ler havada uçusuyor bir 10-15 sayfa sonra 200 hp 450 nm ye çıkar bu güçler��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Polo dizel çok keyifliydi şimdi mk6 dizel var 2000 rpm de doluyor benimki. Bir de konuyu baştan aşağı 2 kez okudum bu hp ler nm ler havada uçusuyor bir 10-15 sayfa sonra 200 hp 450 nm ye çıkar bu güçler��
    serp dyno üzerinde 180 + görülür ama dynodynamics veya mustang üzerinde 160-165 üzeri sanmıyorum abi açık ve net konuşacak olursak eğer ben de

valla mk6 da polo ile aynı motor sonuçta aslında 1500-2000 aralığı normal diyeceğim fakat, turboyu ve debriyajı korumak adına yazılımda tork limitörü olabilir alt devirler için belki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200hp orjinal turbo ile imkansız. Ha tabi, gidip yanlış çarpanli dynoda 200hp den bile fazla alırsınız. Ama şu var araba atmo gibi yürüyor. Biyere kadar boş, biyerde turbo spool olup bi anda patlama yapmıyor. 1500-4400 arası kesilmeden patlama olmadan yürüyor. Eski focusumda 1500 de kimse yoktu 2000 de bi patliyordu 3700 gibi sönüyordu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serp dyno üzerinde 180 + görülür ama dynodynamics veya mustang üzerinde 160-165 üzeri sanmıyorum abi açık ve net konuşacak olursak eğer ben de

valla mk6 da polo ile aynı motor sonuçta aslında 1500-2000 aralığı normal diyeceğim fakat, turboyu ve debriyajı korumak adına yazılımda tork limitörü olabilir alt devirler için belki..
    Benim demek istedigim afaki hp ler bir tane dyno ornegi var onun haricinde yok ama git gide hp ve nm ler artıyor. Zaten bu arabalari ekinomi icin aldik yazilim yaptirarak biraz daha keyfli olmasını istedik ama videolardan izliyorum kara treni aratmiyor yuruyen araclar yaziktir gunahtir bu kadar acmasinlar mapperler yazilimi. Biraz daha alttan dolması benin icinde iyi olacak ozgun ile goruseyim bakalim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim demek istedigim afaki hp ler bir tane dyno ornegi var onun haricinde yok ama git gide hp ve nm ler artıyor. Zaten bu arabalari ekinomi icin aldik yazilim yaptirarak biraz daha keyfli olmasını istedik ama videolardan izliyorum kara treni aratmiyor yuruyen araclar yaziktir gunahtir bu kadar acmasinlar mapperler yazilimi. Biraz daha alttan dolması benin icinde iyi olacak ozgun ile goruseyim bakalim.
    Tercih meselesi abicim .Misal ben benzinli araca binemiyorum öğrenciyim binsem de keyif alamıyorum çünkü bütçem el vermiyor , diesel araçlarda güzel bir setup ile cok sağlam güçler alınabiliyor ve maddi olarak da zorlamıyor gazlarken 8-9 Lt yi geçmeyince de doyasıya keyif alına biliyor .
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'da carbon clean yaptıracak yer tavsiyesi istiyorum arkadaşlar. Bir de 90bin bakımından önce mi, sonra mı yaptırsam?
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyleeeeeer, çift mesaj mı yapalım illa ki? Yok mu tecrübeli biri? Hööööyyyttt!!!!
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uraz AS Hakan usta
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)