evet beyler katalitik artık bagajımda görevine devam edecek :) yakın zamanda egr de tatile çıkıyo birde son durum için yazılım update edilecek.
Kat iptali sonrası rollingde cok guzel farklar oluştu ben diyim 3 boy siz diyin 5 boy 140 sonrası :)
Printable View
evet beyler katalitik artık bagajımda görevine devam edecek :) yakın zamanda egr de tatile çıkıyo birde son durum için yazılım update edilecek.
Kat iptali sonrası rollingde cok guzel farklar oluştu ben diyim 3 boy siz diyin 5 boy 140 sonrası :)
sinancım sadece kat ı mı iptal ettin düz boru da dahilmi işleme?
eğer borusuz o kadar farkediyorsa ben gider gitmez iptal ediyorum.
D4D Corolla HB
Bu arada leventcim olay su, benım araç stokken bana 160 da 1 kamyon boyu fark atan bi arkadaş vardı gene onla denedim su halimle suan o farkın daha fazlasını ben atıyorum ona sen hesap et ne kadar değiştğini yazlım+kat iptali ile ;)
Beyler İntercooler soğutması için su veya metanol püskürten sistemler ne derece iş görür sizce ?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/AEM-W...item19b7a2a5c6
bunu kullanıpta dynoda denemiş varmı peki ? sadece rollingde mi kullanılır bu kit
dizel yok bnm bildiim..
abi benim araca bi reçete çıkarırmısın egr+chip(veya box , hen neyse) ,, başka ihtiyacı olan ne olursa...fiyatlarıda burdan veya özelden farketmez...Tahmini güç ve ayırılacak bütçe hakkında biraz bilgi sahibi olmuş olurum şimdiden
1.5 cerato dizel 105lik(veya 102 tam bilmiyorum)
water spray injection, 2005-2006 yılında 1.7 dti corsa van vede 2006 model vw caddy ye uygulandı izmir best serviste. dynoda ölçümleride yapıldı son bahar akşamı yapılan denemelerde dahi yaklaşık olarak 3-4 hp artış verdi.