kankacım boost egt ve oil press şart ;)
Printable View
kankacım boost egt ve oil press şart ;)
egt ve boost kesinlikle olmalı en azından :)
Boost var zaten, EGT ve oil press bende düşünmüştüm. Bizde EGT ne seviyelerde olmalı, ayrıca en önemli olay montajı nasıl yapılıyor ? ***** Kütahya'dayız :)
Merhaba.
Şimdi 207 hdi 1.4 70hp ye
Hybrid turbo uygulaması ve yazılım ile ortalama 35 40 hp alabileceğimiz söylendi bir kaç yerde hatta ege turbo arda olması lazım :D
Bu işlemden sonra duman olayı ne durumda olur.
Birde zaten araçta fransadan gelen orjinal beyin var yani turkiyedekilerden farklı araç bu boş hali ile 190 km gibi güzel bir hızı görebiliyor.
Benim istediğim arabanın top speedini artırmaktan ziyada hızlanmayı artırmak.
Kanka sür Ankara'ya git taksınlar. 700-750 derece cok gecmiceksin bebisim :)
Aracinizda intercooler yok eger cooler turbo egzost yaparasaniz ama turbodaki buyumenin derecesi onemli olmakla beraber o zaman 100 105 civarlarinda olur
emre abi yanlış anlama burda seni yalanlamak değil amacım bence
sadece dikkat edilmesi gereken kullanılan kanatlar ve yazılım yani ele alınan ilk kanadın takılması değil 1.4 hdi larda takılacak kanat çok önemli ben kayseriye erhan şigana yaptım kendileri hem siteye üye ve yazılımda hazırlayan bi öz abim gibi bi insandır.Bu konuyu onunlada tartıştık yazılım çoook önemli ve kendiside yazılımda bi kaç farklı yazılımı hazırladıktan sonra kendi bu problemi aştı
Bende turboya Ozellikle dikkatini cektim arkadasin cunku zaten motor narin ama cooler turbo egzost alicagi en fazla 110 arda denersiniz :)
yok neden yalanci cikartasin beni kardesim :D
yaşlı 1.6 PSA makinelerde turbo girişi oil press olçülmesi çok önemlidir.. yağın katranı zamanla turbo yağ giriş rekorunun deliklerini tıkar ve yağsızlıktan turbo klopaj yapar..
boşver egt yi emp çok daha önemli.. bakalım yapılan turbo işe yarıyormu ?