tamam abi haberleşiriz :icon_tup:
Printable View
Olur haberlesiriz
nezaman gelıyon onur :) sen gelmeden kubılay abı ıle bı deneyeyımde aracı jantlardan sonrakı halını goreyım kubılay abı referans bana cunku :)
bak burdan goremeyebılırım pm atarsın. bı sekılde aksılık cıkmassa gorusuruz ıns.
Arkadaşlar turbo değiştirmeyi düşünüyorum şuan 1749 kullanıyorum 2056 yada 2260 düşünüyorum fikirleriniz nedir?
Egr temizliğini kendiniz yapabilirsiniz,sadece yeterli zaman olsun.çünküegr ile iş bitmiyor,emme manifoldunuda söküp temizlemek lazım,hatta üst kapağın manifold bağlantı yerlerinide,subaplara kadar temizlemek gekiyor,ben yaptımda oradan biliyorum :-)
Auris 1.4d-4d remap + egr iptali 120 ps 260 nm ara hızlanmalar çok değişti bir tek kat iptali kaldı Dp + Dv yapsam ? Daha da Iyi olacak gibi...
dv ye gerek yok, eğer aracınız 2011 sonrası ise zaten bir tek dpf var susturucu olarak, downpipe yaptırıp yazılımınızı ona göre güncelletirseniz sağlıklı şekilde maximum performansını alırsınız.
daha fazlası için daha hacimlisi lazım.. 1364cc ile bir yere kadar :)
[QUOTE=levent;7335245]dv ye gerek yok, eğer aracınız 2011 sonrası ise zaten bir tek dpf var susturucu olarak, downpipe yaptırıp yazılımınızı ona göre güncelletirseniz sağlıklı şekilde maximum performansını alırsınız.
daha fazlası için daha hacimlisi lazım.. 1364cc ile bir yere kadar :)[/QUOTE
Aynen aracı alırken performansla hızla işim olmaz dedim... ama içimizde var bu musibet :))
Atmosferik dizel motora turbo nasıl takılır. ne kadar verim alabilirim.
4 silindir, 8 valf, 4.2 lt litre 75 hp atmosferik motora sahip traktörüm vardır. Traktörün 20-30 beygir kadar gücünü arttırmak istiyorum. elektronik vb gibi hiç bir donanımı olmayan düz bir motordur. turbo ünitesi ve intercoller ünitesi ile artırmak mümkünmüdür.
ben motorun üst kapağı ve enjektörünü sıfır yaptırdım. parça olarak rektefiye için krank ve pistonlar değiştirdiğimde rektefiyesi tamamen yapılmış olacaktır.
turbo için farklı piston kullanmam gereklimidir. kendi pistonlarını kullanarak bunu yapabilirmiyim. ölü hacim alanı(sıkıştırma) yeterli gelirmi, değişiklik yapacakmıyız.
bu konuda yardımcı olabilecek varmı?
motora ait teknik bilgileri aşağıda ve linkte paylaştım. traktöre ait bir motordur. turbo takan motorları internette gördüm. türkiyede nasıl yaparız bu işi diye bu forumda paylaşmak istedim.
http://www.tractordata.com/farm-trac...00-engine.html
Ford
dizel
4-silindirli
sıvı soğutmalı
233 ci [3.8 L]
Çap / Strok: 4.2126x4.2126 inç [107 x 107 mm]
Sıkıştırma: 16.5:1
Anma RPM: 2100
Ateşleme sırası: 1-3-4-2
Starter volt: 12
Yağ kapasitesi: 8 qts [7,6 L]
Soğutma kapasitesi: 15.3 qts [14.5 L]
Emme supap boşluğu: 0,014-0,016 inç [0,356 mm] (sıcak)
Egzoz supap boşluğu: 0,017-0,019 inç [0,432 mm] (sıcak)
Motor Detay:
256 dizel 1968 model yılında tanıtıldı.
Ford
dizel
4-silindirli
sıvı soğutmalı
256 ci [4,2 L]
Çap / Strok: 4.4094x4.2126 inç [112 x 107 mm]
Anma RPM: 2100
http://i1.ytimg.com/vi/3cs0TN_OWoc/hqdefault.jpg
bu şekilde bi turbo uygulanabilir.
Turbo baglantısı nasıl olacagı belli. motor içi ve basınç ile nasıl verim alınır. Piston değişikliği gerekecekmi, basınç ne olacak, devir belirli. Ona uygun yontemi bilen varmı???
Arkadaslar vgt hyundai motoru ile ugrasan varmi aramizda ? Yaza dogru yazilim yaptirmayi dusunuyorum onun oncesinde ufaktan gidisini degistirecek ne yapabilirim daha once deneyen varsa tecrubelerini paylasabilirmi
1,3 Cdti sac conta ile egr iptalinden sonra yanan ariza isigi yazilimla siliniyor m bilen var mi? Arac 2007 model 90hp