Kim sökük kim takılı bilmiyorum benim 100-150 kg sökük zaten söyledim o gece herkese ;) onun artısınıda 18inç jantlardan kaybediyorum zaten 235 40 18 de lastik ebatı sen düşün artık gerisini
Printable View
Onu dedim burayada yazilsinda herkes bilsin
Plakaya beyaz bant cekiyorum 5 bg sanada verim bulusursak
@kadyr sokuk olan bizim megane di ben yagizla soktum gider gitmezde herkese soyledik herkes biliyo neyin ne oldugunu gelseydiniz o gece ogrenirdiniz kim sokuk kim degil buraya yazicak bisey yok kimseyi delmeye gitmedik kimsede bizi delmeye gelmedi abilerimizle kardeslerimizle cay icip denedik
Ates gelir gelmez biz soktuk dedi :) Acik sozlu kardesim sorun yok herkes cok keyif aldi
hangi megane bilmyorum kubilay abi dedi megan sokuktu diye ben sordum cunku meganla ben nasıl yururum diye. buraya yazmamıssınız ondan soyledım.
Arkadaşlar uyku tutmadı youtubeda gezerken Polo 1.6 tdi 203 bg ya denk geldim. Polo GTI dövüyordu :D
Bu mümkünmü bu güçü alabiliyorlarmı bu motordan.
Polo GTI Stock vs. Polo 1.6 TDI 203 hp - YouTube
Bu videoyu bende izlediğimde çok şaşırmıştım aynı soruyu kendime sormuştum :)
Maşallah.
Boyle bisey mumkun tabikide bu videodaki arkadaslar makara yapmis :) tdi dan gelen seslerden belli zaten. Nos falan basmasi lazim. Dsg yi sporta bile almamis 3500dd vites atiyor tahminen :)
Bu videoyu izleyip ciddiye alanımız var mı cidden ?
mapı tekrar yazdırmak için istanbula gelicem var mı denemek isteyen 170hp ye kadar
not: 1 ay sonra anca gelirim memlekete gitme durumları var
3 senedir memlekete gitmiyoruz bayramdan sonra gidicez bakalım gelince yağmur vs olmazsa en kısa zamanda gelmeye çalışırım
Polo 1.6 tdi dsg almak istiyorum ama sırf biraz oynayınca 180 hp görebilme ihtimalinden dolayı dsg alsammı almasammı diye düşünüp duruyorum.
Onur sen gelcegin zaman konuya yaz yada pm at deneriz kubilay abide olur. Barbaros abiye git hallet dyno yada cikarsin hem:)
Cumartesi bna uymazda pazar uyar