buna benzer konu vardı ancak silinmiş (1.6tdi yazılıma kavuşacak konusu)
1.2 tdi yazılım daha çıkmadı. 1.6 tdi chip sonrası paylaşımlarını burada paylaşabilirmi?
buna benzer konu vardı ancak silinmiş (1.6tdi yazılıma kavuşacak konusu)
1.2 tdi yazılım daha çıkmadı. 1.6 tdi chip sonrası paylaşımlarını burada paylaşabilirmi?
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Dun bir kac video cektim,Pbox ile olcumede ciktim Polo ve Golf ile ayri ayri. Musait zamanda paylasirim resimleri ve verileri.
Merhabalar, diğer konudada paylaşmıştım fakat konu silinmiş. Bilindiği gibi 1.2 TDi'lara şu ana kadar çıkmış bir yazılım yok. Zaten tek umudumuz Megachips oldu gibiFakat box'la alınan değerler beni gayet tatmin etti. Araç'a box uygulayı 2 gün oldu. Şu anda test aşamasında olduğum için pek fazla sıkıştırmıyorum. İlk gün biraz zorladım gayet tatmin edici. Özellikle 1.2.3 viteslerde fırlayıp gidiyor.
Resimleri ve video'yu ekledim, taktir sizin.
Polo 1.2 TDİ Bluemotion Chiptuning EV 6001 - YouTube
n3co@ bu takılan box hangi marka?
Biraz sabır, en mantıklısı yazılım. Ben yazılım çıktığında direk ona geçip boxu sökecem. Eger boxda bu veriler alınıyorsa yazılım ile en kötü 125hp alınır diye tahmin ediyorum. Tabi bunun yanında partikul fitre iptali vs. olursa tadından yenmez galiba. Gerektiğinde gayet az yakan bir araç [ km 140krş ] gerekmesede bazen süratli bir araç. Türkiye şartlarında ideal bir seviyeye gelebilir, bluemotionlar.
Megachips'den çıkacak mükemmel bir yazılım kemal![]()
1.2 Tdi da güzel sonuc.
Zaten 1.6 tdi lar ıcın 90 veya 105 hp cok vuruntu yapıyordu kimse takmadı box cokcada denendi..
1.6tdi lere yazilim yapanlar paylasirsa dusuncelerini cok sevinirim merak eden arkadaslarada bilgi olur
@n3co güzel paylaşım teşekkürler. bir ara hız kesicisini iptal ettiğinizi okumuştum. nasıl yaptınız onu?
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Reklam manyağı olmuşusz genebişi demim diorum ama
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)