User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
112 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Şaka Amaçlı Dizel

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam uzun yola giden demiş Getz önermişsiniz, corsa demişsiniz

Yalnız şöyle bir ikilem var, gitsin diye uğraşacaksan küçük hafif olması lazım.

Otursun, kaybolmasın konforlu olsun diyeceksen bu sefer güçten kaybediyorsun. Yere aktarmadan kaybediyorsun. Eğer buradaki güç kriteri biraz öne atılsın trafikteki piyasa araçlarına madara olmasınsa hacimli dizeller hafif gıdıklanarak alınabilir ama onlar da o fiyatlara var mı?

Ya fiyat değişecek ya boyut küçülecek.
    Corsa'dansa uzunyol için ibiza daha konforlu sabitleyici falan var hiç değilse yalıtım var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kia ceed öneririm arkadaşımda var iyi gidiyor

ayrıca bi 10 lirada kenara koy.Sanırım Ordu'da yaşıyorsun ışık yapıcam hız yapıcam diyorsun bi gazlamaya 2000 lik olma radar cezasından
    Tedesler çalışmıyor 2 aydır. Rahatız şimdilik bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B-Devi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O fiyatlara bulunur mu bilmem ama X5 4.4i ile bırakın modifiyeli sanayi arabalarını Cupra, S2000, type-r tarzı hızlı makinalara bile şakadan ziyade gerilim filmi izletebilirsiniz Hiç şakası yok, 286hp
    Beygirde kaçak var sanki 4.4l bi araç ve 280 beygir o kilo sumo güreşçisi gibi güçlü ama ..

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onun otomatik vitesi vardı bir arkadaşta. Bir keresinde maç dönüşü 7 kişi ile ışıklarda ara gaz veren S2000'i madara etmiştik. Ben sıradan bir X5 sanıyordum onu ama aslında o tam bir canavarmış. O günden sonra ilgi alanıma girmeyi başardı bu canavar Hatta neden olmasın belki bir gün...
    BMW'nin her modelinin olduğu gibi onun da hastaları azımsanmayacak kadar çok. Hatta bir arkadaşımız başka bir forumda içinden geçenleri şöyle yazıya dökmüş;

"X5 (4.4 lt) V8 motorlu ve 286 bg.gücünde (2004 sonrası 315 hp, 440 Nm. tork) arka önde bağımsız süspansiyona sahip, otomobil kıvamına yakın bir sürüş dinamiği olan bir suv dur.

2000 senesinde Bmw nin ilk çıkardığı suv dur. 2007 yılı sonunda kasa (E70) değiştirmiştir. 2004 (E53 Kasa kodu) yılında ön yüzü makyajlanmıştır.
    İlk çıkan modelleri 4.4 lt motorlu çıktığı için şu an 2. el değeri düşüktür. Bu ilk motor Bmw nin E39 kasa kodlu otomobilii olan 5 serisinde de (5.40) kullanılmıştır. İnanılmaz çevik ve güçlü gaza tepkisi muhteşemdir. Çift vanos teknolojisi kullanılarak üretildiği için düşük devirde inanılmaz güçlü tepkiler verebilir. Süper spor otomobillerin haricinde tüm otomobillerle boy ölçüşebilir. 5 ileri steptronic şanzıman mevcuttur. 2004 modellerinden sonrası (E53) çekiş sistemlerinde X dirive adlı sistemi kullandıklarından daha teknoloji ile doludur. X5 için kabul edilebilir lastik ölçüsü olan önde : 255/50/19; arkada 285/45/19 ebatlerı ile muhteşem durur. HDC (Hill Descent Control) kontrol ile sabitlenmiş düşük sürat ile güvenli inişler yapabilirsiniz. DSC ( Dynamic Stability Control) ile asfalta vantuz dibi yapışırsınız. Fizik kurallarını aşmadığınız sürece size inanılmaz güvenlik sağlar. PDC park mesafe kontrol sizin yardımcınızdır. Check Control ünitesi her an araçta oluşabilecek arızaları haber vermek için tetikte bekler. Bu kontrol mekanizması yüzlerce üniteden bilgi alışverişi yapar.
    Vs. v.s saymakla bitmez :smiley:

İç dizaynı muhteşemdir. Sürücü odaklı kokpit kullanır. İç dizaynı 5 serisi otomobilleri ile çok benzerlik taşıyor ve ödül almıştır.
    Direksiyon, dikiz aynaları, klima ayarı, radio kanalı ile beraber 3 hafızaya alma seçeneği vardır. Tercihen Tv. navigasyon bulunur. 4.66 mt boyu ile 5 serisi otomobilden biraz kısadır. Arka koltuklarındaki diz mesafesi boyutlara göre biraz dardır.Ama ön ve arka koltuklarındaki konforu ben başka hiç bir marka araçta görmedim diyebilirim.Bmw'nin klasikleşmiş kırmızı kokpit ışığı, dikiz aynasının yanından kokpite yayılan şelale ışığı desteği ile beraber gece şölene dönüşür ve kendinizi çok lüks bir ofiste hissedersiniz"

Alıntıdır...

Bu arada;
    4.8Si modeli 460 hp ve 490nm Tork
    4.4 M Modeli de 575hp 750nm Tork
    M50b30 - Bumblebee...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onun otomatik vitesi vardı bir arkadaşta. Bir keresinde maç dönüşü 7 kişi ile ışıklarda ara gaz veren S2000'i madara etmiştik. Ben sıradan bir X5 sanıyordum onu ama aslında o tam bir canavarmış. O günden sonra ilgi alanıma girmeyi başardı bu canavar Hatta neden olmasın belki bir gün...
    BMW'nin her modelinin olduğu gibi onun da hastaları azımsanmayacak kadar çok. Hatta bir arkadaşımız başka bir forumda içinden geçenleri şöyle yazıya dökmüş;

"X5 (4.4 lt) V8 motorlu ve 286 bg.gücünde (2004 sonrası 315 hp, 440 Nm. tork) arka önde bağımsız süspansiyona sahip, otomobil kıvamına yakın bir sürüş dinamiği olan bir suv dur.

2000 senesinde Bmw nin ilk çıkardığı suv dur. 2007 yılı sonunda kasa (E70) değiştirmiştir. 2004 (E53 Kasa kodu) yılında ön yüzü makyajlanmıştır.
    İlk çıkan modelleri 4.4 lt motorlu çıktığı için şu an 2. el değeri düşüktür. Bu ilk motor Bmw nin E39 kasa kodlu otomobilii olan 5 serisinde de (5.40) kullanılmıştır. İnanılmaz çevik ve güçlü gaza tepkisi muhteşemdir. Çift vanos teknolojisi kullanılarak üretildiği için düşük devirde inanılmaz güçlü tepkiler verebilir. Süper spor otomobillerin haricinde tüm otomobillerle boy ölçüşebilir. 5 ileri steptronic şanzıman mevcuttur. 2004 modellerinden sonrası (E53) çekiş sistemlerinde X dirive adlı sistemi kullandıklarından daha teknoloji ile doludur. X5 için kabul edilebilir lastik ölçüsü olan önde : 255/50/19; arkada 285/45/19 ebatlerı ile muhteşem durur. HDC (Hill Descent Control) kontrol ile sabitlenmiş düşük sürat ile güvenli inişler yapabilirsiniz. DSC ( Dynamic Stability Control) ile asfalta vantuz dibi yapışırsınız. Fizik kurallarını aşmadığınız sürece size inanılmaz güvenlik sağlar. PDC park mesafe kontrol sizin yardımcınızdır. Check Control ünitesi her an araçta oluşabilecek arızaları haber vermek için tetikte bekler. Bu kontrol mekanizması yüzlerce üniteden bilgi alışverişi yapar.
    Vs. v.s saymakla bitmez :smiley:

İç dizaynı muhteşemdir. Sürücü odaklı kokpit kullanır. İç dizaynı 5 serisi otomobilleri ile çok benzerlik taşıyor ve ödül almıştır.
    Direksiyon, dikiz aynaları, klima ayarı, radio kanalı ile beraber 3 hafızaya alma seçeneği vardır. Tercihen Tv. navigasyon bulunur. 4.66 mt boyu ile 5 serisi otomobilden biraz kısadır. Arka koltuklarındaki diz mesafesi boyutlara göre biraz dardır.Ama ön ve arka koltuklarındaki konforu ben başka hiç bir marka araçta görmedim diyebilirim.Bmw'nin klasikleşmiş kırmızı kokpit ışığı, dikiz aynasının yanından kokpite yayılan şelale ışığı desteği ile beraber gece şölene dönüşür ve kendinizi çok lüks bir ofiste hissedersiniz"

Alıntıdır...

Bu arada;
    4.8Si modeli 460 hp ve 490nm Tork
    4.4 M Modeli de 575hp 750nm Tork
    Ağabey, vergisi yakıtı çok üzer beni. Biraz film senaryosu gibi olur bana x5

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı terzifikri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ağabey, vergisi yakıtı çok üzer beni. Biraz film senaryosu gibi olur bana x5
    Ben içimdekileri döktüm sadece Tabiki ben de çok isterim ama şuanki bütçemle ne kendisini alabilirim ne yakıtıyla boğuşabilirim. Hatta bi hayırsever çıkıp hediye etse bile 6 aylık vergisi olan 2300 TL'yi ödeyemem Sadece vergisiyle her sene bi tofaş alabiliyo meret
    M50b30 - Bumblebee...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben içimdekileri döktüm sadece Tabiki ben de çok isterim ama şuanki bütçemle ne kendisini alabilirim ne yakıtıyla boğuşabilirim. Hatta bi hayırsever çıkıp hediye etse bile 6 aylık vergisi olan 2300 TL'yi ödeyemem Sadece vergisiyle her sene bi tofaş alabiliyo meret
    Ne yazık ki bizim buralarda bu işler böyle vergi vergi.

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haftaya ilana giricem. 1999 model Cordoba Gt Tdi
    Afn motor var 110hp stok
    Sadece sağ kapısı boyalı 2013 yada 2014 gümrük girişli

.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

izmirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vectra 2.0 dti yükleme konusunda bilgisi olan varmi ? Bu araba icin hicbi yerde bisey bulamadm kafayi yicem...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BerkayKamaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haftaya ilana giricem. 1999 model Cordoba Gt Tdi
    Afn motor var 110hp stok
    Sadece sağ kapısı boyalı 2013 yada 2014 gümrük girişli

Tek kapı olması düşündürdü beni fazlasıyla. Teşekkür ederim yinede.

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cordobayı sabah park halinde bakırköyde gördüm güzel araç valla

bi kapısı daha olaymış tadından yenmezmiş tabi
    - Bize Her Yer TRABZON

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cordoba'nın bi üst kasasının sarısı vardı babamda ben liseye giderken. Sabah 7:30'da ders vardı ben 06:30 kalkar arabayı kaçırır sabahın köründe son ses Bahçelievler Lisesi'nin önünde gezerdim. Hatta bi ara egzoz çürümüştü spor ses veriyordu çatara patara geziyordum ne günlerdi be Bazende bizim lise sarmıyordu Pe Re Ja' nın önüne gidiyordum orada daha güzel kızlar vardı. Şimdi altımda milyonluk araba o zevki alamam. Hey gidi günler...

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha sonra Aka Koleji'ni keşfettim orası özel okuldu kızları bakmıyordu 2-3 gün takılmıştım orada

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hep sütçü araçlarını önermişsiniz.

Şaka derken neler geçiyor aklınızdan. 110hp ?

Astra 1.9 gtc çok aradım ama bulamadım :/
    Alayı cacık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tr_select Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hep sütçü araçlarını önermişsiniz.

Şaka derken neler geçiyor aklınızdan. 110hp ?

Astra 1.9 gtc çok aradım ama bulamadım :/
    Alayı cacık.
    Piyasadaki çok bulunan tsi sınıfı mesela onlara şaka yapmaya yetsin yeter adam unutamasın arabayı yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı terzifikri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasadaki çok bulunan tsi sınıfı mesela onlara şaka yapmaya yetsin yeter adam unutamasın arabayı yeter.
    Piyasadaki standart dizellerle biraz zor.
    5.000tl yatırınca hepsine şaka yapılır.

Mesela 1.9 gtc :/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler